Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tak słabo z tymi zmiankami biednie jest? Nie planujesz zwiekszyc drop, albo dodać drop z mobów? ;p

Nie, to nie ma być pseudo hard pokroju ravi czy innych serwerów, zmianki szkaty serwerowe etc z mobów.

Zwykłe zmianki lecą z metinów od 75+ [las] oraz ze szkatułek bossów od wodza w górę.

Dodatkowo misje, eventy i tak niestety zostanie ;)

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsze dt na styczeń udane!

Pozdrawiam graczy

hg39ck.jpg

Na tym screenie widzimy wszystkich graczy serwera Cargoso :D hahaha

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Chyba ci się coś w główce pojebao

Niestety na serwerze nie grałem ale nie polecam juz ze względu na sam fakt, ze administracja co drugie słowo używa wulgaryzmu. Czy to oto tu chodzi?

Pozdrawiam:)

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Polecam serwer, jeden z lepszych hardów na jakim gram(może najlepszy). Widać, że admini się starają, ponieważ ciągle są dodawane jakieś poprawki.

Opublikowano

A jak sprawa z bojowcem itp? Bo kurcze zacząłem grę ale bez tego kunia lub wierzchowca to masakra a pieniędzy nie mam zamiaru wydawać na is.

Opublikowano

truta jak na PL, z atla?

Only rip

A jak sprawa z bojowcem itp? Bo kurcze zacząłem grę ale bez tego kunia lub wierzchowca to masakra a pieniędzy nie mam zamiaru wydawać na is.

Konia się robi co 4h, 1 misja jest bardzo ułatwiona, jedna mapa a od bojowca standard zabijanie. W is też nie ma wierzcha :D

Opublikowano

szkoda, że ludzie w tych czasach to takie cipki, które nie grają na takim serwerze, prawdziwym hardzie, dosłownie jak PL. Umieją grać tylko na serwerze, na którym na 5 levelu masz wszystkie skille P i wbijąsz 250lv w 1 dzień. Żałosne społeczeństwo metina nie pozdrawiam  -.-

2ntwai9.gif

Opublikowano

tak się składa, że chyba miałem przyjemność poznać samego [GA] serwera który grał chyba na Vesterisie ;D - nie polecam tego typa zależy mu tylko na hajsie ;) A co do samej prezki - to może i jest jasna i czytelna ale gra bez jakich kolwiek nowiści i fabuły nie ma najmniejszego sensu .

Opublikowano

tak się składa, że chyba miałem przyjemność poznać samego [GA] serwera który grał chyba na Vesterisie ;D - nie polecam tego typa zależy mu tylko na hajsie ;) A co do samej prezki - to może i jest jasna i czytelna ale gra bez jakich kolwiek nowiści i fabuły nie ma najmniejszego sensu .

Grałem na Vesterisie miesiąc od startu, po czym postać została sprzedana. Pozdrawiam

Jutro event OX, wszystko wypisane w eventach na styczeń na naszym forum.

A w między czasie zapraszam:

https://www.youtube.com/watch?v=ik_9GJubxpU

Opublikowano

Grałem na Vesterisie miesiąc od startu, po czym postać została sprzedana. Pozdrawiam

Jutro event OX, wszystko wypisane w eventach na styczeń na naszym forum.

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka ;D

Opublikowano

szkoda, że ludzie w tych czasach to takie cipki, które nie grają na takim serwerze, prawdziwym hardzie, dosłownie jak PL. Umieją grać tylko na serwerze, na którym na 5 levelu masz wszystkie skille P i wbijąsz 250lv w 1 dzień. Żałosne społeczeństwo metina nie pozdrawiam  -.-

Chyba PL'u sprzed kilku lat, to co teraz jest to... IS, tylko IS.

Polecam, oby przybyło tu graczy, bo serwer na to zasługuje.

tenor.gif

Opublikowano

To zmianki nie lece od m2 z metkow w gore jak jest w prezce?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

To zmianki nie lece od m2 z metkow w gore jak jest w prezce?

W prezce nie pisze, że zmianki lecą od m2 w górę tylko zielone zmianki.

Zmianki lecą ze szkat bossów i metinów od lasu w górę [75lv]

// wspomnę, o 17 ox

Opublikowano

No JarajTo zadziwiłeś mnie.

Zacisnąłeś poślady i dalej walczysz o życie na serwerze.

To się ceni, tego się uczcie :D.

Bardzo mnie zachęciłeś takim podejściem i wejdę na serwer i spróbuję swoich sił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...