Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wypowiem się bo tak się nigdy nie uśmiałem wstając po sylwku xD

xddddd.jpg

Co tam ziomeczeku, powiedz mi ile siedziałeś w photoshopie żeby osiągnąć ilośc kuponów 10000?

Rozumiem cała noc sylwestrowa na zaplanowany "atak", no gratulacje spędzonego czasu, może ktoś się nabrał chociaż wątpie. 

Równie dobrze ty mogłes przerobić w ps że to nie prawda,a wiem że jestes do tego zdolny ;)

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xddddd.jpg

Co tam ziomeczeku, powiedz mi ile siedziałeś w photoshopie żeby osiągnąć ilośc kuponów 10000?

Rozumiem cała noc sylwestrowa na zaplanowany "atak", no gratulacje spędzonego czasu, może ktoś się nabrał chociaż wątpie. 

Surek Permy dla skur***ów wszystkich którzy brali w tym udział. Będą ci płakać,że nie wiedzieli itp,ale o tym wiedziało kilka osób w gildiach i zaopatrywali swoich więc rób porządek rób :)

Opublikowano

Czy ktoś się nabrał czy nie.. ale dziwne jest to że biega sobie po m1 koleś i rozdaje eq/is/bryłki ^^

Popatrzyłem troche po logach i wydał ponad 400 PLN, wiec co w tym dziwnego?

Równie dobrze ty mogłes przerobić w ps że to nie prawda,a wiem że jestes do tego zdolny ;)

Oh, akurat nie mam czasu na takie zabawy, jak nie wierzysz mogę Ci pokazać z navicata nawet przez TV, ale cóż po co mam udowadniać coś czego nie ma, jakis gimbus po prostu ubzdurał sobie coś w sylwestra spędził całą noc nad tym a teraz zgrywa boga, ja bym się wstydził na jego miejscu, no ale ok jego wybór.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W takim razie, niektóre osoby dostały bana za wywalanie SM'ów, bryłek uczciwie kupionych/zarobionych? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Oh, akurat nie mam czasu na takie zabawy, jak nie wierzysz mogę Ci pokazać z navicata nawet przez TV, ale cóż po co mam udowadniać coś czego nie ma, jakis gimbus po prostu ubzdurał sobie coś w sylwestra spędził całą noc nad tym a teraz zgrywa boga, ja bym się wstydził na jego miejscu, no ale ok jego wybór.

Hah, popieram w 100%, popatrz sobie co ludzie piszą na forum, mpc, w grze ;pp

"Serwer się skończył", "To juz formalność, aby zamknąć serwer"

Ubaw po pachy. Pozdrawiam, Matrey.

W takim razie, niektóre osoby dostały bana za wywalanie SM'ów, bryłek uczciwie kupionych/zarobionych? 

Skąd wiesz, że podostawali bany??

Opublikowano

Hah, popieram w 100%, popatrz sobie co ludzie piszą na forum, mpc, w grze ;pp

"Serwer się skończył", "To juz formalność, aby zamknąć serwer"

Ubaw po pachy. Pozdrawiam, Matrey.

Skąd wiesz, że podostawali bany??

W mojej  gildii parę osób złapało perma. ;> 

2e6ftab.png

Opublikowano

Powiadasz,że ktoś kupił SM o wartości 400 PLN i tak po prostu je rozdał?

PS: Za co dostałem bana? Nick Mate oraz Miyu skoro niczego nie bugowałem oraz nie rozdawałem nikomu SM'ów?

@jajo108 pytał Cie ktoś w ogóle o zdanie? Wydaje mi się,że nie bo post był skierowany do Surka. 

#rein

Opublikowano

Powiadasz,że ktoś kupił SM o wartości 400 PLN i tak po prostu je rozdał?

PS: Za co dostałem bana? Nick Mate oraz Miyu skoro niczego nie bugowałem oraz nie rozdawałem nikomu SM'ów?

Śmieszne. Banów nie ma za nic więc zapewne przyjąłeś prezent od swojego kolegi z gildii  :)

Opublikowano

Nie pomagaliście nam, my teraz nie pomogliśmy wam. Właśnie w tej chwili ludzie pozyskali od nas około 25000 kuponów sm po 50 sm to wychodzi jakieś 1250000 SM!!! :D czyli na serwerze macie tyle sm że możecie nimi kupić drugi taki serwer :P.

A to nie wszystko kilkanaście, innych osób również posiada tyle sm. Tak więc sm na serwerze jest od zapierdolenia można się topić w sm. A w item shopie są ulepy pety wierzchowce i różne takie więc róbcie i kupujcie wszystko za free pozdrawiam serdecznie elo. ;p

Uważaj, bo Cię Surek do sądu pozwie niczym Azprime Fresha xD

tenor.gif

Opublikowano

xddddd.jpg

Stary k***a kogo ty chcesz oszukać hahahahah każdy kto chciał to widział te sm'y więc nie masz co dalej nawet takich bzdur pisać phahahah rozjebałeś mnie tym. Ogarnij serwer wtedy pisz bo miałem w pizdu sm i z resztą co ja będę się wypowiadał połowa serwera to ma więc dobrze wiedzą że tak jest xD.

Wystarcz, ze pozwie tego dzieciaka ktory popsul mu serwer;d

Mogę mu dać kompa to nie było robione na moim komputerze :D

chyba ktoś zablokował ss'y

http://scr.hu/9ddj/or6yh

http://scr.hu/9ddj/2cxyf

Zaniedbałeś serwer, to jest wina serwera bo to WY zaniedbaliście serwer nie MY.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

No no pozdro k***a co tu sie dzieje panowie,Surek przebiłeś Mavexa i reszte tych niedoyebów umysłowych.Brawo. PIona ;D

Opublikowano

No no pozdro k***a co tu sie dzieje panowie,Surek przebiłeś Mavexa i reszte tych niedoyebów umysłowych.Brawo. PIona ;D

A wy dalej dajecie się manipulować dzieciakom, nie będę nawet komentować, każdy chyba potrafi trochę logicznie myśleć.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A wy dalej dajecie się manipulować dzieciakom, nie będę nawet komentować, każdy chyba potrafi trochę logicznie myśleć.

Masz lanerisa i teriosa,ok. Ale siedzisz tylko na kanale lanerisa na ts,tylko lanerisa masz w sygnie na forum,tylko na lanerisie pomagasz,tylko na lanerisie cos robisz a na teriosie nawet na ts nie wbijesz nigdy. Weź sie ogarnij człowieku jak nie umiesz kilkoma na raz rządzić to nie bierz sie za to

79160594027661829163.png

Opublikowano

To racja, nie wydałeś żadnego serwera bez bugów :3

/

Opublikowano

Raczej to ty idziesz w bezsensowną obronę tego... Ścierwa już bo to nie serwer to jest dno :P

Ludzie wypierdalają nawzajem sobie w c**j brył i w c**j sm wejdź na forum lub do gry zobacz jaka sytuacja na serwerze jest. To jest Dramat na żywo. Nagraj to wygrasz oscara.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Raczej to ty idziesz w bezsensowną obronę tego... Ścierwa już bo to nie serwer to jest dno :P

Ludzie wypierdalają nawzajem sobie w c**j brył i w c**j sm wejdź na forum lub do gry zobacz jaka sytuacja na serwerze jest. To jest Dramat na żywo. Nagraj to wygrasz oscara.

Jemu sie nawet na forum nie chce wbić bo na lanerisie siedzi,zaraz coś zacznie gadać ze on nie ma czasu bo ma zajebanie caly dzien,jak juz to kiedys pisał,a w miedzy czasie na tsie lanerisa przesiadywal lub grał w lola

79160594027661829163.png

Opublikowano

Masz lanerisa i teriosa,ok. Ale siedzisz tylko na kanale lanerisa na ts,tylko lanerisa masz w sygnie na forum,tylko na lanerisie pomagasz,tylko na lanerisie cos robisz a na teriosie nawet na ts nie wbijesz nigdy. Weź sie ogarnij człowieku jak nie umiesz kilkoma na raz rządzić to nie bierz sie za to

Proponuje trochę się dowiedzieć jaka ja funkcję pełnie na serwerze, a potem pisać na takie tematy. Przejrzyj kilka stron przed bodajże 99/98/97 nie pamietam ale tam wyjaśniałem.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wbiłem 105lvl, eq exp / pvp i mogę powiedzieć że serwer jest spoko. Nie mam tylko pojęcia co tu jest "easy" bo gdyby nie event świąteczny byłoby dość "medium" o ulepki, a exp pomimo rat serwerowych i założonego PDka jest 0,01-0,04% za moba od ~ 96 do 105, podobno od 110 leci lepiej. Bugów nie ma, lagów też(choć czasem wywali z dunga). Metki / bossy nie trudno znaleźć, wręcz pełno. Początki są dość łatwe - wystarczy robić misje i do 80lvla mamy spokojnie minimum 7-8kkk (potem podczas expa też ładnie sztabki lecą). Co do balansu się nie wypowiem, miałem jeden pojedynek gdzie z kryta zdjąłem gościa 7lvli więcej, lecz nie jestem pewien co do jego "perf" eq. Hackerów aż tak nie widać. Mogę polecić, ale dla cierpliwych i lubiących się bawić, bo wejść - wyexpić - zrobić eq i odrazu iść na zabawę wojny / pvp się nie da - trzeba tu włożyć w postać czas.. I to dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...