Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BEDA ROBIC JAKAS REKLAME? BO NIE WIEM CZY OPLACA SIE WBIJAC:/

Reklama jest i będzie większa na pewno.

Przepraszam za nie aktywność, nowe konto na mpcforum.

Dzisiaj Grad Metinów a po nim wyjątkowo zrobię DT z GM

Więcej informacji na naszym forum w kalendarzu eventów.

Dodatkowo pełnymi krokami zbliża się nowy dungeon na low lvl, będzie to drugi i ostatni jak na tą chwilę.

Za 2 dni rusza wielki konkurs, informacje będą tutaj w formie video zamieszczone.

Przyszłościowo, w wakacje zostanie dodana płatność PSC

­

Opublikowano

nie polecam max 100 online 120 z hakiem.

No popatrz to podobnie jak u Ciebie z aktywnymi widzami max 100/120 z hakiem. Serwer polecam, widać że administracja dba i to mocno, często jest organizowany jakiś ewent :) 

Opublikowano

Buduj dobry wigwam

No popatrz to podobnie jak u Ciebie z aktywnymi widzami max 100/120 z hakiem. Serwer polecam, widać że administracja dba i to mocno, często jest organizowany jakiś ewent :)

Swój gość :)

Opublikowano

Ta? to ciekawe, bo mam stabilne 500 wyświetlen pod fimami 800 z hakiem. Polecaj Polecaj tylko zobaczysz jak to dno upadnie.

Buduj dobry wigwam

Swój gość :)

A co się stało, że nagle nasdal usunął film z cagroso? xD 

Opublikowano

Ta? to ciekawe, bo mam stabilne 500 wyświetlen pod fimami 800 z hakiem. Polecaj Polecaj tylko zobaczysz jak to dno upadnie.

A co się stało, że nagle nasdal usunął film z cagroso? xD

Nie interesuje mnie to co robią mali yt, usuwają czy dodają ja im nie płacę więc możesz już iść do szkoły grzecznie

skąd się biorą ludzie o tak niskim współczynniku iq?

­

Opublikowano

kolo 100 graczy jest :) z tego 20- 30 kont z mojej gilldi administracja po 15 lat bany leca za zabicie metina w dt (permy) :P bug na bugu nie polecam osobiscie dobijecie 80 lvl i zrezygnujecie poniewaz nie ma z kim grac :P 

Opublikowano

kolo 100 graczy jest :) z tego 20- 30 kont z mojej gilldi administracja po 15 lat bany leca za zabicie metina w dt (permy) :P bug na bugu nie polecam osobiscie dobijecie 80 lvl i zrezygnujecie poniewaz nie ma z kim grac :P 

0hdpq1.jpg

Dziękuje Jarek, wbiłeś 80lvl na warriorhacku, następnie 60lvl również na warriorhacku, dostałeś bana a jedyne co to Twoja gildia straciła pożyczone Ci eq.

Dziękuje i żegnam, żadnego wh i inne gówna nie będę tolerował, tak samo jak ludzi Twojego pokroju

15 lat? wooot

Dropm2m2 sklepik też bana oberwał, to zabolało

­

Opublikowano

Nie interesuje mnie to co robią mali yt, usuwają czy dodają ja im nie płacę więc możesz już iść do szkoły grzecznie

skąd się biorą ludzie o tak niskim współczynniku iq?

­

Nie obchodzi Cie to co gm robi? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

potem podesle wam ss z bugami :) po 100 jaraj jestes zalosny mowisz ze palcze a banujesz mnie na ts nie musze siedziec na twoim ts :) dzisiaj go zmieniamy pozdrawiam farfoclu :D  i nie polecam jeszcze raz a na dropie m2 mialem przepustki kolo 200 szt z twojgo buga mam wierzchy i poty jeszcze i mozesz mi opierdolic narazie :) :**** zatrudnij do teamy 15 latow ktorzy robia za sm bo nie masz z czego placic :D nara !

Opublikowano

potem podesle wam ss z bugami :) po 100 jaraj jestes zalosny mowisz ze palcze a banujesz mnie na ts nie musze siedziec na twoim ts :) dzisiaj go zmieniamy pozdrawiam farfoclu :D  i nie polecam jeszcze raz a na dropie m2 mialem przepustki kolo 200 szt z twojgo buga mam wierzchy i poty jeszcze i mozesz mi opierdolic narazie :) :**** zatrudnij do teamy 15 latow ktorzy robia za sm bo nie masz z czego placic :D nara !

Wstawiaj co chcesz, pokazałeś już swój iloraz, a 200 przepek to 4dni bicia królowej  xD

// jestem sam w zespole

14 dzików na serwerze   :((

980phf.jpg

Zwijam dyskusję

­

Opublikowano

depozyty sprawdz :D

Ale z Ciebie jełop k***a... Przecież na ss, który Ci pokazał są przedstawione wszystkie pieczęci, a nie tylko te z ekwipunku.

Idź się powieś lepiej bo jak czytam te wypowiedzi to sam mam ochotę to zrobić...  :((

Opublikowano

Smutne to jest Twoje życie.

­

Widzę że też jesteś na "poziomie" serwer nie polecam ze względu na JarajTo :) każdy wie jak jego poptrzedni serwer się skończył, co do jego osoby nie mam nic jest czasami leniwy miałem z nim okazje współpracować dawno temu.

No nic życzę powodzenia po stratach.

image.png

Opublikowano

Widzę że też jesteś na "poziomie" serwer nie polecam ze względu na JarajTo :) każdy wie jak jego poptrzedni serwer się skończył, co do jego osoby nie mam nic jest czasami leniwy miałem z nim okazje współpracować dawno temu.

Pamiętaj do ludzi z niższym poziomie trzeba się zniżyć, żeby pogadać z nimi :/

Opublikowano

Proszę bardzo, współpracowałeś ze mną gdy Ciebie nawet nie znam, ale miło.

Pamiętaj do ludzi z niższym poziomie trzeba się zniżyć, żeby pogadać z nimi :/

Dlatego z tobą nie warto pisać

A odpowiedź adekwatna do posta, baranów nie trawię więc nie mam zamiaru mu odpisywać jak to ujmujesz 'na poziomie' phi mykaj

I co skończyło, bo jest to mój pierwszy serwer

­

Opublikowano

Proszę bardzo, współpracowałeś ze mną gdy Ciebie nawet nie znam, ale miło.

Dlatego z tobą nie warto pisać

A odpowiedź adekwatna do posta, baranów nie trawię więc nie mam zamiaru mu odpisywać jak to ujmujesz 'na poziomie' phi mykaj

I co skończyło, bo jest to mój pierwszy serwer

­

i ostatni XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...