Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj... Na to potrafisz odpowiedzieć a na moje inne pytania to już nie? Naucz się rozmawiać z ludźmi jak z ludźmi a nie jak k***a z debilami ze szkoły specjalnej.

Wracając do twojego "w którym miejscu coś takiego powiedziałem?" Tak powiedziałeś na ts-lol.pl na kanale lanerisa. Nie pierdol że nie. Z resztą wcześniej czyt początek grudnia, jak chcieliśmy z tobą porozmawiać mówiłeś że nie masz czasu, bo teraz siedzisz na kanale lanerisa a nie na teriosie. A teraz powiedz mi... A kiedy ty k***a siedziałeś na kanale teriosa? Teriosa masz głęboko w piździe. C***a to raczej nie masz bo zachowujesz się jak pizda która nie wie jak wepchać sobie wibrator w cipe. Siedzę na lolu prawie cały czas i jedynie gdzie Ciebie widać to na lanerisie. Siedzisz tylko tam jak wejdziesz na ts'a. A na ts teriosa k***o nie wejdziesz? MASZ WYJEBANE. Ja mam tam wszystko. Nawet jak mnie zbanujesz to mam to w chuju i tak nic tam się nie dzieje PRZEZ CIEBIE KUTASIE ZAPATRZONY W ZŁOTÓWKI. Zrobiliście ten serwer k***a tylko po to żeby wyciągnąć z ludzi pieniądze. Ja też tam wjebałem pieniądze, ale wiec że to był ostatni serwer na którym grałem reklamowany przez Ciebie. Gdybyś potrafił kontaktować się z ludźmi i wykonywał słusznie swoją prace na serwerze, bo za to Ci ty tępy flecie ludzie płacą w postaci kupowanie sm, nie miałbym do Ciebie żadnych pretensji nawet bym Cię wspierał. Ale to co odpierdalasz z Teriosem to przechodzi szczyty szczytów. Na bardziej zaniedbanym serwerze przez Administracje jak ten nie grałem. Wygrałeś k***a medal wyjebki, Gratuluję.

I tak Ci nie odpisze,nie łudź sie XDD

Nie polecam bo wyjebka na graczy,nie @SuReeK ?

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchaj... Na to potrafisz odpowiedzieć a na moje inne pytania to już nie? Naucz się rozmawiać z ludźmi jak z ludźmi a nie jak k***a z debilami ze szkoły specjalnej.

Wracając do twojego "w którym miejscu coś takiego powiedziałem?" Tak powiedziałeś na ts-lol.pl na kanale lanerisa. Nie pierdol że nie. Z resztą wcześniej czyt początek grudnia, jak chcieliśmy z tobą porozmawiać mówiłeś że nie masz czasu, bo teraz siedzisz na kanale lanerisa a nie na teriosie. A teraz powiedz mi... A kiedy ty k***a siedziałeś na kanale teriosa? Teriosa masz głęboko w piździe. C***a to raczej nie masz bo zachowujesz się jak pizda która nie wie jak wepchać sobie wibrator w cipe. Siedzę na lolu prawie cały czas i jedynie gdzie Ciebie widać to na lanerisie. Siedzisz tylko tam jak wejdziesz na ts'a. A na ts teriosa k***o nie wejdziesz? MASZ WYJEBANE. Ja mam tam wszystko. Nawet jak mnie zbanujesz to mam to w chuju i tak nic tam się nie dzieje PRZEZ CIEBIE KUTASIE ZAPATRZONY W ZŁOTÓWKI. Zrobiliście ten serwer k***a tylko po to żeby wyciągnąć z ludzi pieniądze. Ja też tam wjebałem pieniądze, ale wiec że to był ostatni serwer na którym grałem reklamowany przez Ciebie. Gdybyś potrafił kontaktować się z ludźmi i wykonywał słusznie swoją prace na serwerze, bo za to Ci ty tępy flecie ludzie płacą w postaci kupowanie sm, nie miałbym do Ciebie żadnych pretensji nawet bym Cię wspierał. Ale to co odpierdalasz z Teriosem to przechodzi szczyty szczytów. Na bardziej zaniedbanym serwerze przez Administracje jak ten nie grałem. Wygrałeś k***a medal wyjebki, Gratuluję.

Rozumiem, napisałem do Ciebie na gadu własnie, porozmawiamy sobie chwilę to może zmienisz zdanie co do mojej osoby.

Cieszę się, że udało mi się pozbyć konta. Jedno wejście na TSa lanerisa wystarczyło aby się przekonać, że terios się kompletnie nie liczy. Nie łudźcie się, że jest inaczej. Znikające eq ze sklepów - przemilczane

Cheatująca gildia TheLegends + wiele pojedynczych osób - przemilczane

odpowiedzi na mpc dostaniecie tylko na wybrane pytania, jak zadacie niewygodne - nawet nie liczcie na reakcję. Zawiodłem się i to bardzo, wiem już na czyje serwery uważać.

Słuchaj, to nie jest tak jak Ty myślisz, nie jestem właścicielem teriosa do końca, od tego są zupełnie inne osoby ja tylko promuje oraz sponsoruje projekt oraz pliki danej ekipie i udostępniam im wszystko co potrzebują, więc zabardzo nie mam do gadania co do aktualizacji i innych.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Rozumiem, napisałem do Ciebie na gadu własnie, porozmawiamy sobie chwilę to może zmienisz zdanie co do mojej osoby.

Słuchaj, to nie jest tak jak Ty myślisz, nie jestem właścicielem teriosa do końca, od tego są zupełnie inne osoby ja tylko promuje oraz sponsoruje projekt oraz pliki danej ekipie i udostępniam im wszystko co potrzebują, więc zabardzo nie mam do gadania co do aktualizacji i innych.

To po co obiecujesz jak i tak nic sie nie dzieje? Ty ich sponsorujesz,masz ich trzymać za morde bo im sie nic chyba robić nie chce ;>

79160594027661829163.png

Opublikowano

Możecie mieć lub mogliście mieć najbardziej zaludniony serwer obecnie a w chu*a lecicie. Złap za mordę te pokraki z teamu żeby ruszyli serwer bo to jest parodia.

Spróbuj pocisnąć kogoś z reklamą na tym serwerze bo z dnia na dzień to czat ogólny zamienia się w wymienianie EQ Terios>Inne serwery.

@SuReeK Reklama reklamą ale dbanie o serwer to inna sprawa. W tej kwestii na serwerze NIC się nie dzieje.

#rein

Opublikowano

Możecie mieć lub mogliście mieć najbardziej zaludniony serwer obecnie a w chu*a lecicie. Złap za mordę te pokraki z teamu żeby ruszyli serwer bo to jest parodia.

Spróbuj pocisnąć kogoś z reklamą na tym serwerze bo z dnia na dzień to czat ogólny zamienia się w wymienianie EQ Terios>Inne serwery.

Tak ogólnie ja się zajmuje reklamą i co do tego ja odpowiadam, ale aktualnie każdy youtuber jest pozajmowany przez serwery "świąteczne" w styczniu na pewno to się zmieni. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już po raz kolejny TheLegends odpala dopalacze podczas wojny takie jak ninja hack na dysku d po przez inicjacje usuwania pliku i przywracania po zalogowaniu do gry.

Gracz: Ragerr

Data : 22/12/2015

Dowód :

Minuta 5;50

https://www.youtube.com/watch?v=3VF0B7KdynQ

https://www.youtube.com/watch?v=Z00CvigiZUI

SUREK DALEJ NIE ZBANOWAŁEŚ TYCH NOBOW :P ŁADNIE LECISZ W KULKI TWOI ZNAJOMI ??? 

Opublikowano

Słuchaj nie mam zamiaru teraz z tobą rozmawiać na gadu. Ty masz się wykazać na serwerze a nie mi coś udowadniać przez gadu gadu człowieku. Mylisz się co do twoich prac. Z resztą Miałeś okazję ze mną wcześniej porozmawiać jak chciałem, to miałeś mnie w dupie, a raczej nas twoich graczy. Ogarnij Teriosa tych downów Administratorów za bety, kopa w pizde i działać,  nie mi zaraz pod spodem napiszesz będziemy się starać bardziej, bo na tym mi nie zależy.

RÓB COŚ CZŁOWIEKU.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ok, co nie zmienia faktu, że jakakolwiek aktywność z ich strony jest zerowa. Może rzeczywiście niepotrzebnie obwiniałem Ciebie, ale o serwerze zdanie nadal mam takie samo.

Opublikowano

Nie pomagaliście nam, my teraz nie pomogliśmy wam. Właśnie w tej chwili ludzie pozyskali od nas około 25000 kuponów sm po 50 sm to wychodzi jakieś 1250000 SM!!! :D czyli na serwerze macie tyle sm że możecie nimi kupić drugi taki serwer :P.

A to nie wszystko kilkanaście, innych osób również posiada tyle sm. Tak więc sm na serwerze jest od zapierdolenia można się topić w sm. A w item shopie są ulepy pety wierzchowce i różne takie więc róbcie i kupujcie wszystko za free pozdrawiam serdecznie elo. ;p

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

nie polecam ten server... nawet ukradli mi pet...pewne przez launcher.exe (zapis login i haslo) ja nigdy nie dalem komu passy tylko sobie wiec...pozdro...

Opublikowano

Nie pomagaliście nam, my teraz nie pomogliśmy wam. Właśnie w tej chwili ludzie pozyskali od nas około 25000 kuponów sm po 50 sm to wychodzi jakieś 1250000 SM!!! :D czyli na serwerze macie tyle sm że możecie nimi kupić drugi taki serwer :P.

A to nie wszystko kilkanaście, innych osób również posiada tyle sm. Tak więc sm na serwerze jest od zapierdolenia można się topić w sm. A w item shopie są ulepy pety wierzchowce i różne takie więc róbcie i kupujcie wszystko za free pozdrawiam serdecznie elo. ;p

Nie róbmy afery, za miesiąc zauważą problem i zareagują.

Opublikowano

Ja ze swojej strony mogę pomóc finansowo nowym graczom  lub poprzez SM'y. Przecież gracz jest dla mnie najważniejszy.

~Zamykajcie to ścier*o.

#rein

Opublikowano

Wyjasnilbys o co chodzi ? :D

@krisu5163

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wyjasnilbys o co chodzi ? :D

@krisu5163

Wejdź do gry to zobaczysz ludzie biegają i nawzajem sobie Bryłki i Sm'y wywalają bo jest od zajebania a za sm'y masz ulepy przedmioty z is praktycznie wszystko mozesz zrobić z is'a xD

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Wejdź do gry to zobaczysz ludzie biegają i nawzajem sobie Bryłki i Sm'y wywalają bo jest od zajebania a za sm'y masz ulepy przedmioty z is praktycznie wszystko mozesz zrobić z is'a xD

Ok,ale skąd?;d

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dużo tych cwaniaczków którzy wstawiają tutaj ss mają permy na serwerze a administrator usuwa bryły i sm na serwerze. Nie cieszcie mordy,bo  w schowanie do depo sm czy brył nic wam nie da wszystko znajdą :)

Opublikowano

Dużo tych cwaniaczków którzy wstawiają tutaj ss mają permy na serwerze a administrator usuwa bryły i sm na serwerze. Nie cieszcie mordy,bo  w schowanie do depo sm czy brył nic wam nie da wszystko znajdą :)

Co nie zmienia faktu że surek sie nie interesuje serwerem

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zakład? :D

Serwer jest spisany na straty ktoś znalazł buga i bug rozprzestrzenił się w momęt. Skąd będziesz wiedział czy sm i brylki są uczciwie zarobione. Z resztą z tego co słyszałem jest tutaj kilka takich bugów nawet jeżeli naprawią to i tak czary mary będzie i znowu będą. Ale i tak nie ma sensu bo nie mają jak teraz tego zatrzymać. Cofkę zrobią ludzie pójdą nie zrobią cofki ludzie pójdą ze względu na zbyt dużą ilość sm i brył. Zbyt dużo to mało powiedziane. Olbrzymie.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Pw @krisu5163  xD

@SuReeK ,wypowiesz sie co do tego czy znowu przymkniesz oko ?  xD

A wypowiem się bo tak się nigdy nie uśmiałem wstając po sylwku xD

Patrzcie co ludzie mają ( SS nie mój ) Większość ludzi się obłowiła wręcz mówiąc :P

http://scr.hu/9ddj/or6yh

http://scr.hu/9ddj/2cxyf

Tadam! :D

Zrobie to za SurkA - Serwer do zamknięcia, niedługo kolejny rework xD.

xddddd.jpg

Co tam ziomeczeku, powiedz mi ile siedziałeś w photoshopie żeby osiągnąć ilośc kuponów 10000?

Rozumiem cała noc sylwestrowa na zaplanowany "atak", no gratulacje spędzonego czasu, może ktoś się nabrał chociaż wątpie. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...