Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

58 osób w temacie z prezentacją, już widzę te tłumy na starcie o ile w ogóle wystartuje, bo jak na razie się na to nie zanosi 

Dobra idź  gdzie indziej nikt Cię tu nie chce belzebubie.

Nikt się nie liczy z twoją opinią! 

Idź sobie stąd ! A tak wgl też mi się tak zdaje, że nawet nie wystartuję chyba, że mają bardzo poważny problem xD XD 

Opublikowano

Dobra idź  gdzie indziej nikt Cię tu nie chce belzebubie.

Nikt się nie liczy z twoją opinią! 

Idź sobie stąd ! A tak wgl też mi się tak zdaje, że nawet nie wystartuję chyba, że mają bardzo poważny problem xD xD

Wyciekła informacja że karmią psy w M1

btw. wystartuje

Opublikowano

wiem bo sam je tam pisałem :D

Dobra działa, witamy w grze podobno jak w Dubaju xD

Dziś Online:  1

Rekordy Bijemy dziś !!! 

Pff ! 

Jutro pobijemy rekord podobno ma być 2 online xD

Opublikowano

Dobra działa, witamy w grze podobno jak w Dubaju xD

Pff ! 

Jutro pobijemy rekord podobno ma być 2 online xD

Nexus, wypad na swoją śmieszną Niverie.

Witam, z góry chciałem was przeprosić za taki nieudany projekt. Więcej nie zobaczycie serwera który nie ma prawa istnieć tak jak Niveria. Osoby odpowiedzialne za grę okazały się całkowicie nie odpowiedzialne i bezmyślne do tego oszukiwały mnie jak i was. Na projekcie poniosłem straty wysokości ponad 3 000 zł. SM`y które były kupione będą możliwe do doładowania na http://rayen2.pl/ do wszystkich osób przedzwonię i wyślę e-maile w jak krótszym możliwym czasie. Przepraszam was za zaistniałą sytuację. Taka sytuacja nie będzie więcej miała miejsca.

Słowem końcowym. Dla czego tak się stało ?

- Rozdawanie EQ

- Sprzedawanie EQ

- BUGI BUGI BUGI !!!

- Podejście olewatorskie a nie działa to c**j.

Bardzo mi przykto że tak się stało ale nie pozwolę sobie na takie działania pod moim szyldem więc serwer zostaje wywalony na bruk.

Pozdrawiam Kamil

Na swoim serwerze sprzedawałeś eq itd. a z innych masz zamiar się nabijać, że im nie wychodzi? A co do tego serwera to nie polecam.

AnnwID.gif

Opublikowano

Na swoim serwerze sprzedawałeś eq itd. a z innych masz zamiar się nabijać, że im nie wychodzi? A co do tego serwera to nie polecam.

hahahahah, dokładnie wypad Nexus pajacu, tam ludzi okradałeś a z innych się naśmiewasz, jesteś żałosny.

Jeżeli komuś nie działa Client proszę pobrać te pliki stąd i wrzucic do Clienta do Pack: http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/84-potrzebne-rzeczy-do-klienta/#entry600 

­

Nie działa mi rejestracja, co mam zrobić?

Opublikowano

Ale ja się nie naśmiewam. Gram na tym serwerze robię to samo co typowi gracze metina ;) 

Po za tym teraz jestem tylko zwykłym graczem, skończyłem robić serwery ;) 

Jasne, jasne sprzedawałem xD

Serwer polecam, dobry hard, ale serio zainwestuje w reklamę bo przy 47 osobach na serwerze to się nie utrzyma nawet miesiąc czasu xD

Opublikowano

Strona pokazuje poprawne informacje ?? 

Serwer już wystartował >??

Tak serwer wystartował, Pozdrawiam i zapraszam do GRY ;) Tutaj jest Client https://mega.nz/#!ThhThRIQ!smg_jPnwmv7aWf0yNfgqBhpJ03ct3Ks-R9Ko8RWwzIEna którym nie trzeba nic robić, Wbijasz i grasz;) 

polecam serwer dobry hard.

Zapraszam Serdecznie Wszystkich do GRY!

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera, po pierwsze słaba prezentacja i reklama oraz w administracji jest JarajTo czyli największy złodziej jaki może być, pewnie robi serwer pod hajs.

Jezeli wyzywasz jaraj od zlodzieji to czekam na jakies konkrety. sam do niego mam wiele zastrzezen bo olał atharie sikiem prostym usuwajac forum;c

ale zeby byl zlodziejem to jeszcze nie slyszalem i sam bym go o to nawet nie podejrzewał.

apropo serwera to zagrałbym z checia ale niestety brak reklamy, ktory zaowocuje max 50 graczami po 2tyg i  padnie

sorki ale teraz nie tak latwo sie wybic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...