Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i walić ten wasz serw. Szczyt lenistwa,usuneli bryłki w statkach powyżej 1k. A hui tam,że większość tych bryłek to normalne bryłki,bo ludzie którzy je bugowali nie rozdawali ich za free to nie prawda !. Tylko sprzedawali na allegro lub coś takiego. Możecie zamykać ten serw,bo jest 300 osób a co do ciebie surek JESTEŚ DLA MNIE ZAKŁAMANYM GÓWNEM ORAZ IGNORANTEM I NA ŻADNYM TWOIM SERWERZE NIE ZAGRAM !

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

20585598809226454651.png

Ty jestes taki głupi czy udajesz? Dobrze grasz Surek,ale powiem Ci że tylko idiota moglby uwierzyć w twoje brednie,stracilem do Cb resztki szacunku po tym wyssanym z palca przemówieniu,ty widzisz co ty gadasz? To ty próbujesz manipulować graczami a nie na odwrót ;)

Kilka dni temu wyszło na jaw info o tym bugu,przez tyle dni tylko takie cos udalo ci sie wymyslec?

NIE POLECAM

79160594027661829163.png

Opublikowano

20585598809226454651.png

PHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

OOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJ HAHAHAHAHAHA :D... Żałosne.... :)

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Z serwera udało mi się ewakuować, ale dziwi mnie jedna rzecz. Skoro rzekomo nie było mozliwości bugowania bryłek i SMów, to dlaczego z serwera usuwane były stacki +1000 brył? Czy to jakaś ustawa przeciw bogaczom?

Opublikowano

Z serwera udało mi się ewakuować, ale dziwi mnie jedna rzecz. Skoro rzekomo nie było mozliwości bugowania bryłek i SMów, to dlaczego z serwera usuwane były stacki +1000 brył? Czy to jakaś ustawa przeciw bogaczom?

Po tym człowieku można się spodziewać wszystkiego. Ludzie was ostrzegali (mówię do tych, co grali), a teraz macie nauczkę. Nie ufa się 2 razy tej samej osobie, która robi ludzi w bambuko.

Opublikowano

Nie rozumiem,kłóci sie że ludzie rozdali bo sprzedali smy i swoje eq i to był fejk że bug. Po czym usuwa wszystkie stacki powyżej 1k czy tam 1,5k i mają wywalone czy ktos zdobył uczciwie czy nie. Ale jednego nie rozumeim. Dlaczego usuneli staki po 1500+ skoro to były bryly zarobione legalnie,podczas dropa przez grupke osób? To ma sens? Bug jak chuy,nie rozumiem jak ten @SuReeK sie tłumaczy. To jakby na plu pousuwali wszystkim hajs powyżej 1kkk bo zarobili uczciwie,tylko jakis typek mial ich więcej i porozdawał XDD To sie kupy nie trzyma. Najbardziej żałosne tlumaczenie jakie w zyciu widzialem na tym forum :D

KTOS ZAROBIL BRYŁY - ROZDAŁ - BYŁO ICH DUŻO - USUNELI JE BO TAK ( USUNELI KAŻDEMU KTO MIAL ZA DUZO ) - TLUMACZĄ SIE ZE LUDZIE ROZDALI ( I CO? xD ) - BYŁ BUG ALE SIE DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ 

Nie polecam bo @SuReeK i dowody wyzej

79160594027661829163.png

Opublikowano

A moim zdaniem dobrze zrobili. Dociekanie, kto co uczciwie zarobil, kto na bugu, nie maja sensu, gdyż oczywiście teraz każdy będzie tym "uczciwym", który na wszystko sam zapracował i nic od nikogo nie dostał. Z bossow i metków bryłki lecą jak głupie, z mobów sztabki jak oszalałe. Wyfarmienie tu yangów i bryłek nie jest żadnym problemem. A na serwerze znów zawitała normalność i gra się całkiem przyjemnie. Ja osobiście polecam serwer.

Swoje żale wylewajcie raczej na tych, którzy chcieli rozwalić serwer, bo to przez nich potraciliście swój "majątek". Widząc buga, nie trzeba od razu go wykorzystywać. 

Opublikowano

Dużo gra osób? O czym ^up piszą? Nie chce mi się czytać tylu stron. Stabilny serwer z przyszłością?­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Dużo gra osób? O czym ^up piszą? Nie chce mi się czytać tylu stron. Stabilny serwer z przyszłością?­

Była wtopa z kuponami IS i bryłkami, ale nie wiadomo ocb, bo kazdy ma swoje wersje i swoja "rację". Tak czy inaczej, sprawie ucięto łeb, okrojono ilość brył w eq i pobanowano kilka osób. Jest teraz płacz, że każdy uczciwy był, a Surek ich z brył "okradł", na które ciężko "zapracowali". Tak czy inaczej, jest już względnie spokojnie i znów miło się gra. Osób niedużo, ale tragedii nie ma. Co do przyszłości serwera? Nie mam pojęcia, gdyż wróżyć nie umiem. Pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

300-400 osób ale administracja nic nie robila i sie obudzila wczoraj.

Był bug na smy i brylki i ludzie mieli tysiące brył i kuponów sm. Usuneli wszystkie staki powyżej 1500 (mozna było to zarobic bez tego,a i tak kazdy stracil ) I wymyslili historyjke że to gildia ZAROBIŁA ZE SPRZEDAŻY EQ i rozdała,tylko dlaczego to usuneli jak zarobili uczciwie i rozdali bo skonczyli gre? Był bug a ci i tak gadają że nie było,ludzie podostawali za niego bana i usuwali itemy z niego ALE ONI DALEJ MÓWILI ZE BUGA NI BYŁO,nie graj tu chłopie,nie polecam ci zadnego serwera surka.

A moim zdaniem dobrze zrobili. Dociekanie, kto co uczciwie zarobil, kto na bugu, nie maja sensu, gdyż oczywiście teraz każdy będzie tym "uczciwym", który na wszystko sam zapracował i nic od nikogo nie dostał. Z bossow i metków bryłki lecą jak głupie, z mobów sztabki jak oszalałe. Wyfarmienie tu yangów i bryłek nie jest żadnym problemem. A na serwerze znów zawitała normalność i gra się całkiem przyjemnie. Ja osobiście polecam serwer.

Swoje żale wylewajcie raczej na tych, którzy chcieli rozwalić serwer, bo to przez nich potraciliście swój "majątek". Widząc buga, nie trzeba od razu go wykorzystywać. 

Tu chodzi o to że wymyslają jakies idiotyczne historie z dupy wzięte,nie potrafia przyjac na klate że był bug i gadają jakies głupoty. Jak nie było bug to po co usuali smy i bryłki ? Hello ? Przeczytaj na forum teriosa co surek napisał w tej sprawie,o jakims wycieku bazy,jakiejs gildii itd co nia miało tutaj miejsca

SKORO NIE BYŁO ZADNEGO BUGA TO DLACZEGO USUNELI SMY I BRYŁKI KTÓRE ZOSTAŁY ZAROBIONE NORMALNIE W GRZE? WYJASNI TO KTOS?

Ostatni Edit. Najlepsze jest to że @SuReeK siedzi w temacie i tylko czyta,kmini co wypisac na swoją obrone lecz i tak wie że już przegrał :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wierze w to, że był taki bug. Ogarnijcie się ludzie  bo łykacie wszystko jak młode pelikany logicznie myśląc gdyby takie coś istniało to na bank nikt by się tym bugiem nie podzielił nawet z członkami gildii a tym bardziej  nie na serwerze z dużą liczbą graczy ( chociażby ze względu na zarobek  bo kasy na takim  bugu można od cholery wyciągnąć). Sądzę że ssy są edytowane  a ludzie którzy tak to potwierdzają to albo osoby które dostały bana za coś albo znajomi osób które zostały zbanowane.

Opublikowano

Nie wierze w to, że był taki bug. Ogarnijcie się ludzie  bo łykacie wszystko jak młode pelikany logicznie myśląc gdyby takie coś istniało to na bank nikt by się tym bugiem nie podzielił nawet z członkami gildii a tym bardziej  nie na serwerze z dużą liczbą graczy ( chociażby ze względu na zarobek  bo kasy na takim  bugu można od cholery wyciągnąć). Sądzę że ssy są edytowane  a ludzie którzy tak to potwierdzają to albo osoby które dostały bana za coś albo znajomi osób które zostały zbanowane.

Ok. Nie było takiego bugu,wiec dlaczego ludzie dostali bany za bugowanie tak jak i usuwali smy i bryłki powyżej 1500 w staku? Bo tak im sie chce? Nie wiem w co ty wierzysz. Skąd przez edytowane zdjęcia walały sie tysiące kuponów sm i brył na ziemi ?

NIE GRAJCIE NA SERWERACH SURKA,WIDZICIE CO SIE DZIEJE ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Był bug ty kapciu jeden. Jaki jest zatem powód skasowania kuponów sm a później bryłek?. 

Człowieku jak czytam takie posty to młotek w ręke sam wchodzi.  Jaki ja kur moge mieć wpływ na to,że był zgłoszony bug a Siurek sobie pisał najpierw,że nic takiego nie ma po czym skasował m.in mi bryłki które miałem od dłuższego czasu. Zresztą gdybym to ja znał bug,to bym sobie zarobił na allegro i nie byłbym stratny za grę na Teriosie a w tej sytuacji stratne jest 99% serwera które bugu nie znało,ale przecież co to ich obchodzi :)

NIE POLECAM TEGO SERWERA,PONIEWAŻ PO RAZ DRUGI ZROBIONO NA NIM COFKĘ I PO RAZ DRUGI SERWER UPADŁ. Do tego Siurek którego uważałem za normalnego gościa,a jednak okazał się kimś kto sądzi,że pozjadał rozumy i powciska swój farmazon   :)

Opublikowano

Nie czaje o co wszystkim biega :D Był bug, zapewne nie jeden jeszcze istnieje, ja grałem uczciwie, sam zarabiałem na swoje eq, sam dropiłem co potrzebowałem i mnie to jakoś nie dotyka że coś mi "usunięto" czy też "cofnięto". Zapewne ja jak i wieelu graczy mamy to głęboko w d.. co się stało. Jakiś bug sie znajdzie zawsze, żyjecie w klimacie serwerów prywatnych niektórzy kilka lat i oburzenie "bo bug", no to trzeba było omijać go szerokim łukiem, no bo kuźwa, SMy drogie, itemy z ISu drogie (chociaż zależy dla kogo), a tu nagle podbiega do was ktoś i daje SMy o wartości 100zł, powinna wam się zaświecić czerwona lampka we łbach że "coś jest nie halo", ale niestety.. Jeśli przyjął ktoś takie SMy / bryłki no to również jest winny bo miał z tym styczność - nawet jeśli buga nie zna. Jedyny moment w którym tacy gracze jak ja coś tracą to ten w którym ludzie odchodzą z serwera - nie oszukujmy się.. Metin w rozgrywce single player jest bez sensu.

Sprawa kolejna, kupił ktoś załóżmy bryłki za PSC / przez allegro i dostał bana, no tutaj to już faktycznie nie jest wina tego kogoś i Team powinien takie rzeczy jakoś rozpatrzeć pod innym kątem.

Serwer jest spoko, tylko exp strasznie wkur... jak wchodzi 0,01-0,04% za moba przez kilka lvli.

edit: Surek faktycznie mogłeś ubrać to "tłumaczenie" w ładniejsze słowa :D Zatrudnij darmowego adwokata który potrafi napisać 100słów o niczym, odrazu się spokojniej na forum zrobi ;p

Opublikowano

Jesteście wszyscy żałośni.

Ż-A-Ł-O-Ś-N-I!

Miesiąc temu wszyscy wychwalaliście Surka za stabliność, dopracowanie jego serwerów.Jeden serwer się wywrócił i Surek jest najgorszym sponsorem pod słońcem. No ładnie hipokryci!

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Ż-A-Ł-O-Ś-N-I!

Miesiąc temu wszyscy wychwalaliście Surka za stabliność, dopracowanie jego serwerów.Jeden serwer się wywrócił i Surek jest najgorszym sponsorem pod słońcem. No ładnie hipokryci!

Jasne Sponsor. Zaczął się wypierać serwera w momencie kiedy zaczęły się negatywne opinie. Standardowo,bo zapewne nie jeden jeszcze serw postawi. I nie wypowiadaj sie ogólnie,bo tutaj jest mowa o Teriosie. A żałosny to jesteś chłopczyku ty,bo twój komentarz jest typowo prowokacyjny.

Opublikowano

Jasne Sponsor. Zaczął się wypierać serwera w momencie kiedy zaczęły się negatywne opinie. Standardowo,bo zapewne nie jeden jeszcze serw postawi. I nie wypowiadaj sie ogólnie,bo tutaj jest mowa o Teriosie. A żałosny to jesteś chłopczyku ty,bo twój komentarz jest typowo prowokacyjny.

Mam na tym forum takie same prawa jak Ty. @SuReeK Surka pozdrawiam, wskrzesił wiele świetnych projektów i kilka utworzył. Bugi są wszędzie, były i będą. Mowa jest o Teriosie, a wszyscy jeżdżą po Surku. Sam serwer nie był niczym wielkim, takie historie się zdażają..

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Ż-A-Ł-O-Ś-N-I!

Nic do niego nie mialem,szanowałem go bo jednak reszte serwerów mial w miare ok. Ale tutaj to jest przesada,najpierw nie bylo troche rzeczy z prezentacji,potem przestał wgl odpisywać na pytania w tym temacie,po czym on lub jego ludzie zamiast robic updaty lub naprawiać bugi zaczeli dawać zuo co tydzien i na tym polegała ich rola. Kiedy wyszedł bug z smami i bryłami to surek zaczal sie wypierać że jest wlascicielem i wymysla jakies glupie historie ze ten bug to fejk itd. Siedzi w tym temacie,daje like dla tych którzy go bronią a sam sie nie odezwie bo wie że jest juz przegrany.

Btw, @SuReeK gdzie ten poziom [E] ? Pytali sie juz 2 miesiace temu i do tej pory nie ma odpowiedzi jak i tego poziomu :D Zamiast lajkować posty w tym temacie to moze sie odezwiesz? Chyba ze juz ci sie argumenty skonczyły lub zawołasz mnie na ts jak to krisa wolales? 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mam na tym forum takie same prawa jak Ty. @SuReeK Surka pozdrawiam, wskrzesił wiele świetnych projektów i kilka utworzył. Bugi są wszędzie, były i będą. Mowa jest o Teriosie, a wszyscy jeżdżą po Surku. Sam serwer nie był niczym wielkim, takie historie się zdażają..

Dokładnie. Co do bugów, zapewne wszyscy pamiętamy świetnego Lanerisa s1, na którym balans był.. W sumie go nie było miejscami. Każdy wbijał od około 200lvla (nie pamiętam) do maxa na bugu, gdzie wystarczyło PT, kilka rzeczy i wchodziło 1mob = 1lvl.. Ale serwer i tak stał i miał (czas przeszły) się dobrze :D 

Opublikowano

Cisną po nim,bo sam na to pracuje. Robi z ludzi debili dosłownie. 

Opublikowano

Nie czaje o co wszystkim biega :D Był bug, zapewne nie jeden jeszcze istnieje, ja grałem uczciwie, sam zarabiałem na swoje eq, sam dropiłem co potrzebowałem i mnie to jakoś nie dotyka że coś mi "usunięto" czy też "cofnięto". Zapewne ja jak i wieelu graczy mamy to głęboko w d.. co się stało. Jakiś bug sie znajdzie zawsze, żyjecie w klimacie serwerów prywatnych niektórzy kilka lat i oburzenie "bo bug", no to trzeba było omijać go szerokim łukiem, no bo kuźwa, SMy drogie, itemy z ISu drogie (chociaż zależy dla kogo), a tu nagle podbiega do was ktoś i daje SMy o wartości 100zł, powinna wam się zaświecić czerwona lampka we łbach że "coś jest nie halo", ale niestety.. Jeśli przyjął ktoś takie SMy / bryłki no to również jest winny bo miał z tym styczność - nawet jeśli buga nie zna. Jedyny moment w którym tacy gracze jak ja coś tracą to ten w którym ludzie odchodzą z serwera - nie oszukujmy się.. Metin w rozgrywce single player jest bez sensu.

Sprawa kolejna, kupił ktoś załóżmy bryłki za PSC / przez allegro i dostał bana, no tutaj to już faktycznie nie jest wina tego kogoś i Team powinien takie rzeczy jakoś rozpatrzeć pod innym kątem.

Serwer jest spoko, tylko exp strasznie wkur... jak wchodzi 0,01-0,04% za moba przez kilka lvli.

edit: Surek faktycznie mogłeś ubrać to "tłumaczenie" w ładniejsze słowa :D Zatrudnij darmowego adwokata który potrafi napisać 100słów o niczym, odrazu się spokojniej na forum zrobi ;p

Wreszcie ktoś normalny. Nie myli się ten, kto nic nie robi. Bugi są zawsze w każdej grze (mniejsze lub większe) czy w single czy multi, jednak nie jest to powód by je wykorzystywać, lub wyzywać ludzi, którzy tę grę czy serwer - w tym przypadku - stworzyli. Można porównać to do sytuacji, gdzie znalazłeś czyjąś, zagubioną własność, przywłaszczyłeś ją sobie, a prawowity właściciel nagle zaczął ubiegać sie o jej zwrot. "Znalezione - nie kradzione"? Dla wszystkich, którzy tak myślą mam radę; pora dorosnąć, bo takie myślenie można wybaczyć wyłącznie małemu dziecku, które nie zna jeszcze pojęcia złego czy dobrego zachowania. Nie bronię Surka, bo faktycznie dał ciała, tłumaczenia jego są nieco dziwne i "dziurawe", jednak ludzie są tylko ludźmi i każde z nas ma prawo do błędu.

Opublikowano

Co do expa to nie narzekaj :> Masz mounty dodajace exp, ktos mial jeszcze skarpety z ktorych dropia kostiumy to tez daja bonus (o ile nie usuneli dropu z nich), kupujesz pd z is na 3h(od ludzi, jest tani) + pd 100% z misji i ty jeszcze narzekasz na expa? xD To nie umiesz expic na tym serwerze:>. Masz samo 150% wiecej expa za pd z is na 3h i 100% 1h + mounty 25% expa + stroj czy tam czapka daje 5%...

Wreszcie ktoś normalny. Nie myli się ten, kto nic nie robi. Bugi są zawsze w każdej grze (mniejsze lub większe) czy w single czy multi, jednak nie jest to powód by je wykorzystywać, lub wyzywać ludzi, którzy tę grę czy serwer - w tym przypadku - stworzyli. Można porównać to do sytuacji, gdzie znalazłeś czyjąś, zagubioną własność, przywłaszczyłeś ją sobie, a prawowity właściciel nagle zaczął ubiegać sie o jej zwrot. "Znalezione - nie kradzione"? Dla wszystkich, którzy tak myślą mam radę; pora dorosnąć, bo takie myślenie można wybaczyć wyłącznie małemu dziecku, które nie zna jeszcze pojęcia złego czy dobrego zachowania. Nie bronię Surka, bo faktycznie dał ciała, tłumaczenia jego są nieco dziwne i "dziurawe", jednak ludzie są tylko ludźmi i każde z nas ma prawo do błędu.

Ale przez czyja wine odnalezli buga? Przez niedopatrzenie(?) administracji, wiec czyja to jest wina? Administracji, wiec gdyby oni to ogarneli to by nie bylo problemu, nie oszukujmy siebie i ludzi, bo my ludzie tylko na nim gramy a nie go tworzymy :)

Co do Surka, to on sam najlepiej wie co ma za uszami. Nie nam to oceniac, bo te oceny zazwyczaj sa bledne i mylnie wprowadzajace innych ludzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...