Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby SureK nie był takim prostakiem ...

Ale niestety jest.

Lipa

Lipa to małol powiedziane.

Chłopaki odpalajcie ten wasz MPC projekt bo metin to teraz `żal.pl`

PS:

Szukam przyjaciól do gry 15+ latek.

Bez zobowiązań.

Proszę pw.

Opublikowano

@SuReeK

nie możecie ogarnać te śmieszne dmg bosów na mapach 90+? Gram wpkiem, mam 130 lvl i 32k hp. Taki Polifem wali mi ze skila calutkie hp. Nie mam juz nic do ulepszenia w eq, nie wiem jak go lać? czasami pada czasami nie daje mi wstac takie kryty nawala. Ogarnijcie to, zresztą nie tylko On tak wali.

UggNk9.gif

Opublikowano

Usuncie te informacje z czatu o zabitach bossach bo mozna kurwicy dostac, jak co 2 sekundy wyskakuje Ci po 5 informacji że ktoś zabił bossa.

Najbardziej bezużyteczna rzecz jaką widziałem na serwerach. Tylko potęguje lagi.

Opublikowano

@SuReeK

Kiedy poziom [E] w itemach?

Jakbyś miał trochę oleju w głowie to byś się domyslił, że skoro nie ma, a jest już tydzień po starcie to raczej go nie będzie.

@SuReeK

nie możecie ogarnać te śmieszne dmg bosów na mapach 90+? Gram wpkiem, mam 130 lvl i 32k hp. Taki Polifem wali mi ze skila calutkie hp. Nie mam juz nic do ulepszenia w eq, nie wiem jak go lać? czasami pada czasami nie daje mi wstac takie kryty nawala. Ogarnijcie to, zresztą nie tylko On tak wali.

Jesteś po prostu mierny.

Opublikowano

Jakbyś miał trochę oleju w głowie to byś się domyslił, że skoro nie ma, a jest już tydzień po starcie to raczej go nie będzie.

Jesteś po prostu mierny.

Oczekuje odpowiedzi od niego,bo widze że ludzie piszą dziesiątki razy o shopach offline jak i poziomie [E] a on odpowiada na każde pytanie lecz te akurat omija

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jesteś po prostu mierny.

Ah te Twoje cwaniakowanie przez internet :) już wspomniałem, że pluje Ci na ryj 13 latku z nadwagą?

UggNk9.gif

Arcymistrz
Opublikowano

Lepiej wbijać jakiś lvl pod konkretny dungeon, czy siedzieć na tym 110? Jeśli tak, to w jaki sposób wydropić te wymagane ilości pereł?

Opublikowano

Oczekuje odpowiedzi od niego,bo widze że ludzie piszą dziesiątki razy o shopach offline jak i poziomie [E] a on odpowiada na każde pytanie lecz te akurat omija

Nie doczekasz się. Nie potrafią tego naprawić, więc będą to ignorować aż do upadku serwera.

Co z tego, że dziesiątki graczy tracą itemy, ważny jest hajs. W tym temacie przynajmniej cztery razy surek widział mój post na temat sklepów i go zignorował. O czymś to świadczy.

Opublikowano

Lepiej wbijać jakiś lvl pod konkretny dungeon, czy siedzieć na tym 110? Jeśli tak, to w jaki sposób wydropić te wymagane ilości pereł?

Zrób sobie eq do expa dropiąc na dungu 110 a potem leć na nemere. Po 15 każdej perły i od 4 do 5 pism wartych 200kk szt a robi sie ją okolo 4/5 min

Nie doczekasz się. Nie potrafią tego naprawić, więc będą to ignorować aż do upadku serwera.

Co z tego, że dziesiątki graczy tracą itemy, ważny jest hajs. W tym temacie przynajmniej cztery razy surek widział mój post na temat sklepów i go zignorował. O czymś to świadczy.

Zauwazyłem wlasnie...

79160594027661829163.png

Arcymistrz
Opublikowano

Zrób sobie eq do expa dropiąc na dungu 110 a potem leć na nemere. Po 15 każdej perły i od 4 do 5 pism wartych 200kk szt a robi sie ją okolo 4/5 min

Zauwazyłem wlasnie...

A od którego poziomu Nemere?

Opublikowano

A od którego poziomu Nemere?

Moim zdaniem na dungu 110 sie siedzi tak długo aż zrobisz sobie perf eq na dany lvl do expa/pvp potem dopiero Nemere ;) Ogolnie ciezko ją samemu ubic, mocno sieka a te pisma są potrzebne na troche wiekszy lvl

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...