Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DemonRaider

Nie będę już Ci wypominał kto pierwszy zaczął wylewać swoje wypociny na papier, w tym swoje "przemyślenia". Dowód? Proszę:

Jest jeden serwer który to zrozumiał i za wojny gildi wygrane będą nagrody mianowicie projekt który dopiero powstaje od MPCForum

Dziękuje, miłego wieczoru.

1z67dxt.png

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Schowajcie się z tym swoim serwerem, ani reklamy prezentacja też bardzo słaba i do tego ten kretyn JarajTo jest technikiem. Nie polecam serwera, JarajTo nigdy nic nie potrafił zrobić dobrze i raczej to się nie zmieniło.

Opublikowano

Schowajcie się z tym swoim serwerem, ani reklamy prezentacja też bardzo słaba i do tego ten kretyn JarajTo jest technikiem. Nie polecam serwera, JarajTo nigdy nic nie potrafił zrobić dobrze i raczej to się nie zmieniło.

Nie pisz głupot za wcześnie, o 20 się okaże :) 

Opublikowano

Nie pisz głupot za wcześnie, o 20 się okaże :)

Hard bez reklamy, przecież to nie ma sensu, wbije max 200 osób na start a jutro z tych 200 osób zostanie z 50. Z tego co wiem to reklamy na YT nie będzie bo rozmawiałem z administracją, JarajTo twierdzi że reklama na YT nic nie daje.

Opublikowano

Kolejny Palant, Schować to Ty się możesz, Zrób coś swojego i wtedy pierdziel głupoty! Moim zdaniem pokazujesz tylko na jakim poziome jest Twoja inteligencja, Wiem że każdy ma prawo to wyrażenia Swojej opini! Ale jak masz pierdzielić Swoje Insynuację to wypad ;) Z takmi jak Ty się nie da Spokojnie i Miło 

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Kolejny Palant, Schować to Ty się możesz, Zrób coś swojego i wtedy pierdziel głupoty! Moim zdaniem pokazujesz tylko na jakim poziome jest Twoja inteligencja, Wiem że każdy ma prawo to wyrażenia Swojej opini! Ale jak masz pierdzielić Swoje Insynuację to wypad ;)

­

On akurat ma racje, bo ten serwer nic sobą nie reprezentuje i do tego ten pajac JarajTo w administracji. Reklamy nie było i nie będzie bo ich na to nie stać.

Opublikowano

Serwerow hard jest w pizde, takze z tym swoim projektem sie schowaj, ludzie nie chca hardow wbijcie sobie to do lba.

Wymien mi 3 serwery hard aktywne? Bardzo prosze

Balmora?wygasła     Ravia?antyk      Vesteris? Medium

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Efekt bycia słabszym.

Start 20 nie planujemy żadnych opóźnień.

Ts3 został przeniesiony i działa stabilnie, zapraszam również na forum.

Opublikowano

Efekt bycia słabszym.

Start 20 nie planujemy żadnych opóźnień.

Ts3 został przeniesiony i działa stabilnie, zapraszam również na forum.

Przypomne ci to o 20:01 :D

btw. powodzenia

Opublikowano

Hard bez reklamy, przecież to nie ma sensu, wbije max 200 osób na start a jutro z tych 200 osób zostanie z 50. Z tego co wiem to reklamy na YT nie będzie bo rozmawiałem z administracją, JarajTo twierdzi że reklama na YT nic nie daje.

Zależy u kogo jest reklama jeśli chodzi o yt, po części ma racje, a po części nie. Fakt faktem 200 osób to troszkę ubogo ale się okaże :P 

Opublikowano

Zależy u kogo jest reklama jeśli chodzi o yt, po części ma racje, a po części nie. Fakt faktem 200 osób to troszkę ubogo ale się okaże :P 

Jak tu będzie 100 online to będe klaskał.  :yay:

Opublikowano

Jak tu będzie 100 online to będe klaskał.  :yay:

ayljga5s1pki.png

Klaskaj ... Dziękuje do widzenia

btw. patrząc na twoje posty w profilu to domyślam się ze hejt to jakies hobby tak ?

Opublikowano

Hahahah jak ludzie piszą że słaba prezentacja to mnie to poprostu rozpierdala, a co w niej ma być jescze? Fajerwerki i wyskakujące cycki? Jest krótko ale treściwie i to się liczy bo niegra się dla prezki tylko tego co jest na serwerze. Na papierku jak dlamnie wygląda całkiem obiecująco.Wbije zobaczę BO TYLKO TAK MOŻNA OCENIĆ SERWER :)

Opublikowano

ayljga5s1pki.png

Klaskaj ... Dziękuje do widzenia

btw. patrząc na twoje posty w profilu to domyślam się ze hejt to jakies hobby tak ?

To nie hejt, to brutalna prawda.  :yay:

Opublikowano

To je przecież A***, ziombel, który się spłakał na nevarii :P On tam może mieć 5 racji.

Co do reklamy, na yt będzie u tych osób, które będą chciały.

Reklama będzie na googlach, w ten sposób: http://scr.hu/27nm/5rjk6

Ale jedno jest pewne, reklama to nie wszystko. Do zobaczenia w grze.
Opublikowano

To je przecież A***, ziombel, który się spłakał na nevarii :P On tam może mieć 5 racji.

Co do reklamy, na yt będzie u tych osób, które będą chciały.

Reklama będzie na googlach, w ten sposób: http://scr.hu/27nm/5rjk6

Ale jedno jest pewne, reklama to nie wszystko. Do zobaczenia w grze.

20:06 ... mówiłem że ci przypomne :D

Opublikowano

20;06 iii? :)

20:06 ... mówiłem że ci przypomne :D

Wybaczcie, Musicie jeszcze chwilę poczekać. Mamy problem postaramy się jak najszybciej go naprawić!!

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...