Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@SuReeK

Kiedy zaczniecie coś robić?

Właśnie, kiedy coś zaczniecie robić ?

Może popracujecie nad jakimś balansem postaci bo smok jest dosyć przesadzony.

Ponadto jak ktoś nie ma na ciebie tarczy, to dostaje po 120k ze skila, gdy ją założy, to dostaje 15-20k - trochę za duże wahanie dmg ..

5.jpg
Opublikowano

K***a a ty myslisz czasem? Może go wyjebało czy wyszedł sam, a tu już k***a temat.

@SuReeK

Kiedy zaczniecie coś robić?

20x razy go wywaliło ?? interesujące nie sądzisz ??

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Smutne jest to, że administracja postawiła serwer i na tym się skończyło ich zaangażowanie. Serwer ma potencjał ale jest coraz gorzej. Osobiście nagrałem kilka osób na dmghacku ale nawet tego nie wysyłam - szkoda transferu bo nikt tego nie obejrzy. Znajomy od startu expi/dropi na ww. cheacie (nawet na noc postać zostawiał) i nic.

Żeby nie było, że tylko krytykuję - na przykład event zuo był bardzo dobry, problemem może jest to, że Surek musi sam nad wszystkim czuwać.

Opublikowano

Smutne jest to, że administracja postawiła serwer i na tym się skończyło ich zaangażowanie. Serwer ma potencjał ale jest coraz gorzej. Osobiście nagrałem kilka osób na dmghacku ale nawet tego nie wysyłam - szkoda transferu bo nikt tego nie obejrzy. Znajomy od startu expi/dropi na ww. cheacie (nawet na noc postać zostawiał) i nic.

Żeby nie było, że tylko krytykuję - na przykład event zuo był bardzo dobry, problemem może jest to, że Surek musi sam nad wszystkim czuwać.

P********y hipokryta, sam tworzysz tematy, że szukasz cheatów, a nagrywasz innych i podpierdalasz ich. Szczyt idiotyzmu osiągnięty właśnie.

Opublikowano

P********y hipokryta, sam tworzysz tematy, że szukasz cheatów, a nagrywasz innych i podpierdalasz ich. Szczyt idiotyzmu osiągnięty właśnie.

Widziałeś mnie grającego na cheatach? Nie sądzę.

Opublikowano

P********y hipokryta, sam tworzysz tematy, że szukasz cheatów, a nagrywasz innych i podpierdalasz ich. Szczyt idiotyzmu osiągnięty właśni

Najgorsze jest to, że taki Exile perfidnie gra na cheatach i wyzywa ludzi na forum a takie dzieci dają mu Like ! Żałosne....

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Działa wam moze strona?

próbuje z chroma i mozilli wchodzić ale i tak nie chce mi wczytać strony...

Forum działa normalnie

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Działa wam moze strona?

Forum działa normalnie

Na mozilli bez problemu mi działa.

Opublikowano

Działa wam moze strona?

Forum działa normalnie

tak normalnie z chrome o tej godz tez dzialalo co pisales post

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

DObra pomoglo wyczyszczenie ciasteczek z tą stroną...

Dzieki za info ze strona działa...

2pytanie Wiadomo czy i kiedy bedzie dziala metoda platnosci psc? (mam kilka kuponow za inne serwery i chcialem je tutaj wykorzystac)

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

2pytanie Wiadomo czy i kiedy bedzie dziala metoda platnosci psc? (mam kilka kuponow za inne serwery i chcialem je tutaj wykorzystac)

Nie będzie nigdy, administracja już się wypowiadała.

Opublikowano

Już admini napisali że psc będzie niedostępne

Opublikowano

Nic tylko czekać na Teriosa v3, całkowity brak aktywności ze strony Administracji, nie polecam.

Opublikowano

Administracja z pierwszej odsłony, a administracja z drugiej to jest niebo a ziemia, choć wiadome było, że serwer Lourta jest na kilka miesięcy max to jednak robili poprawki, eventy, a ta administracja to totalne dno. Ciesze się, że zakończyłem grę tutaj, bo z takim podejściem graczy nie będzie przybywać a ubywać.

Opublikowano

Przecież to są sklepy offline.

I metiny też są offline

no dokladnie

Opublikowano

Czyżby wyebka już? Szkoda, bo server jest bardzo dobry,zrobić tylko balans. Bo ludzi dość sporo gra.

Miałeś pogonić ludzi z Teamu, okej było zuo, blaski, raty. I to już koniec?

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

O co chodzi z tymi Metinami na handlowej mapie nie da sie wejsc wystawic sklepu ani nic to jakis atak był czy ktos z Administracji zrobił głupi żart który trwa o wiele zadługo

Opublikowano

O co chodzi z tymi Metinami na handlowej mapie nie da sie wejsc wystawic sklepu ani nic to jakis atak był czy ktos z Administracji zrobił głupi żart który trwa o wiele zadługo

Przywołali metki za PO, usuną się dopiero po resecie. 

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...