Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to dzisiaj mam zapierdol od rana, od jutra się zajmę rekrutacją :)

Od dawna sie tą rekrutacją zajmujesz i zapierdol masz codziennie z tego co widze...

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEŚLI KTOŚ CHCE ODDAM 35kkk,jakąś trute itp.Pograłem chwile na serwerze i mi się znudził.Chętnych zapraszam na PW :)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to dzisiaj mam zapierdol od rana, od jutra się zajmę rekrutacją :)

klamka zapadła czekamy.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Siema właśnie zaczynam grę na tym serwie. Opłaca się tu grać ? :) Ile graczy w godz.szczytu ?

Jeśli masz sporo kasy i zainwestujesz w is to możesz grać,bez is-a nie dasz rady pograć  ;)

Co do serwera to postoi góra 2 tygodnie jeszcze i zniknie razem z surkiem  ;)

Opublikowano

Siema właśnie zaczynam grę na tym serwie. Opłaca się tu grać ? :) Ile graczy w godz.szczytu ?

Serwer sam w sobie dobry,gra około 1,2k osob ale caly czas spada bo nie ma administracji od startu

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jeśli masz sporo kasy i zainwestujesz w is to możesz grać,bez is-a nie dasz rady pograć ;)

Co do serwera to postoi góra 2 tygodnie jeszcze i zniknie razem z surkiem ;)

Nie da rady? Sam grałem bez isa i dałem radę. Polecam zarabiać na legendarnych pisamach.

Dla chcącego nic trudnego. :)

Jeśli masz sporo kasy i zainwestujesz w is to możesz grać,bez is-a nie dasz rady pograć ;)

Co do serwera to postoi góra 2 tygodnie jeszcze i zniknie razem z surkiem ;)

Nie da rady? Sam grałem bez isa i dałem radę.Teraz mam 225. Polecam zarabiać na legendarnych pisamach.

Dla chcącego nic trudnego. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

JEŚLI KTOŚ CHCE ODDAM 35kkk,jakąś trute itp.Pograłem chwile na serwerze i mi się znudził.Chętnych zapraszam na PW :)

ODDANE UŻYTKOWNIKOWI @1373230489-U611928.pngScoTube .

Pozdrawiam :D

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Będzie robiony jakiś balans?. Na tą chwile dagger i szaman w pvp 1 vs 1 to jakaś pomyłka. Pomijając fakt,że sztylety daggera mają dmg broni jednoręcznej i ninja ma cholernie szybki czas ładowania skili,zasadniczo moze spamować nimi po kolei kończąc na szamanie z którym ciężko wygrać jest surą wp który najwięcej bije z ROZPRO,pomimo ściągnięcia buffów. A o pvp body,mental vs smok to lepiej nie gadać...Nerf dla daggera!. Dlaczego?. Ponieważ dagger truje na starcie,a trucie tutaj zabiera po 8k hp gdzie ja WP z ostrzem bije uwaga po 6k hitem w daggera,on bije mi 4-5 z hita + trucie i praktycznie ciągły spam skillami. Powinien bić dużo mniej przede wszystkim z tej zbugowanej chmury..

Na tą chwile nie polecam zaczynać i dobijać maxa,bo nie ma przyjemności z pvp,skoro niektóre wyniki pvp na wymaxowanych postaciach są przesądzone z powodu balansu klas..

Opublikowano

Było przecież wczoraj.

Surek a ogarniesz tu pedalskie trucie?. Dlaczego wymaxowanym wp bije najwięcej z rozpro  oraz 4200 z hita w archera wymaxowanego,a trucie od niego zabiera mi 8-8,1k?..To jest patola nawet hitać się nie opłaca tylko biegać i rozpro dawać,na tym polega pvp WP?

Opublikowano

Surek a ogarniesz tu pedalskie trucie?. Dlaczego wymaxowanym wp bije najwięcej z rozpro  oraz 4200 z hita w archera wymaxowanego,a trucie od niego zabiera mi 8-8,1k?..To jest patola nawet hitać się nie opłaca tylko biegać i rozpro dawać,na tym polega pvp WP?

Przecież on ci nic nie odpisze,od początku nie odpisuje na zadne komentarze o balansie czy o bugach. Nie polecam serwera bo olany jest

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, chciałem zgłosić typa co na bocie leciał to nie da rady bo oczywiście nie ma GM'a! Połowa graczy na bocie lata a administracja nic z tym nie robi, nie ma możliwości nawet by to zgłosić. Kończe tu grę, kto pierwszy napisze do mnie PW tu na forum dostanie odemnie 34 KKK i niech od razu poda nick w grze.  < nieaktualne

Opublikowano

Trucie? Przeciez trucie tak w metinie dziala, ze zabiera x% TWOJEGO HP (nie pamietam ile dokladnie)...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Miały być zablokowane metiny i bosy na mapie handlowej, znowu zrespione jest ich pełno.

miał być zrekrutowany nowy GM dalej go nie ma.

SuReK Reset serwera zrób bo spotów do expa nie ma!!!

K***a wasza mać, nosz ruszcie coś na tym serwerze...

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Po c**j są tutaj TuT jak nie można się wymieniać ?? Własnie straciłem 300B za free !!!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Trucie? Przeciez trucie tak w metinie dziala, ze zabiera x% TWOJEGO HP (nie pamietam ile dokladnie)...

No,ale człowieku chyba nie wmówisz mi,że trucie ma zabierać ponad 8k hp a ja mam bić śmieszne 4-5k z hita surą WP,to jest śmieszne..O pvp z daggerem to nie wspomnę,równie dobrze może otruć i biegać czekając jak hp zejdzie beka../ 

P.S- 5% to jest wartość z PL'a tylko,że na pl masz 20k hp a tutaj masz 160+..

Opublikowano

Po c**j są tutaj TuT jak nie można się wymieniać ?? Własnie straciłem 300B za free !!!

To napisz do tuta i wtedy sie wymieniaj

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

No,ale człowieku chyba nie wmówisz mi,że trucie ma zabierać ponad 8k hp a ja mam bić śmieszne 4-5k z hita surą WP,to jest śmieszne..O pvp z daggerem to nie wspomnę,równie dobrze może otruć i biegać czekając jak hp zejdzie beka../ 

P.S- 5% to jest wartość z PL'a tylko,że na pl masz 20k hp a tutaj masz 160+..

Ale co tu ma ilosc hp do rzeczy? Skoro na PLu masz 20k i zabiera Ci z niego 5% to bedzie to na rowni odczuwalne, albo i nawet mniej, niz jak zabiera Ci 5% majac 160k. Procenty to procenty, tego nie oszukasz, w pvp bedzie odczuwalne identycznie a w expie - gdzie moby i tak nei biora NIC - nie bedzie odczuwalne wcale..

A TRUCIE moze spowodowac KAZDA postac a nie tylko dagger, wiec porownanie slabe. Porownac mozesz jego hity ze swoimi badz jego skille ze swoimi, a nie trucie z hitami, no czlowieku.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Misje u kolekcjonera to jest zart?
Wczoraj na 7 szkat przyjal trzy. Dzis na dziewiec dwie, w tym dwie spalil z eliksirami...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...