Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to jest beka, trochę :D

Skoro duża część osób nie może się zalogować, a logują się naprawdę tylko niektóre osoby, to nikt z administracji nie wpadł na pomysł, żeby serwer wyłączyć? Żeby Ci co teraz grają nie mieli przewagi..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie wiem jak z resztą IS'u ale pet pvp daje 10naluda, 10absnaludzi i 3khp, więc myśle, że to nie jest duża przewaga :>

TWOJA NIUNIA-FILIPEK

Opublikowano

Ja dziś dopiero zacznę, mam pytanie, czy is daje sporą przewagę nad resztą?  dużo z is'a można wyciągnąć na ludzi/klasy? Jakie są bony 6/7?

IS trochę daje, ale bardzo łatwo jest zarobić na niego w grze.

Mniej wiecej ile ludzi gra?

Słyszałem, że easy to to nie jest :)

Jak jakieś dzieci płaczą, że jest trudno, bo 1 lvl expi się 10 minut, a zdobycie truty to aż godzina to potem tak jest... Widziałem przedtem jak jakiś typ w innej prezentacji pisał, że ten serwer jest medium/hard xD

tenor.gif

Opublikowano

Udało mi sie wlogować na pare sekund potem mnie logło. Zobaczyłem niepokojącą rzecz, brak yangów, na strony eq nie moglem popatrzyć bo od razu relog i już wyskakuje błąd. Więc moje pytanie brzmi, czy to był jakiś bug czy mnie okradziono czy dane zostały utracone ?

Opublikowano

Jak sie zdobywa trute/żala?

Kim polecacie grać?

Polecam Ninja Dagger nie zbalansowana postać na tym serwie bije po 60k + już na 140-150 lvl pff

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nie gram już wbiłem 100lvl , exp miał być zwiększony o 150% lecz wam się coś poyebał* i go o 150% zmniejszyliście exp na mapie 75 i 90 lepiej nic nie mówić serwer easy a na lvlach mniejszych niż 100lvl exp pomału leci easy to easy a nie medium ... 

Tutaj chodzi tylko o IS'a im więcej osób załaduje tym troche dłużej pogracie , serwer na pare tygodniu może miesięcy ... bo ludzie odchodzą i to widać ..

Mentor
Opublikowano

Nie gram już wbiłem 100lvl , exp miał być zwiększony o 150% lecz wam się coś poyebał* i go o 150% zmniejszyliście exp na mapie 75 i 90 lepiej nic nie mówić serwer easy a na lvlach mniejszych niż 100lvl exp pomału leci easy to easy a nie medium ... 

Tutaj chodzi tylko o IS'a im więcej osób załaduje tym troche dłużej pogracie , serwer na pare tygodniu może miesięcy ... bo ludzie odchodzą i to widać ..

Nie osraj sie z tym expem k***a leci jak pojebany nawet bez IS a jak nie stac cie na PD za 90SM to kup w grze 100SM 

Opublikowano

Ja gram bez isa 90 wbiłem w 1,5h więc się nie pluj jak nie umiesz grać na easy to idz na 4fun :)

Opublikowano

Czy jak invoria nie wiem, na pewno 100 razy łatwiej osiągnąć fulla i eq na full.

Raczej schemat metka się nie zmienia, wbijasz lvl, robisz eq z metków lub bossów na mapach, z mobów lecą przepustki, chodzisz na dungeony i tak dalej.

No wlasnie to zalezy. Wiesz jak na invorii to bylo, stricte kampienie na bossa na ktorego kampi razem z Tb 15 innych osob, ubijesz jednego bossa, cieszysz sie, ale musisz zabic kolejnych 50 zeby zrobic eq. I stanie w miesjcu, czekanie, bicie i tak w kolko. Potem kampienie na metki, schemat jak wczesniej, dropienie przepustek na dunga, latanie xx razy na dunga...

Nie wiem, jest masa ciekawszych rozwiazan niz dokladnie takie, dlatego pytam jak to tu wyglada. Ale widze, ze chyba mi sie nie spodoba :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No wlasnie to zalezy. Wiesz jak na invorii to bylo, stricte kampienie na bossa na ktorego kampi razem z Tb 15 innych osob, ubijesz jednego bossa, cieszysz sie, ale musisz zabic kolejnych 50 zeby zrobic eq. I stanie w miesjcu, czekanie, bicie i tak w kolko. Potem kampienie na metki, schemat jak wczesniej, dropienie przepustek na dunga, latanie xx razy na dunga...

Nie wiem, jest masa ciekawszych rozwiazan niz dokladnie takie, dlatego pytam jak to tu wyglada. Ale widze, ze chyba mi sie nie spodoba :D

Tutaj możesz od razu odsunąć kampienie na bossy i metki, bo dość szybko się respią i nie ma tak jakby walk o te rzeczy. Wszystko jest tutaj łatwo na teriosie, ale schemat tak czy siak się nie zmienia.

Opublikowano

Wszyscy przeciwko ratom, a wy i tak je dajecie, pls.

Exile w każdym poście płaczesz żeby nie dawali, o co Ci chodzi? Taki duży problem robisz z tego, że dali raty? Dali jako jakąś tam małą rekompensatę, tym bardziej, ze jest w uj nowych graczy którym to pomoże na start. Ogarnij sie płaczku

Ps. Na mapie 90 jak ktoś chce dobić teraz 110 to najlepszy moment :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Okej, serwer jest online wystarczy spatchować klienta i wszystko będzie działać, za wszelki utrudnienia przepraszamy.

Po wybraniu postaci, wylacza mi klienta...

Opublikowano

Exile w każdym poście płaczesz żeby nie dawali, o co Ci chodzi? Taki duży problem robisz z tego, że dali raty? Dali jako jakąś tam małą rekompensatę, tym bardziej, ze jest w uj nowych graczy którym to pomoże na start. Ogarnij sie płaczku

Ps. Na mapie 90 jak ktoś chce dobić teraz 110 to najlepszy moment :)

Płaczkiem to są osoby, które właśnie chcą tych rat, bo jest za trudno dla nich. Czyżbyś był jednym z nich?

Rzucają tymi ratami na lewo i prawo, a biedaki tylko wbijają lvle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...