Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z reklamą? Kiedy macie zamiar zwoje SM dodać spowrotem? 

Osobiscie polecam i zapraszam na server. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

nic juz nie bedzie przywyknij xD

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Dobry wieczór, zmarnowałem 5 minut swojego życia, ale było warto! :D 

Bombusek którego na forum nie było bardzo długo, nagle zawitał i zaczyna krytykować co większy serwer, tyle czasu siedział z Jarusiem, że mu się w głowie poprzewracało :D 

Surek który generalnie ma wyj**ane na wszystkich i robi, to co uważa za słuszne :D

I cała reszta ludzi którzy wolą spinać dupe godzinami w temacie niż zacząć robić coś pożytecznego takiego mixu nie ma nigdzie  :yay:

Ile osób online? 

Opublikowano

Bombusek którego na forum nie było bardzo długo, nagle zawitał i zaczyna krytykować co większy serwer, tyle czasu siedział z Jarusiem, że mu się w głowie poprzewracało :D 

Surek który generalnie ma wyj**ane na wszystkich i robi, to co uważa za słuszne :D

I cała reszta ludzi którzy wolą spinać dupe godzinami w temacie niż zacząć robić coś pożytecznego takiego mixu nie ma nigdzie  :yay:

Ile osób online?

Za mało o mnie wiesz, aby stwierdzać fakty. Krytykować to mogę Twoje pajacowanie. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Za mało o mnie wiesz, aby stwierdzać fakty. Krytykować to mogę Twoje pajacowanie. :)

Możecie takie sprawy załatwiać na pw?

Zwoje wrócą do końca tygodnia, reklama rusza od stycznia bo teraz każdy youtuber pozajmowany...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Załatwiajcie sobie sprawy na PW bo psujecie tym samym kąt widzenia na serwer, a mowa o Teriosie więc nie mieszajmy w to innych serwerów.

Ogarnijcie tą reklamę bo serwer bardzo fajny :)

Poszukujecie YouTuberów?

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Możecie takie sprawy załatwiać na pw?

Zwoje wrócą do końca tygodnia, reklama rusza od stycznia bo teraz każdy youtuber pozajmowany...

SuReeK a potwierdzone zmiany w propozycjach forum Teriosa, wiesz może kiedy wdrożą na serwer?

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

@SuReeK napisałem jedną linijkę co do przyjaciela Jarusia i nie mam zamiaru dalej drążyć tematu, jeśli takiego sławnego technika można w taki prosty sposób sprowokować.  

Poprzednia wersja była strasznie nudna przez dungi na które się chodziło setki razy w tej wersji jest, to bardziej przemyślane? 

Opublikowano

@SuReeK napisałem jedną linijkę co do przyjaciela Jarusia i nie mam zamiaru dalej drążyć tematu, jeśli takiego sławnego technika można w taki prosty sposób sprowokować.  

Poprzednia wersja była strasznie nudna przez dungi na które się chodziło setki razy w tej wersji jest, to bardziej przemyślane? 

To już zależy, jest większy % na ulepszenie. Na eq 195/190 potrzeba mniej perełek. 

Najgorzej to chyba exp 90-110. Reszta jest prosta i przyjemna. 

Polecam i zapraszam. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Mam problem. Po odpaleniu i spachowaniu clienta klikam graj i wyskakuje błąd związany z plikiem metin2client.bin. Czy ktoś wie jak temu zaradzić.

cooltext2_asnpspw.png

Opublikowano

Podejrzewam, że nazwa tylko przyciągnęła ludzi tutaj.

Ja osobiście skończyłem grę po 200 poziomie (który zdobyłem w kilka dni, wraz z całym eq ^^) Co na starym Teriosie było nie do pomyślenia. Moim zdaniem zepsułeś to Surek dając na sam start 225 poziom, bo kiedyś exp 195-200 zajmował prawie cały dzień, a teraz? od 1-150 + eq to jest kilka godzin. Dalej też bardzo ale to bardzo z górki, nawet eq na 190 zrobiłem w kilka h ;O. Zepsułeś go troszkę ale cóż.

Nie gram tu już chyba od początku grudnia ale co mi tam. Jak ktoś chce to tutaj można się tylko pobawić, to Wam pozostało.

Opublikowano

Serwer nie dziala, strona serwera tez nie dziala.

Są ataki na serwerownie w której stoimy, prosimy o cierpliwość. #blazingfast

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Są ataki na serwerownie w której stoimy, prosimy o cierpliwość. #blazingfast

Japierdole nie...

Odpowiedź od Cb to ja tu nigdy nie dostane...

K***a setki mieliście usunąć z serwera i wody na hp. Co napiszecie jedynie " Będzie dodane " I c**j spuszczacie się na ludzi wyjebka totalna, napisać i spierdolić z forum.

Ale dodać potwierdzone zmiany to kurwa papież zrobi...

Albo go prowadzicie albo go kurwa wyłączcie a nie będziecie mnie i graczy wkurwiać.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ile osób online? 

Przecież Bambus cały czas był na forum, do tego jako dość aktywny użytkownik. Inny nick, ale wciąż ta sama osoba.  ._.

Opublikowano

Dlaczego ponownie się do mnie przypierdalasz?

Chyba nie zabardzo zrozumiałeś moją wypowiedź, ja tylko proszę abyście poszli na PW i sobie wyjaśnili, prezentacja teriosa to nie jest odpowiedni temat na takie kłótnie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chyba nie zabardzo zrozumiałeś moją wypowiedź, ja tylko proszę abyście poszli na PW i sobie wyjaśnili, prezentacja teriosa to nie jest odpowiedni temat na takie kłótnie.

Ale jest odpowiednim tematem na pytanie

Kiedy powrócą kupony SM do IS, bo wracają już kawałek czasu i wrócić nie mogą

Opublikowano

On nie odpowie ani na twoje ani na moje pytania.

A jak odpowie to napisze "Niedługo, w najbliższym czasie lub na dniach" A to oznacza "Nigdy, pocałuj mnie w dupę" ;)

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Już wróciły.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...