Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

J****a polska cebula się doczepiła... Bo mi się literówka zdarzyla .. I mnie nie wkurwiaj

A Ty jesteś gimbusem i analfabetą, kto ma gorzej?

@top kiedy jakiś update?

tenor.gif

Opublikowano

Surek ma tyle serwerów, że nie wie którym się zająć, więc najlepiej będzie jak wyłączy te które ma w dupie :) 

Trzeba mieć nieźle umiejętności, żeby z dobrego serwera zrobić, właśnie to co oni robią, czyli nic :) 

Opublikowano

Dostałem odpowiedź na supporcie po 12h,nareszcie coś zaczyna działać !

:)

Zajmiesz sie kiedys tym serwerem? Btw. fajnie rozwiązałes sprawe metinów na handlowej  xD

Jak masz pytania napisz je na support ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK pierw zniszczyłeś gotowy serwer, wprowadzając swoje marne mapy, modyfikacje typu sklepy offline, później przez dłuższy czas go olewałeś, teraz nagle się budzisz i zaczynasz działać? Nie wiem już sam co o tym myśleć, życzę Ci powodzenia.

Opublikowano

@SuReeK pierw zniszczyłeś gotowy serwer, wprowadzając swoje marne mapy, modyfikacje typu sklepy offline, później przez dłuższy czas go olewałeś, teraz nagle się budzisz i zaczynasz działać? Nie wiem już sam co o tym myśleć, życzę Ci powodzenia.

zeby jeszcze dzialal tak naprawde, zwracaja smy wow, a dalej sie bije po 5k :)

giphy.gif

Opublikowano

Widać, że Team ożył to dobrze, ciekawe na jak długo. ;>

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

W ogóle od startu coś się na tym serwerze zmieniło czy tylko ja mam wrażenie że od kiedy został uruchomiony poza jakimiś kosmetycznymi zmianami  nic nie zostało ani poprawione ani dodane ?

Opublikowano

Życzyłem i nadal dobrze życzę serwerowi bo gra się przyjemnie, ale chyli się ku upadkowi. Aktualnie jest ~800 osób.

Chyba 1400 naucz się k***a odróżniać cyfry garkogłowy tuku.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Podobno administracja wymieniona, niby mieli zająć się supportem

http://snag.gy/hiIA8.jpg
- Jasne. 

Stanowi to ten post

http://www.mpcforum.pl/topic/1486450-teriospl-dedyk-easy/?p=12656367

Co serwer to dłużej się czeka, na razie Terios z nich wypada najlepiej, tak długo nie czekałem nigdzie. 

Bzdury,dostałem odpowiedź na 2 dzień a pisałem 2 razy !. Co lepsze dostałem odpowiedź na pw na forum nawet :)

Opublikowano

Niewiele się dzieje, mógłby być jakiś naprawdę fajny event świąteczny, coś nietuzinkowego...

Na poprzedniej odsłonie grało nam się długo i przyjemnie. Tu wróciłam tylko ze względu na sentyment. Z tej zrezygnowałam po 2 tygodniach. Ale powodzenia w rozwoju serwera życzę tak czy siak.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Niewiele się dzieje, mógłby być jakiś naprawdę fajny event świąteczny, coś nietuzinkowego...

Na poprzedniej odsłonie grało nam się długo i przyjemnie. Tu wróciłam tylko ze względu na sentyment. Z tej zrezygnowałam po 2 tygodniach. Ale powodzenia w rozwoju serwera życzę tak czy siak.

Skoro nie grasz na serwerze od jakiegoś czasu to po co się wypowiadasz?. Od nie dawna jest nowa administracja,co widać,bo wchodzą i rozmawiają nawet na shoutboxie,odpisują na supporcie. Na dziś ogłosili kopanie rud i wymienianie ich na jakieś nagrody + zuo. Dodatkowo ma być odpalony z niedzieli na poniedziałek event świąteczny,wiec przestań bredzić skoro nawet na forum nie wchodzisz :)

Opublikowano

Skoro nie grasz na serwerze od jakiegoś czasu to po co się wypowiadasz?. Od nie dawna jest nowa administracja,co widać,bo wchodzą i rozmawiają nawet na shoutboxie,odpisują na supporcie. Na dziś ogłosili kopanie rud i wymienianie ich na jakieś nagrody + zuo. Dodatkowo ma być odpalony z niedzieli na poniedziałek event świąteczny,wiec przestań bredzić skoro nawet na forum nie wchodzisz :)

Wielki obrońco serwera, wypowiadam się, bo mam do tego prawo.

Nie powiedziałam o nim nawet złego słowa. Tylko neutralne słowa, że "jakoś nie przyciągnął mnie na dłużej", mało tego, na końcu życzyłam powodzenia w rozwoju. Jak można być aż tak drażliwym, chłopie? :D

Od tego jest to forum.

A co do reszty...

Zwróciłam uwagę tylko na "przemiędlone" eventy, które są wszędzie i niczym nie zaskakują. (Twoje kopanie rud i zuo, czy blaski)

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Powiem wprost. Ogarnij du*ę Surek z tymi Twoimi przydupasami bo chuya robicie . W głębokim poważaniu macie sprawy serwerowe lub graczy.  

Chyba,że już masz to gdzieś i jesteś zajęty liczeniem mamony to propsuje podejścia.

PS: Niech nikt mi nie odpisuje,że coś jest na tym serwerze robione bo albo na nim nie gra albo ma wodogłowię. Pozdrawiam ozięble administracje tego serwera.

#rein

Opublikowano

Naprawicie te przywołania w końcu ?? To trochę kapa że ludzie sobie mogli bossy przywoływać i ulepki dropić a teraz trzeba czekać aż się zrespią. 

Dodał byś coś surek na ten serwer bo juz nuda nie ma co robić :(  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...