Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No JarajTo zadziwiłeś mnie.

Zacisnąłeś poślady i dalej walczysz o życie na serwerze.

To się ceni, tego się uczcie :D.

Bardzo mnie zachęciłeś takim podejściem i wejdę na serwer i spróbuję swoich sił.

Życzę powodzenia

Jutro czyt. piątek godzina 17-20 drop Skrzyni Króla.

Będzie zaraz opisana na forum :)

// skrzynia opisana

// jest tworzony trailer serwera

// wkrótce nowa szata graficzna prezentacji oraz backgroundów w kliencie

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Życzę powodzenia

Jutro czyt. piątek godzina 17-20 drop Skrzyni Króla.

Będzie zaraz opisana na forum :)

// skrzynia opisana

// jest tworzony trailer serwera

// wkrótce nowa szata graficzna prezentacji oraz backgroundów w kliencie

Dziękuje.

O, dobrze trafiłem :D.

Myślę że przydałoby się poprawić na forum te znaki zapytania jak na przykład napiszemy Ś,Ć itp.

Opublikowano

Dziękuje.

O, dobrze trafiłem :D.

Myślę że przydałoby się poprawić na forum te znaki zapytania jak na przykład napiszemy Ś,Ć itp.

Ja mam to tylko na przeglądarce Chroma, na Operze jest w porządku.

Opublikowano

Ja mam to tylko na przeglądarce Chroma, na Operze jest w porządku.

Ja mam na Firefoxie, ale jak ja napisze w poście czy coś to wszystko jest w porządku.

Opublikowano

Ja mam na Firefoxie, ale jak ja napisze w poście czy coś to wszystko jest w porządku.

Znaki specjalne na forum kodują się normalnie, jedyne te co były są nie co zniekształcone, ale nowe zawartości są ok.

Stało się tak po przeniesieniu forum, jednak jak piszę, nowe zawartości są ok i znaki specjalne działają a stare najważniejsze są poprawione :)

Jutro o 17 Tanaka :)

Opublikowano

Przypominam i zachęcam do udziału lub oglądania pierwszej wojny 2 najlepszych  gildii na serwerze

która odbędzie się 11 stycznia o godzinie 20

Zmierzą się gildie ImPacT z ShowYourTits

Opublikowano

Jutro do IS dodane na 3 dni będą kupony 25 i 50 sm

W nocy również restart może się pojawić, ale to tak o 4 :)

Chętnie sobie is'a doładuje i wpadne na dzisiejszy evencik o 11 jeszcze ;p serwer sie udał.

Opublikowano

Kuurwa wydałem 50 sm na te skrzynki żeby mieć wierzchowca a tam same gówna lecą typu znaki, przepustki i to badziewie do czyszczenia kamieni ;/. 

Dzięki za grę. Serwer dla wytrwałych lub lubiących dużo wydać. Mimo wszystko polecam. 

Opublikowano

Kuurwa wydałem 50 sm na te skrzynki żeby mieć wierzchowca a tam same gówna lecą typu znaki, przepustki i to badziewie do czyszczenia kamieni ;/. 

Dzięki za grę. Serwer dla wytrwałych lub lubiących dużo wydać. Mimo wszystko polecam. 

Downie od tego są tego typu skrzynki w ISie aby zdobycie głównej nagrody dawało satysfakcje. Jeśli dla ciebie strata 50sm na skrzynki to powód do skończenia gry to jesteś gówno wartym graczem i polecam ci jakiś 4fun hamachi ;)

Opublikowano

Downie od tego są tego typu skrzynki w ISie aby zdobycie głównej nagrody dawało satysfakcje. Jeśli dla ciebie strata 50sm na skrzynki to powód do skończenia gry to jesteś gówno wartym graczem i polecam ci jakiś 4fun hamachi ;)

Co Ty w ogóle pierdolisz człowieku. W przeciwieństwie do Ciebie czyli ucznia zapewne gimnazjum lub zawodówki nie mam już tyle czasu na gry by siedzieć kilka dni aby zrobić konia i mam ważniejsze wydatki niż takie jak kupowanie sm. Bez bojowca lub wierzchowca strasznie ciężko wystartować.  Jak powiedziałem wyżej, serwer dla prawdziwych graczy którzy mają czas, nie ma bugów czy też tego typu rzeczy lecz ja niestety nie zagram. 

Opublikowano

Co Ty w ogóle pierdolisz człowieku. W przeciwieństwie do Ciebie czyli ucznia zapewne gimnazjum lub zawodówki nie mam już tyle czasu na gry by siedzieć kilka dni aby zrobić konia i mam ważniejsze wydatki niż takie jak kupowanie sm. Bez bojowca lub wierzchowca strasznie ciężko wystartować.  Jak powiedziałem wyżej, serwer dla prawdziwych graczy którzy mają czas, nie ma bugów czy też tego typu rzeczy lecz ja niestety nie zagram. 

Ale powiedz mi po co się tym żalisz?

Nie masz szczęścia, a MPC Forum nie musi o tym wiedzieć.

Opublikowano

Ale powiedz mi po co się tym żalisz?

Nie masz szczęścia, a MPC Forum nie musi o tym wiedzieć.

Gdzie Ty tu widzisz jakiś mój żal? Napisałem tylko co mi dropło a powyższa odpowiedź była nie do Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...