Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz ile tym sposobem straciłeś ludzi do kolejnego serwera?

Hajsu już nie będzie i to się o to postaram każda twoja reklama będzie sowidzie wynagrodzona za moje stracone pieniądze na teriosie ;).

Nie rozumiem Twojego podejścia do mnie, ja jestem tutaj tylko sponsorem wykładam pieniądze, nie ingeruje w sprawy serwera, jeżeli masz do mnie jakieś zastrzeżenia zapraszam do rozmowy w 4 oczy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem Twojego podejścia do mnie, ja jestem tutaj tylko sponsorem wykładam pieniądze, nie ingeruje w sprawy serwera, jeżeli masz do mnie jakieś zastrzeżenia zapraszam do rozmowy w 4 oczy.

A no mam do Cb zastrzeżenie mianowicie takie, że ty też miałeś w pewnym sęsie na serwerze współudział. Nie tylko administracja serwera ale także i ty, bo to twoja reklama. Ty reklamowałeś serwer i to teraz ty ponosisz konsekwencje, bo to przez twoją reklamę tutaj przyszedłem i to przez Ciebie zacząłem tutaj grać i wyjebałem hajs na marne. Ty jesteś reklamą i tytułem serwera teraz poniesiesz za to srogie konsekwencje. Nie mam zamiaru rozmawiać z takimi skurwysynami jak wy.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

A no mam do Cb zastrzeżenie mianowicie takie, że ty też miałeś w pewnym sęsie na serwerze współudział. Nie tylko administracja serwera ale także i ty, bo to twoja reklama. Ty reklamowałeś serwer i to teraz ty ponosisz konsekwencje, bo to przez twoją reklamę tutaj przyszedłem i to przez Ciebie zacząłem tutaj grać i wyjebałem hajs na marne. Ty jesteś reklamą i tytułem serwera teraz poniesiesz za to srogie konsekwencje. Nie mam zamiaru rozmawiać z takimi skurwysynami jak wy.

Słuchaj mogę Ci wyjaśnij z chęcią jaką pełnie funkcje tutaj i na innych serwerach sponsorowanych przeze mnie, na ts'ie ts-lol.pl zapraszam kanały teriosa. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Słuchaj mogę Ci wyjaśnij z chęcią jaką pełnie funkcje tutaj i na innych serwerach sponsorowanych przeze mnie, na ts'ie ts-lol.pl zapraszam kanały teriosa. 

Ej k***a ludzie patrzcie hahahaha teraz się obudził i idzie na kanał teriosa :D Hahahhahahah jebne tu zaraz w chodnik Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa pfffffffff :)...

Człowieku trochę za późno o jakieś 50 dni...

A z resztą ja chyba wyraźnie napisałem że teraz nie mam zamiaru rozmawiać z takimi skurwysynami jak ty.

25dni temu byłem na kanale lanerisa z prośbą do cb o zejście na dół i poświęcenie mi 5 minut twojego zjebanego czasu. Teraz to ty mnie cmoknij w pompke ;).

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ej k***a ludzie patrzcie hahahaha teraz się obudził i idzie na kanał teriosa :D Hahahhahahah jebne tu zaraz w chodnik Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa pfffffffff :)...

Człowieku trochę za późno o jakieś 50 dni...

Chcę Ci wytłumaczyć jaką ja funkcje pełnie, nie jestem od kontaktu na żadnym serwerze oprócz swoje(lan**), próbuje Ci wytłumaczyć jaką funkcje tutaj pełnie czyli - Sponsor(udostępnianie maszyny, pomoc, reklama), tyle kiedy to do Ciebie dotrze?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chcę Ci wytłumaczyć jaką ja funkcje pełnie, nie jestem od kontaktu na żadnym serwerze oprócz swoje(lan**), próbuje Ci wytłumaczyć jaką funkcje tutaj pełnie czyli - Sponsor(udostępnianie maszyny, pomoc, reklama), tyle kiedy to do Ciebie dotrze?

Maczałeś palce na Teriosie hajs się zgadza prawda?

Pocałuj mnie w dupe.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Maczałeś palce na Teriosie hajs się zgadza prawda?

Pocałuj mnie w dupe.

Niestey nie mam wglądu nawet do plików, no ale okej co ja tam wiem, Ty wiesz lepiej dobrze zakończmy tą rozmowe bo to nie ma sensu.

Dalej czekam na konkretne argumenty bo raczej coś Wam nie pykło z tą manipulacją, nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje argumenty z tego co widzę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

teraz mi sie przypomniało o smoczych znakach :) i tak napiszesz ze to photoshop . specjalnie zamazałem 2 cyfry po przecinku abyś nie doszedł do konta :)

No ale nie rozumiem troszkę, wiesz że smocze znaki da się fajnie nabijać, kupujesz 1 kupon za 1000 SM używasz w grze i tak ciągle, więc jaki to jest dowód? Boże, widzisz i nie grzmisz, tak apropo smocze znaki nic nie dają. Więc?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
http://scr.hu/9lot/7n73b
A co na to powiesz? że photoshop? 
to jest konto na którym bugowaliśmy o dziwo nie zbanowane :)
i tak powiesz że były kupowane specjalnie tak , dobra może być ale nie w tym samym czasie , zliczmy kupujemy sm jakies 10 sekund , otwieramy Is 3/4 sekundy + 10 sekund od otwarcia IS trzeba odczekać i na stronie też było 30 sekund do odczekania 54 sekundy nie jesteś w stanie się wyrobić żeby znowu kliknąć itp :)
Opublikowano

Jaja sb robisz,przecież surek pokazywał dowody ze to fejk <hahahahahahaha> Serwer upadl. Nie usuną tego,nie da sie. Jedyne co mogą to cofka o kilka dni ale tego nie zrobią bo stracą graczy,tak więc po teriosie juz.

Bo ja wiem, czy się nie dałoby coś z tym zrobić? Kostiumy i fryzury są czasowe - kiedyś się skończą. Kupony można pousuwać z kont i IS-u. Pety - każdy będzie miał, trudno. Można nimi handlować, więc poniekąd mogą być w obrocie (z czasem do IS można by dodać lepsze pety, by te "w obrocie" straciły nieco na wartości). Pousuwać bryły, ograniczyć liczbę ulepszaczy w eq na każdym charze na  koncie i kontach powiązanych, lub całkiem je usunąć z ekwipunków i magazynów  (drop ulepek nie jest jakimś mega wyzwaniem). Dopalacze i wierzchowce też się skończą. No i przede wszystkim ogarnięcie IS-u i danie graczom kilka dni "wolnego" na ochłonięcie. Myślę, że po takim "zabiegu" ilość graczy może spaść, ale serwer jeszcze można uratować. Pod warunkiem, że komuś z teamu zachce się chcieć

Opublikowano

Dalej nie wiem dlaczego ludzie są banowani za bug z smami którego ponoć nie było.

Już Ci wytłumaczę dlaczego, jeżeli ktoś sieje ferment, a tutaj widać ewidentnie manipulacje ze strony jakiegoś serwera(tak zwane zlecenia), to zostaje zbanowany tak robi administracja na co ja nie mam żadnego wpływu, bo tak Ci już tłumaczyłem jestem tutaj tylko sponsorem(Maszyna,Reklama,pomoc).

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już Ci wytłumaczę dlaczego, jeżeli ktoś sieje ferment, a tutaj widać ewidentnie manipulacje ze strony jakiegoś serwera(tak zwane zlecenia), to zostaje zbanowany tak robi administracja na co ja nie mam żadnego wpływu, bo tak Ci już tłumaczyłem jestem tutaj tylko sponsorem(Maszyna,Reklama,pomoc).

Pozdrawiam.

To skąd wiecie na których kontach ktos robił te zdj z fotoszopie (niby) ? Przeciez nie widać nicków :D

Pobanowaliscie konta z których były przerabiane ssy,wiedząc jakie maja nicki ? ale skąd? Jak są zamazane :O

A no tak,magia.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Ty już się lepiej idioto nie rób za tworzenie serwerów, bo gówno umiesz i twoim zachowaniem też nic nie reprezentujesz.

Opublikowano

30181325594564366448.png

Po co to wstawiasz? Przecież surek Ci powie ze to tylko aukcja na allegro i koles sb jaja moze robić xD

Nie polecam przez bugi i surka

79160594027661829163.png

Opublikowano

Surek nie potrafi przyjąć na klatę,że zj*bał projekt i go zaniedbał. Multum argumentów to na sekundę potrafisz wymyśleć. Nie oszukujmy się Terios lada dzień ma się ku końcowi i nawet nie próbuj nam wmawiać ,że jest inaczej. Twierdzisz,że każdy kto miał tyle SM i bryłek został zbanowany. Chu* w to skoro są one porozdawane na X kont i X postaci,wszystkich pobanujesz?  Bez odbioru i nie polecam graniu na tym czymś bo serwerem w obecnej sytuacji tego nazwać nie można.

#rein

Opublikowano

Czy to prawda,ze w nocy były usuwane zbugowane SM?

Nie,nadal na serwerze krąży w c**j pobugowanych zwojów Sm i bryłek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...