Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Serwer pod hajs" a czy ktoś wam kur*a każe wydawać kase? jak widze te komentarze "serwer pod hajs",  "słaba prezka, brak reklamy nie polecam" to normalnie krew zalewa no kuurwa nie wierze w niedojebanie ludzkie.

Życzę powodzenia! mimo, że są małe szanse ze wypali serwer, niby ludzie chcą "starego pl'a z 2007/2012" a jak przyjdzie co do czego to "takie syfy nie mają sensu tutaj być",  "Kolejny nie wypał pod hajs" i tylko takie coś, to kuurwa sami zróbcie taki serwer "dawny pl".

Powodzonka życzę!

Bo ludzie nie chcą serwera, który przypomina jako serwer metina 07/12. Ludzie chcą tej atmosfery, która kiedyś była, atmosfery, którą tworzyli ludzie i żaden serwer jej już nigdy nie przywróci. Ze względu na to, że dzieci się zmieniły, czasy się zmieniły. Kiedyś w metina napierdalało się po kafejkach internetowych całą paczką znajomych. Dzisiaj dzieciaki wolą postukać w swojego iphona 12 godzin dziennie żeby stworzyć jakieś ciastko. Atmosfera metina polegała na tym, że był wydany w świetnym momencie technologicznym, który nie tylko jednoczył ludzi w grze ale take poza nią(przykład granie całymi paczkami po kafejkach albo chodzenie do kolegi w 5 bo on akurat ma internet), a dzisiaj, dzisiaj każdy ma swój własny laptop/komputer, dzisiaj każdy ma internet, TS i tak sie komunikujesz z ludźmi. Każdy gracz na serwerze był społecznością(oczywiście były gildie itd.) ale mam na myśli to, że nie było wtedy takie hejtu na każdego z osobna. Wszystko się zmieniło i gadanie o starych czasach metina jest zbędne, Jasne czasem fajnie powspominać nawet sam to robię jak ze znajomymi z którymi się kiedyś napierdalało nocki w Dt idzie na piwo ale zbędne jest gadanie o tym, że jakiś serwer będzie w stanie to przywrócić(żaden nie będzie) bo TO NIE SERWER TWORZY ATMOSFERĘ TYLKO LUDZIE. Takie moje skromne zdanie na ten temat. 

Opublikowano

michalxiix ma racje. Ludzie płaczą, że nie ma już starych, klimatycznych serverów tylko wszędzie te innowacje ...

A gdy przychodzi co do czego i taki server startuje to ludzie stękają, że server jest słaby :) "Człowiekom" nie dogodzisz 

Ja mimo wszystko wskocze  looknąć co i jak na serverze i życzę wam powodzenia ;)

x

Opublikowano

Nie podoba mi się prezentacja , widać że serwer nie przyciągnął ludzi ( dziś online 200 ) ;/­

Przez caly dzien :)

Bo ludzie nie chcą serwera, który przypomina jako serwer metina 07/12. Ludzie chcą tej atmosfery, która kiedyś była, atmosfery, którą tworzyli ludzie i żaden serwer jej już nigdy nie przywróci. Ze względu na to, że dzieci się zmieniły, czasy się zmieniły. Kiedyś w metina napierdalało się po kafejkach internetowych całą paczką znajomych. Dzisiaj dzieciaki wolą postukać w swojego iphona 12 godzin dziennie żeby stworzyć jakieś ciastko. Atmosfera metina polegała na tym, że był wydany w świetnym momencie technologicznym, który nie tylko jednoczył ludzi w grze ale take poza nią(przykład granie całymi paczkami po kafejkach albo chodzenie do kolegi w 5 bo on akurat ma internet), a dzisiaj, dzisiaj każdy ma swój własny laptop/komputer, dzisiaj każdy ma internet, TS i tak sie komunikujesz z ludźmi. Każdy gracz na serwerze był społecznością(oczywiście były gildie itd.) ale mam na myśli to, że nie było wtedy takie hejtu na każdego z osobna. Wszystko się zmieniło i gadanie o starych czasach metina jest zbędne, Jasne czasem fajnie powspominać nawet sam to robię jak ze znajomymi z którymi się kiedyś napierdalało nocki w Dt idzie na piwo ale zbędne jest gadanie o tym, że jakiś serwer będzie w stanie to przywrócić(żaden nie będzie) bo TO NIE SERWER TWORZY ATMOSFERĘ TYLKO LUDZIE. Takie moje skromne zdanie na ten temat. 

+++ warto jeszcze do tego dorzucic to ze kazdy byl "nowy" i wszystko bylo do poznania,wiele tajemnic. Ripera przez kilka lat ludzie widzieli tylko na yt :lenny: Teraz ludzie juz wyuczyli sie schematu i praktycznie kazdy zna metina :pls: 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Szkoda że serwery hard przyciągają tak niewielkie zainteresowanie.

Prywatny serwer metin zbudowany na bazie Metin2pl z 2012-2013. + wprowadzone dropy zmianek i dodań w normalnych ilościach

Taki serwer to marzenie nie jednego starego wyjadacza. No ale ludzie niestety w tych czasach wolą iść na łatwizne na serwerach easy gdzie masz miliard setów i bijesz rekordy dmg po milion DMG. Bez sens .

graphic.png

Opublikowano

Serwer jak Najbardziej ma szansę na wypał. Twoim zadaniem jest promować ten serwer i się nie poddawać. Czasu nie mam to nie zagram ale, widać tu coś zrobionego dla graczy. Serwer za łatwy, jest jak gra na kodach, czyli wielomiesięczna fabuła kończy się, w 3dni.

Powodzenia.

Opublikowano

Zapraszamy Serdecznie na Serwer!!!! 

Serwer jak Najbardziej ma szansę na wypał. Twoim zadaniem jest promować ten serwer i się nie poddawać. Czasu nie mam to nie zagram ale, widać tu coś zrobionego dla graczy. Serwer za łatwy, jest jak gra na kodach, czyli wielomiesięczna fabuła kończy się, w 3dni.

Powodzenia.

Nie to nie jest prawdą, że kończy się w trzy dni i nie jest tak łatwo jak wygląda ;)

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Pusty serwer, a mam chcice zagrać na jakimś Hardzie, trudno, nie ten, to inny.
Powodzenia tak czy siak :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Pusty serwer, a mam chcice zagrać na jakimś Hardzie, trudno, nie ten, to inny.

Powodzenia tak czy siak :)

Więcej pisania, mniej grania.

Opublikowano

No systemu werbowania na privie jeszcze nie widziałem (może był, ale nie znam serwa), powodzenia, można polecić ze wzgledu na klimat, ale nw, czy ludzie będą znowu chcieli mozolnie expić, 150% (PL ma 100%) to troszkę mało. ;)

Opublikowano

Czy na dzisiejszy event dt z gm trzeba mieć 40lvl?
Bo nie ogarniam czy mam wbijać ten 40 czy mogę zostać na 36 i sb dropić? 

Opublikowano

Czy na dzisiejszy event dt z gm trzeba mieć 40lvl?

Bo nie ogarniam czy mam wbijać ten 40 czy mogę zostać na 36 i sb dropić? 

DT z gm jest od 40 poziomu, gdyż wstęp do dt jest od 40.

Zapraszam serdecznie do gry, 6 grudnia odbędzie się event świąteczny, zostanie on tu opisany w południe.

Opublikowano

Hmm a ja bym powiedział że każdy kto zainteresował się projektem wbił i pograł około tygodnia i wtedy okaże się ile może być graczy na tym serwie ( i nie zdziwiłbym się jakby było ich bardzo dużo) 

Opublikowano

Witajcie. Krótko przedstawię wam Event Świąteczny 2015.

Święty Mikołaj 6 grudnia zgodził się przybyć do naszego świata. Nawiedza nas z nadzieją, że wręczy wiele prezentów ale nie wróci bez niczego.  O godzinie 9:00 dnia 6.12.2015 Mikołaj wjeżdża na specjalnie przygotowaną dla niego mapę.

Na mapę można dostać się idąc do Strażnika Wsi.

W trakcie trwania eventu z każdego potwora mamy szansę na zdobycie Skarpetki.

Czego chce ten stary siwiec?

Mikołaj jest znanym wszystkim handlowcem, oferuje nam wymianę 10 Skarpet za Świąteczny Prezent.

Świąteczny Prezent zawiera takie przedmioty jak:

~ Kostium Świąteczny [niebieski i czerwony]

~ Suknia Świąteczna [niebieska i czerwona]

~ Czapka Mikołaja [niebieska i czerwona]

~ Czapka Elficy [niebieska i czerwona]

~ Pierścień Doświadczenia 1h

~ Rękawica Złodzieja 2h

~ Dłoń Krytyka

~ Dłoń Przebicia

~ Wzmocnienie przedmiotu

~ Zaczarowanie przedmiotu

~ Marmur Błogosławieństwa

~ Zwój Błogosławieństwa

~ Zwój Boga Smoków

Kostiumy oraz Czapki świąteczne posiadają bonusy takie jak:

- Max PŻ 800

- Silny Przeciwko Potworom 5%

Zarówno Czapka jak i Kostium są na okres 30dni.

Taki zestawik wygląda tak:

7099614492380981448717.png

Opublikowano

Event świąteczny bomba 

dzisiejszy ox się odbędzie ? 

Tak, ox rozpoczyna się o godzinie 18.

Więcej informacji nt. oxa na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...