Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co tu ma ilosc hp do rzeczy? Skoro na PLu masz 20k i zabiera Ci z niego 5% to bedzie to na rowni odczuwalne, albo i nawet mniej, niz jak zabiera Ci 5% majac 160k. Procenty to procenty, tego nie oszukasz, w pvp bedzie odczuwalne identycznie a w expie - gdzie moby i tak nei biora NIC - nie bedzie odczuwalne wcale..

A TRUCIE moze spowodowac KAZDA postac a nie tylko dagger, wiec porownanie slabe. Porownac mozesz jego hity ze swoimi badz jego skille ze swoimi, a nie trucie z hitami, no czlowieku.

Z tego co widzę nie masz wymaxowanej postaci,więc cisza. Moim zdaniem to jest chore,że bije 5k z hita WP,gdzie dagger bije mi praktycznie tyle samo,bo 4,2 jakoś tak. Tak każdy może otruć,tylko że dagger truje na start a pvp trwa 10-20 sek..

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie za bardzo widać to po balmorce ops. btw odbij ode mnie.

ej ale surek, terios prawie nie żyje, wiec bambusek ma racje ;d

Opublikowano

Doyebałeś kolego... Naprawdę taki tempy jesteś ?

A wiesz kolego co to sarkazm? Ale patrząc na stan serwera to kolega może mieć troche racji ;)

Opublikowano

Uwaga, poprawiliśmy system supportu na stronie ALE prosimy wysłać na nowo zgłoszenia postaramy się jak najszybciej na nie odpowiedziec!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na starcie 2k teraz ledwo 1k. Jak zawsze Surek robi serwer, "zgarnia hajs" i reszta sama się toczy, czemu? Ponieważ Surek to nie technik. Każda "nowość" jest zakupiona. GG WP dla tych ludzi, którzy w ogóle zaczęli tu grać.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

jeszcze surek mozecie poratowac serwer, naprawa paru rzeczy, jakas reklamka i siemanko

ps. ogarnijcie forum po tam fest burdel

giphy.gif

Opublikowano

Słaby serwer, czysto pod hajs. Zgarną co ich i się zwiną jak wszyscy, ale 18 grudnia o godzinie 19:00 startuje normalny serwer, MEDIUM,  który postoi naprawdę długo i ma zaufaną administracje - MPCforum.pl Zapraszam na start!

Incore^^

Taka zaufana administracja, że dostała zakaz na mpc za przekręty na serwerach XDDDDDDDDDD

tenor.gif

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, możesz trochę rozwinąć swoją wypowiedź? :)

Mogę ale nie będę tego publicznie wypowiadać bo nie jestem taki, zapraszam na GG masz w profilu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mogę ale nie będę tego publicznie wypowiadać bo nie jestem taki, zapraszam na GG masz w profilu.

Nie używam takich nędznych komunikatorów, see you.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Mentor
Opublikowano

A to ciekawe, okej, to może ts?

Jak masz czas na pogaduchy z Bambusem to zacznij ustawiać swoja administracje na serwerze zeby balans zrobiła 

Opublikowano

@Hmm albo za oddawanie smów bo ludzie czekają nawet od miesiąca i dłużej :)

@SuReeK dziwne że na kłótnie i szczekanie czas masz zawsze, a na oddanie smów lub ogarnięcie adminów już nie - Ciekawe. 

Opublikowano

@Hmm albo za oddawanie smów bo ludzie czekają nawet od miesiąca i dłużej :)

@SuReeK dziwne że na kłótnie i szczekanie czas masz zawsze, a na oddanie smów lub ogarnięcie adminów już nie - Ciekawe. 

Własnie to zrobiłem, napisz na support teraz oddadzą Ci Sm;y :).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Własnie to zrobiłem, napisz na support teraz oddadzą Ci Sm;y :).

Surek odpisujesz tylko ważniejszym użytkownikom,a tym płotkom na których zarabiasz to nie za bardzo?. Ogarniesz niektóre postacie na serwerze?. Healer-gówno totalne,dlaczego szaman z hita nic nie bije przy 5% abs.., dlaczego WP bije 4-4,5k z hita,dlaczego trucie bierze aż tak dużo 8k ponad,rozpro jako najmocniejszy skill wp?..

Opublikowano

Surek odpisujesz tylko ważniejszym użytkownikom,a tym płotkom na których zarabiasz to nie za bardzo?. Ogarniesz niektóre postacie na serwerze?. Healer-gówno totalne,dlaczego szaman z hita nic nie bije przy 5% abs.., dlaczego WP bije 4-4,5k z hita,dlaczego trucie bierze aż tak dużo 8k ponad,rozpro jako najmocniejszy skill wp?..

Nie rozumiem słowa ważniejszym użytkownikiem, czy ranga czy tam tytuł oznacza że ktoś jest lepszy lub gorszy? Według mnie każdy jest równy i zasługuje na równe traktowanie, ale od takich spraw jest teamspeak żeby porozmawiać lub od dzisiaj support, serdecznie zapraszam do tej formy kontaktu.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

balans to tylko jeden z kilku elemtow ktore sa do poprawy, ja osobiscie nie rozumiem ich podejscia troche przysiedziec przy nim, zatrudnic pacholkow ktorzy by za sm przy supporcie i na forum robili, i serwer petarda

giphy.gif

Opublikowano

Nie rozumiem słowa ważniejszym użytkownikiem, czy ranga czy tam tytuł oznacza że ktoś jest lepszy lub gorszy? Według mnie każdy jest równy i zasługuje na równe traktowanie, ale od takich spraw jest teamspeak żeby porozmawiać lub od dzisiaj support, serdecznie zapraszam do tej formy kontaktu.

Pozdrawiam.

KIEDY ZACZNIESZ COŚ ROBIC GOŚCIU

Opublikowano

Brawo Surek.

Zamiast zablokować przywoływanie metinów na mapie handlowej po prostu wyjebałeś z gry możliwość przywołania...

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...