Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jest odpowiednim tematem na pytanie

Kiedy powrócą kupony SM do IS, bo wracają już kawałek czasu i wrócić nie mogą

On nie odpowie ani na twoje ani na moje pytania.

Nie odpowie na wasze pytania,już to przerabiałem. Z 10 razy go oznaczałem w postach,były rózne pytania (niewygodne),odpowiadał na pytania ludzi a mi nawet nie odpowiedział dlaczego nie odpowiada na moje pytania. Typowy Surek

Nie polecam serwera

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam, serwer. Dużo nowości, jak i całkiem miły klimat.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Już wróciły.

A do mojego pytania okularów nie założyłeś czy jaka k***a?

Boże co za człowiek k***a nie wierze...

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Dla osób które się nie orientują: liczy się tylko laneris, na teriosa totalna wyjebka. Pamiętam jak były bugi z teriosem, surka można było złapać wyłącznie na TSie lanerisa. Pomimo bugów utrudniających grę (wtedy bodajże nie dało się wejść na mapę handlową bo ktoś zrzucał metki) jedyną jego odpowiedzią było: "to nie jest ts teriosa".

Zrozumcie, że ten pseudoserwer ma przynieść trochę hajsu i tyle.

Na niewygodne pytania odpowiedzi nie będzie, bo reakcji na problemy także nikt nie planuje. Znikające eq z shopów przeszło bez echa, tak samo jak kolega wyżej oznaczałem surka z 10x w tym temacie. Przestawał się udzielać od razu gdy padało tego typu pytanie.

Opublikowano

@UP

Latają dalej i nic sobie z tego nie robią :>

@Topic

Polecam serwer! Możesz odpalić wszelkie cheaty i nie bać się o bana bo i tak każdy ma to poważaniu. Surek liczy tylko kasę i liczy się dla niego tylko laneris.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

U surka jest tak że jednym uchem wleci drugim wyleci nie umi poprostu się zająć porządnie serwerem.

Może niech zrobi jeszcze 1000 serwerów na hajs widać człowiek materialista i tyle ...

brak słów na niego

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie wbiłem tam x2 i co mogę powiedzieć?- świetny serwer. Gdyby nie ta cofka o 7 dni to Terios s1 stałby do dziś :) 

Opublikowano

@SuReeK ogarnij reklamę i swoich gmów by aktualizacje/eventy wprowadzili bo z dnia na dzień ludzie odchodzą i znów rework będzie robiony?

Serwer polecam ale ostatnimi czasy zerowe zainteresowanie projektem.

#rein

Opublikowano

@SuReeK Mam problema, wczoraj grałem normalnie, dzisiaj wywala mi clienta do pulpitu co 2-3minuty. Jak ustawie się na respie bossa, to ubiję na ch6, z ch5 wywala mi clienta cały czas więc idę odrazu z ch6 na ch4, ubije na ch4 i podczas reloga mi wywala clienta. Albo pobiegam chwilkę, lognę na jedną mapę, drugą mapę i wywala. Co dziwne, nie loga, tylko wywala odrazu z buta do pulpitu. Syserr wygląda tak:
1229 22:07:09914 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09917 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09919 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09924 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09925 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09930 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09935 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09937 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09939 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09946 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09947 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09953 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09958 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09960 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09962 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09968 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037).  Automatic conversion will be attempted.
1229 22:07:09970 :: GRANNY: File is file format revision 6 (current version is 7)
1229 22:07:09974 :: GRANNY: File has run-time type tag of 0x80000010, which doesn't match this version of Granny (0x80000037). 

I tak cały czas, pełno tego ;d

edit: Prawo Murphy'ego zadziałało, jak napisałem, tak teraz nie wywala nic..

Opublikowano

@SuReeK ogarnij reklamę i swoich gmów by aktualizacje/eventy wprowadzili bo z dnia na dzień ludzie odchodzą i znów rework będzie robiony?

Serwer polecam ale ostatnimi czasy zerowe zainteresowanie projektem.

Surek już dawno zlał ten serwer,więc nie licz na to że coś sie polepszy.

Opublikowano

Gralem na s1 i super sie gralo , prawie 2k online i na s2 nie gralem i chce zaczac . oplaca sie ? ile online ?

licznik na stronie i nie, nie z ta administracja

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

SureK na team speaku lol.pl powiedział że leje na serwer.

Skurwiel na kase tylko liczy.

W którym miejscu coś takiego powiedziałem? Skoro ja nawet nie rozmawiałem z nikim przez ostatnie 2 dni z metina, fajne bajki sobie wymyślasz prawie jak dojcz dedyk za 50koła euro xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W którym miejscu coś takiego powiedziałem? Skoro ja nawet nie rozmawiałem z nikim przez ostatnie 2 dni z metina, fajne bajki sobie wymyślasz prawie jak dojcz dedyk za 50koła euro xD

Nic nie musiałes mówić. Propozycje jak długo są zaakceptowane a nie są wprowadzane?. Jeśli nie słowem to czynem potwierdzasz :)

Opublikowano

surek dyskutujac z tymi ludzmi znizasz sie, kazdy wie ze masz wyjebane w tego teriosa, miej chociaz godnosc i przyznaj sie do tego

giphy.gif

Opublikowano

Słuchaj... Na to potrafisz odpowiedzieć a na moje inne pytania to już nie? Naucz się rozmawiać z ludźmi jak z ludźmi a nie jak k***a z debilami ze szkoły specjalnej.

Wracając do twojego "w którym miejscu coś takiego powiedziałem?" Tak powiedziałeś na ts-lol.pl na kanale lanerisa. Nie pierdol że nie. Z resztą wcześniej czyt początek grudnia, jak chcieliśmy z tobą porozmawiać mówiłeś że nie masz czasu, bo teraz siedzisz na kanale lanerisa a nie na teriosie. A teraz powiedz mi... A kiedy ty k***a siedziałeś na kanale teriosa? Teriosa masz głęboko w piździe. C***a to raczej nie masz bo zachowujesz się jak pizda która nie wie jak wepchać sobie wibrator w cipe. Siedzę na lolu prawie cały czas i jedynie gdzie Ciebie widać to na lanerisie. Siedzisz tylko tam jak wejdziesz na ts'a. A na ts teriosa k***o nie wejdziesz? MASZ WYJEBANE. Ja mam tam wszystko. Nawet jak mnie zbanujesz to mam to w chuju i tak nic tam się nie dzieje PRZEZ CIEBIE KUTASIE ZAPATRZONY W ZŁOTÓWKI. Zrobiliście ten serwer k***a tylko po to żeby wyciągnąć z ludzi pieniądze. Ja też tam wjebałem pieniądze, ale wiec że to był ostatni serwer na którym grałem reklamowany przez Ciebie. Gdybyś potrafił kontaktować się z ludźmi i wykonywał słusznie swoją prace na serwerze, bo za to Ci ty tępy flecie ludzie płacą w postaci kupowanie sm, nie miałbym do Ciebie żadnych pretensji nawet bym Cię wspierał. Ale to co odpierdalasz z Teriosem to przechodzi szczyty szczytów. Na bardziej zaniedbanym serwerze przez Administracje jak ten nie grałem. Wygrałeś k***a medal wyjebki, Gratuluję.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Cieszę się, że udało mi się pozbyć konta. Jedno wejście na TSa lanerisa wystarczyło aby się przekonać, że terios się kompletnie nie liczy. Nie łudźcie się, że jest inaczej. Znikające eq ze sklepów - przemilczane

Cheatująca gildia TheLegends + wiele pojedynczych osób - przemilczane

odpowiedzi na mpc dostaniecie tylko na wybrane pytania, jak zadacie niewygodne - nawet nie liczcie na reakcję. Zawiodłem się i to bardzo, wiem już na czyje serwery uważać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...