Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy wiecie o balansie.

Mental w typa z tarczą bije po 20k, bez tarczy po 55k. Problem leży w tarczach, wystarczy, że nie masz założonej odpowiedniej na daną klasę to będzie ci biła 3-4 razy więcej jak z tarczą.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy wiecie o balansie.

Mental w typa z tarczą bije po 20k, bez tarczy po 55k. Problem leży w tarczach, wystarczy, że nie masz założonej odpowiedniej na daną klasę to będzie ci biła 3-4 razy więcej jak z tarczą.

W takim bądź razie przydała by się jedna tarcza,bo jeśli wojna ma polegać na bieganiu za kimś kto nie ma na ciebie tarczy to słabo.

Opublikowano

W takim bądź razie przydała by się jedna tarcza,bo jeśli wojna ma polegać na bieganiu za kimś kto nie ma na ciebie tarczy to słabo.

Nie no pomysł z dwoma tarczami jest ok, ale żeby nie było takich widełek.. Bez tarczy przypuścmy 60k, z tarczą 15k. Mniejszy rozstaw i byłby ok.

Historyk jeden z czego dropi bo napisane jest że z mobów na mapie od 200 ale nic nie leci.

mapa 75

Opublikowano

Jestem ciekawy czy @SuReeK  zwiększy exp na mapie 75 i 90 o min.100% .. bo tam tak słabo exp leci a to jest easy a nie medium pozdrawiam !

Opublikowano

Jestem ciekawy czy @SuReeK  zwiększy exp na mapie 75 i 90 o min.100% .. bo tam tak słabo exp leci a to jest easy a nie medium pozdrawiam !

To Ty jeszcze nie widziałeś expa na mapie od 90. Tam to dopiero jest tragedia :D

Opublikowano

To Ty jeszcze nie widziałeś expa na mapie od 90. Tam to dopiero jest tragedia :D

właśnie o tym mówię exp to tragedia .. na mapie 75-90 ale jak widac @SuReeK ma w dupie potencjalnych nowych graczy i nawet nie odpowie na to :)

Exp powinien być zwiększony według umowy o 150% a nie zmniejszony na starej edycji teriosa lepiej się expiło na 140lvl niż tutaj na mapie 75lvl :) 

PROSZĘ O WYPOWIEDZENIE SIE DO TEJ SYTUACJI ! 

Bo serwer jest naprawdę dopracowany i chce się grać , najlepszy serwer który wystartował od listopada :) 

­

Opublikowano

Jakim cudem,skoro rozpro to słaby skill,a item w którym jest najwięcej magicznego ataku czyli naszyjnik nie działa?

takim cudem, ze na rozpro nie dziala abs

właśnie o tym mówię exp to tragedia .. na mapie 75-90 ale jak widac @SuReeK ma w dupie potencjalnych nowych graczy i nawet nie odpowie na to :)

Exp powinien być zwiększony według umowy o 150% a nie zmniejszony na starej edycji teriosa lepiej się expiło na 140lvl niż tutaj na mapie 75lvl :) 

PROSZĘ O WYPOWIEDZENIE SIE DO TEJ SYTUACJI ! 

Bo serwer jest naprawdę dopracowany i chce się grać , najlepszy serwer który wystartował od listopada :)

­

tez czekam na zwiekszenie expu

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Tyle osób wbiło bardzo wysokie poziomy, a wy dalej płaczecie o exp na mapie 75/90?

Tak bo jest zdecydowanie za mały z jednego potworka 0,07% (nawet trochę mniej) wbiłem 120lvl do 110 taką udrękę miał ze 3 razy odechciewało mi się grać :) To jest easy a nie medium a po drugie miałbyć exp zwiększony ale nic z tego się nie spełniło więc dla mnie @SuReeK jest teraz "KŁAMCĄ" bo wyraznie bylo napisane że exp został zwiększony o 150% , raczej tylko z tym sobie poleciał tak głęboko w uja :)

Popraw ten exp ! Chce się grać ale nie przy takim expie :)

A DRUGIE PYTANIE :) 

Jak z eventem świątecznym :) Zrób śnieżek i śnieżną krainę i odrazu lepiej się gra ^^ 

­

Opublikowano

Tak bo jest zdecydowanie za mały z jednego potworka 0,07% (nawet trochę mniej) wbiłem 120lvl do 110 taką udrękę miał ze 3 razy odechciewało mi się grać :) To jest easy a nie medium a po drugie miałbyć exp zwiększony ale nic z tego się nie spełniło więc dla mnie @SuReeK jest teraz "KŁAMCĄ" bo wyraznie bylo napisane że exp został zwiększony o 150% , raczej tylko z tym sobie poleciał tak głęboko w uja :)

Jak z eventem świątecznym :) Zrób śnieżek i śnieżną krainę i odrazu lepiej się gra ^^

­

Ale zamiast patrzeć na exp spójrz może na to jak bardzo łatwo robisz eq, jedynym twoim problemem jest exp.

Opublikowano

­

Tak trudno postawić exp bota? Tutaj nie banują xp

tenor.gif

Opublikowano

­

Nie przesadzaj wbicie maksa trwa niecały tydzień, nie masz wbijać maksa w 1 dzień i potem sie nudzić....

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie przesadzaj wbicie maksa trwa niecały tydzień, nie masz wbijać maksa w 1 dzień i potem sie nudzić....

@SuReeK  no ok ale nie odpowiedziałeś co do EVENTU ŚWIĄTECZNEGO :)

Śnieżek i fajny klimat i się gra i sie jara tym :!

­

Opublikowano

Co ze sklepami offline? Rzekomo zostały naprawione, jednak niedawno znowu item zmienił mi cenę na 0 yang (wolałem nie sprawdzać czy ta cena pozostanie po otwarciu sklepu).

W każdym razie serwer mogę polecić, gra się przyjemnie. Przydałoby się jednak zabezpieczenie przed polyexpem i dmghackiem, które są na mpc.

Opublikowano

Przecież to co ty wysłałeś to żaden dowód, jeżeli na tym serwerze mieliby banować za to co wysłałeś, to nikt by tu nie grał :)

Smoków starczy dla wszystkich, tylko jeden robi go szybciej, drugi wolniej :)

Zapewne nie masz 225 lvl i nie wiesz jaka jest różnica dmg... Dla administratora, który myśli jest to dowód !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Każdy ciśnie na hackach a administracja ma to wy3bane byle że kasa leci z serwera dlatego zniknąłem z tego serwa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...