Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2k odpowiedzi hehe. Tak to prawda ale to sam żal wkurwienie i wołanie o pomoc aby coś się tutaj wogóle zmieniło. Aha no i oczywiście wielki Dramat sensacyjny xD.

Btw gracze z teriosa pozdrawiają....

http://zapisz.net/images/459_terios.pl.jpg?__no=1

459_terios.pl.jpg

Nie no, bez przesady. Tutaj akurat wyraźnie widać, że obiecano im itemy/rozrzucenie czegoś za napisanie tego zdania. Wszyscy napisali to samo, a niektórzy nawet ujęli to w cudzysłów. Mimo wszystko serwera i tak nie polecam.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2k odpowiedzi hehe. Tak to prawda ale to sam żal wkurwienie i wołanie o pomoc aby coś się tutaj wogóle zmieniło. Aha no i oczywiście wielki Dramat sensacyjny xD.

Btw gracze z teriosa pozdrawiają....

http://zapisz.net/images/459_terios.pl.jpg?__no=1

459_terios.pl.jpg

Manipulatorze,gardzę takimi jak ty. Wklejasz albo ssy stare,przerobione albo jakieś zbiegowisko noobków którym obiecałeś,że dostną sm. Na serwerze sporo osób ma permy a powinno dostać jeszcze drugie tyle. Nie ma żadnych sm czy brył na ziemi,bo siedze na serwerze i te marne prowo mozecie sobie darować

Opublikowano

Manipulatorze,gardzę takimi jak ty. Wklejasz albo ssy stare,przerobione albo jakieś zbiegowisko noobków którym obiecałeś,że dostną sm. Na serwerze sporo osób ma permy a powinno dostać jeszcze drugie tyle. Nie ma żadnych sm czy brył na ziemi,bo siedze na serwerze i te marne prowo mozecie sobie darować

Popatrz płaczku na datę w prawym górnym rogu a później becz. Z resztą idz do m1 to popytaj sie ludzi co dzisiaj się działo.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Popatrz płaczku na datę w prawym górnym rogu a później becz. Z resztą idz do m1 to popytaj sie ludzi co dzisiaj się działo.

Byłem w m1. Koleś zadał pytanie powiał,że to moja postać coś dostanie. Po czym nic mi nie dał i napisałe "Kolejne pytanie". Większość debili nie spostrzegła nawet,że nie było animacji handlu tak są zaślepieni . A ty wchodzisz tutaj i płaczesz noobie,bo masz perma,nie masz życia czy co cię boli?

Opublikowano

Byłem w m1. Koleś zadał pytanie powiał,że to moja postać coś dostanie. Po czym nic mi nie dał i napisałe "Kolejne pytanie". Większość debili nie spostrzegła nawet,że nie było animacji handlu tak są zaślepieni . A ty wchodzisz tutaj i płaczesz noobie,bo masz perma,nie masz życia czy co cię boli?

Popieram, tak samo jak wczoraj cały czas ludzie spamowali na chacie "Krychuu top1" czy coś takiego. Ktoś tu działa na szkodę serwera i próbuje paintem / kłamstwem zepsuć reputację.

Opublikowano

To jest prawda co on napisał, widzisz surę po lewej stronie? To ja tam stałem, nick Aspere, koleś który kazał im to pisać wywalał itemy z isu typu fryzury pety i wierzchowce, nie mam nic na potwierdzenie tego poza słowami, ale to już coś, działo się to około 11 może 12

Opublikowano

Surek ogarniaj to. Skasuj wszystkie kupony sm w grze oraz cofnij doładowania sm kuponami na tydzień wstecz. Można to zrobić ponieważ  od dłuższego czasu nie było kuponów w IS i jedyne kupony na serwie teraz to te bugowane,pozdro..

Opublikowano

Popieram, tak samo jak wczoraj cały czas ludzie spamowali na chacie "Krychuu top1" czy coś takiego. Ktoś tu działa na szkodę serwera i próbuje paintem / kłamstwem zepsuć reputację.

Krisuu Top1 jak już :D

Oficjalne rozdanie SM z tego co widać.

ee3a4ace60428.jpg

A Administracja serwera dalej ma wszystko w dupie. Pozdro 600 ;)...

Tak robi się imprezy na serwerze

Pozdrawiam Krisuu ;).

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Powiem tak od samego początku na serverze latały SM , niech administracja przyzna się ile kont nam zbanowali moge dać pare dowodów .Ps pamiętacie jak znikały sm z ItemShopu? tak tak no to ciekawe co się działo bug na bugu ten server . Dam wam chociaz liste zakupów na kontach ponieważ nie mam ss'ow z gry .A i jakby ktoś powiedział że niby kupowałem za swoje SM te ulepki to naprawde puknij sie w głowe . bo 240 SM kosztuje 50 ulepek czy iles tam teraz nie pamietam . ponieważ skończyłem gre na serverze. Dla niedowiarków moge nagrać filmik w którym pokazuje 2 konta i na nich zakupy 

1 Konto

2 Konto 

POLECAM I POZDRAWIAM PIOTR FRANCZEWSKI czy jak mu tam xD

@SuReeK

Tym razem chyba nie napiszesz że to photoshop  ;)

Nie polecam serwera,powody są wyżej + wyjebka administracji

Wierze,ale nagraj filmik jak możesz,bo Surek zacznie płakać że to photoshop jak wyzej  :D

No problemo :) już się robi 

Opublikowano

@SuReeK

Tym razem chyba nie napiszesz że to photoshop ;)

Nie polecam serwera,powody są wyżej + wyjebka administracji

Powiem tak od samego początku na serverze latały SM , niech administracja przyzna się ile kont nam zbanowali moge dać pare dowodów .Ps pamiętacie jak znikały sm z ItemShopu? tak tak no to ciekawe co się działo bug na bugu ten server . Dam wam chociaz liste zakupów na kontach ponieważ nie mam ss'ow z gry .A i jakby ktoś powiedział że niby kupowałem za swoje SM te ulepki to naprawde puknij sie w głowe . bo 240 SM kosztuje 50 ulepek czy iles tam teraz nie pamietam . ponieważ skończyłem gre na serverze. Dla niedowiarków moge nagrać filmik w którym pokazuje 2 konta i na nich zakupy 

1 Konto

2 Konto 

POLECAM I POZDRAWIAM PIOTR FRANCZEWSKI czy jak mu tam xD

Wierze,ale nagraj filmik jak możesz,bo Surek zacznie płakać że to photoshop jak wyzej :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Weszłam na chwilę na serwer i to, co się tam dzieje, krzyczy o pomstę. Czemu nikt nie wyłączył serwera, do czasu wyjaśnienia sprawy? Czemu osoby pytające o tak "jak bugować ISa" i oferujące "naukę na tym kierunku" nie dostają perma? Czemu pozwala się napędzać graczom tę machinę? Czemu nie cofnięto/usunięto brył/kuponów SM? Odniosłam wrażenie, że SuReek faktycznie serwer olał. A szkoda...

P.S. IS walający się pod nogami jest faktem

Opublikowano

Weszłam na chwilę na serwer i to, co się tam dzieje, krzyczy o pomstę. Czemu nikt nie wyłączył serwera, do czasu wyjaśnienia sprawy? Czemu osoby pytające o tak "jak bugować ISa" i oferujące "naukę na tym kierunku" nie dostają perma? Czemu pozwala się napędzać graczom tę machinę? Czemu nie cofnięto/usunięto brył/kuponów SM? Odniosłam wrażenie, że SuReek faktycznie serwer olał. A szkoda...

P.S. IS walający się pod nogami jest faktem

Jaja sb robisz,przecież surek pokazywał dowody ze to fejk <hahahahahahaha> Serwer upadl. Nie usuną tego,nie da sie. Jedyne co mogą to cofka o kilka dni ale tego nie zrobią bo stracą graczy,tak więc po teriosie juz.

79160594027661829163.png

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=2gUPKp7N5j8

Ps. nie pamietam jak sie dawało to aby była miniaturka 

I co to przedstawia filmik że masz 2k sm przez kupon i kupujesz? Boże, ale wy próbujecie ludzi zmanipulować takiego czegoś nie grali jeszcze, zastanawia mnie jaki serwer próbuje wrobić w coś ten serwer.

Ja tylko nie rozumiem dlaczego @SuReeK wmawial ze to photoshop jak tyle osób dowody dawało itd? Okręt Terios zatonał

Gdzie Ty tutaj dowody widzisz? Ja widzę tylko czystą manipulacje, kolego pora dorosnąć i spojrzeć trzeźwo w to co się dzieje, zacznij sam myśleć to dojdziesz do meritum.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I co to przedstawia filmik że masz 2k sm przez kupon i kupujesz? Boże, ale wy próbujecie ludzi zmanipulować takiego czegoś nie grali jeszcze, zastanawia mnie jaki serwer próbuje wrobić w coś ten serwer.

Ty tak serio czy udajesz? Tyle osób daje dowody,na forum pisali,w grze smy na ziemi a ty dalej gadasz że fake? To dlaczego ludzi pobanowaliscie niektórych? Bo tak wam sie chcialo ? xD

Ty sam juz nie wiesz jak jest,tak sie interesujesz teriosem

Teraz powiedz dlaczego banowałes za bugowanie sm jak czegos takiego ponoć nie było. hmm?

79160594027661829163.png

Opublikowano

licz wszystkie sm co są na tych kontach :) potem ze mną rozmawiaj , dla mnie jesteś skończony :) nie było banować moich kont :) 

Pamiętasz może taki nick jak Trunis? o tak przypomne ci jak zbanowałeś a za co? właśnie za bugowanie robiłem kolejne konta i kolejne a ty banowałeś lecz zapomniałeś sprawdzić wszystko i sm zostały na innych kontach na które ja wglądu nie miałem i przez to ich nie zbanowałeś . Banowałeś mnie tylko po IP :)

Opublikowano

Łączmy się w bólu terios się osrał plecy całe z gówna teraz klęknie a 6 padnie ahahahahahhahahaha xD

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ty tak serio czy udajesz? Tyle osób daje dowody,na forum pisali,w grze smy na ziemi a ty dalej gadasz że fake? To dlaczego ludzi pobanowaliscie niektórych? Bo tak wam sie chcialo ? xD

Ty sam juz nie wiesz jak jest,tak sie interesujesz teriosem

Ty własnie widzę że potrafisz myśleć, jestem tutaj sponsorem nie ADMINISTRATOREM, jedynie co to pomagam, załatwiam reklame itp, boże zacznij sam myśleć nie daj się manipulować.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ty własnie widzę że potrafisz myśleć, jestem tutaj sponsorem nie ADMINISTRATOREM, jedynie co to pomagam, załatwiam reklame itp, boże zacznij sam myśleć nie daj się manipulować.

Surek oszczędż haha .... sam widziałem w m1 koleś na glebę wywalał masę kuponów 500 SM !! są dowody i jeszcze żle ??? Serwer dno i nie polecam .

Opublikowano

wiesz ile tym sposobem straciłeś ludzi do kolejnego serwera?

Hajsu już nie będzie i to się o to postaram każda twoja reklama będzie sowidzie wynagrodzona za moje stracone pieniądze na teriosie ;).

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Nie pytam sie kim jestes,pytam sie dlaczego banowaliscie za bug z smami ktorego teraz sie wypierasz ze takowego nie było. Zmanipulowany nie jestem bo specjalnie dzisiaj pobieralem teriosa zeby zobaczyc czy to prawda,bo tez bylem sceptycznie nastawiony do tych ssów,ale w grze zobaczylem że jest prawda.

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...