Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok dzięki a  tak jeszcze spytam kiedy sm będą mógł kupić bo serwer fajny bez bugów , bez problemów to jakoś w wspomóc by się przydało - na reklamę na przykład której odrobinę braknie :) 

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok dzięki a  tak jeszcze spytam kiedy sm będą mógł kupić bo serwer fajny bez bugów , bez problemów to jakoś w wspomóc by się przydało - na reklamę na przykład której odrobinę braknie :)

IS będzie w przeciągu paru dni, czekamy tylko na aktywację usługi homepay.

Opublikowano

są jakieś szkaty serwerowe ?

zmianki/dodania z czego dropią? coś pisało w prezentacji ale nie dokładnie to rozumiem.

Bodzie tak jak na globalu od 50lv dropią z all mobów?

Można zarobić na łowieniu jak to było dawniej na PL? (małż)

zmiany moby na pieski jest?

Opublikowano

są jakieś szkaty serwerowe ?

zmianki/dodania z czego dropią? coś pisało w prezentacji ale nie dokładnie to rozumiem.

Bodzie tak jak na globalu od 50lv dropią z all mobów?

Można zarobić na łowieniu jak to było dawniej na PL? (małż)

zmiany moby na pieski jest?

Nie ma szkat serwerowych

Zielone zmianki i dodania z minibossów w m2 i metków od m2 w górę, a zwykłę zmianki i dodania z szkat bossów, eventów i metków 75 w górę

Tak, bodzie dropią

Można zarobić

Nie ma

Cotygodniowa Przerwa 7.12.2015

- Usunięcie staruszków w m1 i m2, teleport od 1lvl u teleportera

- Poprawa wypłaty pieniędzy ze sklepu [dodanie tekstu, że trzeba wpisać ilość]

- Poprawa mapy świątecznej, wyjście od 1lvl smile.png

- Zwiększenie dropu tarcz na 61 poziom

- Dodanie polowań od 5lvl do 95lvl

- Usunięcie blokad wystawiania itemów na sklep

- Usunięcie blokad handlu itemami

- Drop Zielonych Mikstur dużych z minibossów w m2

- Drop Zielonych Mikstur małych z mobów od 1lv do 99lv

- Dodanie do gry Skrzynek z itemami z is

- Usunięcie dropu Fioletowej Mikstury z prezentu

- Dodanie kupna pakietów pd, rękawica i moneta do is

- Poprawa błędów językowych na stronie

- Dodanie nowych kategorii do supportu

- Niebieskie kostiumy również będą niebieskie

**UWAGA**

IS będzie jak homepay zaakceptuje sms oraz przelewy, aby funkcjonowały. Wtedy od razu będzie odpalony, bo itemy są gotowe.

**KONIECZNA AKTUALIZACJA KLIENTA Cagroso.pl AutoPatcher**

Opublikowano

Polecam, fajny powrót do klasyki z czasów kiedy metin był prosty i bez tych wszystkich pierdół

Gram i liczę że znajdzie się wiecej ludzi kochających klasykę

Opublikowano

Robię konkurs na sm'y mam kod za przelew 25 zł proszę o propozycję w jakiej formie mam przeprowadzić ten konkurs :)

A tak właściwie to łapcie kod kto pierwszy ten lepszy

X4CQ3MUY

Opublikowano

Robię konkurs na sm'y mam kod za przelew 25 zł proszę o propozycję w jakiej formie mam przeprowadzić ten konkurs :)

A tak właściwie to łapcie kod kto pierwszy ten lepszy

X4CQ3MUY

Dziękuje przyjacielu, złapałem kod :P

Opublikowano

Serwer to chyba jakaś kpina, jeszcze się dziwie że ktoś na nim gra chociaż może nie wielka gróbka bo 50 osób ale to i tak stanowczo za dużo jak na takie g****o.

Opublikowano

Serwer to chyba jakaś kpina, jeszcze się dziwie że ktoś na nim gra chociaż może nie wielka gróbka bo 50 osób ale to i tak stanowczo za dużo jak na takie g****o.

Serwer bardzo dobry :) 

Wyjątkowo porządna administracja !

Zapraszam do grania!

Opublikowano

Serwer nie dla takich złodziei jak ty Małysz.

Zapraszam do gry.

Opublikowano

Serwer elegancki!

Trzeba było harda i oto jest :)

Graczy nie jest może wielu, ale i tak jest dużo jak na hard bez reklam.

Serdecznie polecam wbijać i grać!

Opublikowano

Wierzchowiec i Pet od Mikołaja 12.12-19.12

Witajcie. Od 12 grudnia do 19 grudnia Mikołaj da wam ciekawą ofertę.

Będzie to oferta wymiany 50010.pngx150 za wierzchowca oraz 50010.pngx500 za peta.

Te prezenty będą oferowały nam następujące bonusy:

53002.png Czas Trwania 30dni

Max PŻ 1000

Obrażenia Zwiększone o 10%

50065.png Czas Trwania 7dni

Wartość ataku +80

Czas owych przedmiotów leci zawsze.

Ucieczka Bossów 18:00

Dziś o godzinie 18 odbędzie się event Ucieczka Bossów.

Bossy będą biegały po oazie na Pustyni i w okół jej.

Będą bossy na większe lvl, jak i te na mniejsze. Dodatkowo będą minibosy z miast 2.

Oczywiście wymiana Skarpetek na Świąteczny Prezent ciągle jest aktywna, a event kończy się 1 stycznia.

Zapraszam do gry.

Serwer elegancki!
Trzeba było harda i oto jest :)
Graczy nie jest może wielu, ale i tak jest dużo jak na hard bez reklam.

Serdecznie polecam wbijać i grać!

A dzięki wielkie, na graczy nie narzekam, co prawda te 200 to nie rekordy ale będzie więcej, a serwer opłacony jest na spory kawałek czasu i nie zamierzam z niego rezygnować w żaden sposób.
Opublikowano

Nie zagram,szkoda mi czasu wolę MT2 Gay Forge niż te wszyskie priwy razem wzięte,no chyba że wyjdzie kiedyś jakiś stary dobry lekko podkręcony priv z expem jak global lekko
+ dropem
++ yangami.  
+/- ulepszanie itemków.

Ale takiego czegoś się nie doczekam ;) no chyba że w totka jebne szóstkę będę mieć hajs i sam zrobię hehe...

Mogę jedynie polecić ludziom co lubują się w takich serwerach.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie zagram,szkoda mi czasu wolę MT2 Gay Forge niż te wszyskie priwy razem wzięte,no chyba że wyjdzie kiedyś jakiś stary dobry lekko podkręcony priv z expem jak global lekko

+ dropem

++ yangami.  

+/- ulepszanie itemków.

Ale takiego czegoś się nie doczekam ;) no chyba że w totka jebne szóstkę będę mieć hajs i sam zrobię hehe...

Mogę jedynie polecić ludziom co lubują się w takich serwerach.

Serwer to odwzorowanie globala z 2010/2012, a jedyne raty to zwiększony exp dwukrotnie [o 50% szybszy].

Opublikowano

Serwer to odwzorowanie globala z 2010/2012, a jedyne raty to zwiększony exp dwukrotnie [o 50% szybszy].

No to właśnie mi o to chodzi aby exp był standart wtedy wbicie max nie zajmie tydzień a dość sporo  ;) tylko ciut podrkęcone yangi, kowal o +5-10% leciutko drop ulepek bez petów kostiumów i czego tam jeszcze bóg napakował ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No to właśnie mi o to chodzi aby exp był standart wtedy wbicie max nie zajmie tydzień a dość sporo  ;) tylko ciut podrkęcone yangi, kowal o +5-10% leciutko drop ulepek bez petów kostiumów i czego tam jeszcze bóg napakował ;).

Podkręcenie kowala to nie u mnie :P Ale co do expa, to top 1 ma 72 a gra 20/24 więc jednak nie jest łatwo.

Polecam ci wejść na serwer i obczaić, pety są teraz bo są święta i chcę dać ciekawy event dla graczy za darmo, a nie napierdalać do isu :) A tak to ich nie ma na serwerze :P

Polecam wejść, popisać z ludźmi i sprawdzić jak się przyjemnie gra :)

Opublikowano

Są bronie ze średnimi?

Są, 30/75. Jeśli chodzi o bronie, to max 65 takie pvp, co większość tak uważa. Wszystkie inne są, usunięte są tylko epickie.

Opublikowano

Serwer taki jakiego szukałem. Tylko może jednak lepiej będzie z epikami, chociażby tymi niebieskimi zbrojami (nie znam dokładnej nazwy i się nią nie interesuje).

Niestety wadą tego serwera są bugi i niedokończone tłumaczenie. Już na stronie internetowej po rejestracji można dopatrzyć się błędu; po rejestracji wyskakuje jakiś czeski tekst...

System zapraszania znajomych zresztą też nie działa. Zaprosiłem bufferkę i brata, a na koncie mi pisze: "W sumie: 0 zaproszonych"... Pozdro

Jednakże serwer ma też zalety. W grze można się wybić nie tylko na wyższym lvlu i przy większym wkładzie w IS. W m1 i m2 praktycznie można znaleźć metin obok metina. Sam dorobiłem się na tym z 1kk (póki co to to nie jest tak wcale mało), bo u handlary KU po 50k można sellać. No i wszystko przewaliłem na kowala, który jak się okazało w m1 wszystko pali na +7/8/9. I tak z 16 żółci niedźwiedzia zrobiły się 4 :D. Ale w końcu poszedłem do m2 i tam oczywiście wszystko na +7/8 weszło xD.

Kolejna zaleta to społeczność. Typowi metinowcy to gimbusy i dzieci z podstawówki, które wzbogaciły swój wulgarny repertuar o parę dodatkowych słów. Przynajmniej to mogłem wywnioskować z prawie każdego serwera metina.

Tu jest inaczej. Ludzie to nie gimbusy, choć też się zdarzają. Ludzie też są dosyć hojni; na start dostałem od kogoś mnisią +7 (nie pamiętam nicku, sorka), od Mentalna69 (co do cyferek nie pamiętam) dostałem 10 zielonych dodań (łączna wartość ~1kk), 300k, parę kd oraz niedzwiedzie skóry, dzięki czemu ulepszyłem stożka na +7. :D Od Endrixu otrzymałem 2x czarny uniform +, dzięki czemu spaliłem bojową na +9 (u kowala w m1 oczywiście). Otrzymałem od niego także kostium mikołaja na 30 dni oraz czapkę (ta nie miała podanej daty ważności).

Z ludźmi można także normalnie porozmawiać na wołaczu. Ogólnie ta mała ilość graczy tworzy nawet fajny klimat.

Jak najbardziej polecam serwer, jednak jeżeli jesteście ludźmi, którzy ciągle szukają bugów i narzekają na nie, to ten serwer nie jest dla was.

Pozdrawiam

19.jpg

Opublikowano

Serwer taki jakiego szukałem. Tylko może jednak lepiej będzie z epikami, chociażby tymi niebieskimi zbrojami (nie znam dokładnej nazwy i się nią nie interesuje).

Niestety wadą tego serwera są bugi i niedokończone tłumaczenie. Już na stronie internetowej po rejestracji można dopatrzyć się błędu; po rejestracji wyskakuje jakiś czeski tekst...

System zapraszania znajomych zresztą też nie działa. Zaprosiłem bufferkę i brata, a na koncie mi pisze: "W sumie: 0 zaproszonych"... Pozdro

Jednakże serwer ma też zalety. W grze można się wybić nie tylko na wyższym lvlu i przy większym wkładzie w IS. W m1 i m2 praktycznie można znaleźć metin obok metina. Sam dorobiłem się na tym z 1kk (póki co to to nie jest tak wcale mało), bo u handlary KU po 50k można sellać. No i wszystko przewaliłem na kowala, który jak się okazało w m1 wszystko pali na +7/8/9. I tak z 16 żółci niedźwiedzia zrobiły się 4 :D. Ale w końcu poszedłem do m2 i tam oczywiście wszystko na +7/8 weszło xD.

Kolejna zaleta to społeczność. Typowi metinowcy to gimbusy i dzieci z podstawówki, które wzbogaciły swój wulgarny repertuar o parę dodatkowych słów. Przynajmniej to mogłem wywnioskować z prawie każdego serwera metina.

Tu jest inaczej. Ludzie to nie gimbusy, choć też się zdarzają. Ludzie też są dosyć hojni; na start dostałem od kogoś mnisią +7 (nie pamiętam nicku, sorka), od Mentalna69 (co do cyferek nie pamiętam) dostałem 10 zielonych dodań (łączna wartość ~1kk), 300k, parę kd oraz niedzwiedzie skóry, dzięki czemu ulepszyłem stożka na +7. :D Od Endrixu otrzymałem 2x czarny uniform +, dzięki czemu spaliłem bojową na +9 (u kowala w m1 oczywiście). Otrzymałem od niego także kostium mikołaja na 30 dni oraz czapkę (ta nie miała podanej daty ważności).

Z ludźmi można także normalnie porozmawiać na wołaczu. Ogólnie ta mała ilość graczy tworzy nawet fajny klimat.

Jak najbardziej polecam serwer, jednak jeżeli jesteście ludźmi, którzy ciągle szukają bugów i narzekają na nie, to ten serwer nie jest dla was.

Pozdrawiam

System werbowania działa. Wkradła się tam drobna pomyłka, którą zaraz skoryguję.

Tam pokazuje liczbę osób, która została zaproszona i osiągnęła próg wymagany dla nagrody, czyli 75lvl.

Zostanie dodana również ilość zaproszonych osób, ale osób, za które nie dostaliśmy jeszcze sm.

ps. kowal pali w m1? ^^

Reklama nadciąga, na serwer zawita ramzesek, meske i kilku innych osób.

Zapraszam do gry.

Opublikowano

Okrojona wersja globala.

Jeśli ktoś chciałby się trudzić to by zagrał właśnie tam.

Nie wszedłeś do gry, to możesz takie posty zostawić dla siebie. Jak myślisz, że to okrojony global to pozdrawiam, ale na globalu w dzień nigdy nie zobaczysz zmianki na oczy bez otwarcia isu i zaglądnięcia do zakładki Zaklęcia & Modyfikacja.

Co do pana u góry, błąd już poprawiony z werbowaniem. Teraz wygląda tak:

508bgo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...