Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie proszę was p******** takie głupoty. Hipokryci...

Co nie ma cheatów opublikowanych i już wielki ból dupy tak? 90% serwera piszę codziennie do mnie na pw w grze jak i na mpc 'pls cheaty Terios', każdemu z osobna odpowiadam, że nie wstawie na mpc ani nikomu nie dam.

Niektórzy, jak już zaczynacie takie tematy to z gildii pana kronopl123 pisali, że zapłacą mi za zrobienie czy udostępnienie czegokolwiek, hipokryzja lvl hard.

Już nie wspominając o innych 'topowych' gildiach.

Ode mnie nikt nic nie dostanie na teriosa, macie po prostu wielki ból dupy, bo twórca waszych marzeń wsadza wam kołek w dupe mówiąc nie, nie, nie.

Jeszcze przypomniała mi się akcja ze starego teriosa, gdzie udostępniłem prawie wszystko, w tym multihacka i NIKT NIE ŚMIAŁ cokolwiek mi coś zarzucić, ponadto w grze jeszcze mi dziękowali i gratulowali.

Tym razem widać co się dzieje z ludźmi jak im się pod nos nic nie da, nauczyło mnie to.

mzRIsWp.png

Pozdrawiam środkowym palcem.

bajkopisarzowi też podziękujemy, osiemnastolatku zarabiający 10 tys miesięcznie.

pokaz mi gdzie ja ci pisalem ze chce kupic od ciebie cheaty? gowno prawde piszesz ze ja mam bol dupy i chcialem kupic jebnij sie w łeb po 1 nie gram na takich gownach a po 2 mam bol dupy ze takie gowno jak ty ubija metka w 1 sec i zbiera drop w 1 sec na gownie na mapie 200 i 8 respow bijesz i nikt nie moze nic ubic jak bijesz wiec przestan pierdolic farmazony bez odbioru ponownie prosze o zbanowanie go.

nie widzialem tego nizej zobacz kiedy to bylo i nie ja mam tylko pasy do tego konta na mpc :)

PS: eq dalej drewniane do expa ?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem z odpaleniem gry.

Pobrałem klienta z trzech źródeł i problem ten sam.

Wypakowuje gre i odpalam patcher, patcher zatrzymuje się przy " pozostało ok. 2 sec " i na tym się kończy, reinstalacja itd. dalej to samo.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

­

Przyznał sie ze posiada jakieś "wspomagacze" a team nic :D 
Owacje na stojąco sie nalezą...

Oby trzymać tak dalej

Przyznał, że je zrobił na poprzedniej odsłonie, ale to każdy wie. Do używania się nie przyznał :D

pokaz mi gdzie ja ci pisalem ze chce kupic od ciebie cheaty? gowno prawde piszesz ze ja mam bol dupy i chcialem kupic jebnij sie w łeb po 1 nie gram na takich gownach a po 2 mam bol dupy ze takie gowno jak ty ubija metka w 1 sec i zbiera drop w 1 sec na gownie na mapie 200 i 8 respow bijesz i nikt nie moze nic ubic jak bijesz wiec przestan pierdolic farmazony bez odbioru ponownie prosze o zbanowanie go.

nie widzialem tego nizej zobacz kiedy to bylo i nie ja mam tylko pasy do tego konta na mpc :)

PS: eq dalej drewniane do expa ?

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pisał o kolegach z Twojej gildii, nie o Tobie.

tenor.gif

Opublikowano

1. O ile dobrze kojarzę, to są tu jacyś niby GMi - od początku w grze widziałem max na 2 min przed restartem żeby napisać że zaraz przerwa.

2. Nie ma co zgłaszać na support, bo im to lata - każda reklama jest dobra.

3. Prawdziwych graczy jest może ~1400 ( zależy od pory),(większość osób ma po 2-3 konta)

4. jtuh9y.jpg- pewnie większość nawet nie wie że był bug na yangi xD

5hn0p7.jpg

5. http://scr.hu/13yn/z58kchttp://scr.hu/13yn/onvx0 ItemShop / SMy kupowane za yangi|bryłki (na początku była cofka w której sporo osób sprzedało smy a yangi im cofneli :<)

Pozdrawiam

PS. Gdyby administracja się interesowała serwerem to może nikt by się nie dowiedział, ale im to i tak zwisa więc... Nie polecam :)

ZAPOMNIAŁBYM! Bug na smy też był xD

sygna.tan.png

Opublikowano

"Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań"

pomoże ktoś? nie mogę wejść na stronkę

Opublikowano

1. O ile dobrze kojarzę, to są tu jacyś niby GMi - od początku w grze widziałem max na 2 min przed restartem żeby napisać że zaraz przerwa.

2. Nie ma co zgłaszać na support, bo im to lata - każda reklama jest dobra.

3. Prawdziwych graczy jest może ~1400 ( zależy od pory),(większość osób ma po 2-3 konta)

4. jtuh9y.jpg- pewnie większość nawet nie wie że był bug na yangi xD

5hn0p7.jpg

5. http://scr.hu/13yn/z58kchttp://scr.hu/13yn/onvx0 ItemShop / SMy kupowane za yangi|bryłki (na początku była cofka w której sporo osób sprzedało smy a yangi im cofneli :<)

Pozdrawiam

PS. Gdyby administracja się interesowała serwerem to może nikt by się nie dowiedział, ale im to i tak zwisa więc... Nie polecam :)

ZAPOMNIAŁBYM! Bug na smy też był xD

Albo przerobione zdjęcie albo wycinek w ogóle z innego serwera.

Opublikowano

Był prawdopodobnie bug na yang i sm, ale był on tak krótko, że 90% serwera anwet tego nie zauważyło, ponadto wszystko zostało usunięte w moment.

Opublikowano

Albo albo :P zdecyduj sie. Ja pokazałem swoje 3 grosze. Gracze zadecydują.

Ogólnie Surka jako administratora nie polecam, ale jak biznesmena to k***a podziwiam. No takie coś odpierdolić to majstersztyk. Jak to mówił Stonoga - nikt was tak nie wyrucha jak Surek. Na prawde, szacunek xD

Gdyby wam okradli dom, Surek by sie zgłosił że sprzeda wam informacje kto wam go okradł, po zapłaceniu sam by sie przyznał i powiedział że wam odsprzeda za podwójną wartość nówki sztuki ze sklepu, a wy byście to kupili. Taki jest k***a dobry.

@Exile  - nie zostało, ja niestety dostałem bana, ale z mojej gildii na sprzedaż poszły konta z bryłkami.

sygna.tan.png

Opublikowano

Administracjo:

1.Kolekcjoner nr.15 + nie mozna zrobic bo trzeba szkaty elitarnego ognistego krola prosze o naprawienie...

2.Historyk nr.3 to samo co up nie mozna bo z bossow ktorych niema ...

3.Starsza pani zmienianie profy nei mozna bo nie odczytuje SM na koncie jak i w kuponach...

4.Czy ktoś moze zbanowac Pana Exile ? metka na hita drop w 1 sec podnosi to są żarty czy kpina i nie pisz exile ze o bol dupy tylko o to chodzi ze ty 8 respow rozwalasz + bossy na tym gownie co normalnie pewnie 2 respow bys nie zbil... http://scr.hu/4n4l/srak5 .

Ty serio myslisz że on bana dostanie? On na kazdym serwerze cisnie na tych wspomagaczach i na zadnym bana nie wyrwal ;x

Nie polecam serwera,nie ma administracji

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na SuRka

Niby Sureek ale nie powiesz ze serwery nie są stabilne ;P laneris s1 do tej pory chyba jest ;P

Opublikowano

Po komentarzach  widzę, że nie ma sensu wbijać na serwer. 

Jak ludzie mają po tyle bryłek to nie miała by dla mnei sensu taka gra, gdzie jedni są lepsi, bo wykorzystali bug. 

Pozdro

Opublikowano

Po komentarzach  widzę, że nie ma sensu wbijać na serwer. 

Jak ludzie mają po tyle bryłek to nie miała by dla mnei sensu taka gra, gdzie jedni są lepsi, bo wykorzystali bug. 

Pozdro

Jest taki malutki problem, to było na starcie i był ogarnięte w hmm 1 godzine po odkryciu? A to są typy co lubią siać ferment bo nie mają albo życia albo po prostu lubią utrudniać innym życie, takie hobby(chyba), nie kieruj się opinią jednego wejdź i sam oceń serwer, bo taka opinia to czysta manipulacja tyle na ten temat, serdecznie zapraszam :)

Dzisiaj też zakończyłem grę na tym serwerze, administracji brak na serwerze, tutorów nic. Ludzi co raz mniej, każdy sprzedaję już konta/eq.

A to dziwne, sam nawet dzisiaj siedziałem i pomagałem na ts chociaż nie ja się tym zajmuje ale dzisiaj zrobiłem wyjątek ile osób było hmm 7?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jest taki malutki problem, to było na starcie i był ogarnięte w hmm 1 godzine po odkryciu? A to są typy co lubią siać ferment bo nie mają albo życia albo po prostu lubią utrudniać innym życie, takie hobby(chyba), nie kieruj się opinią jednego wejdź i sam oceń serwer, bo taka opinia to czysta manipulacja tyle na ten temat, serdecznie zapraszam :)

A to dziwne, sam nawet dzisiaj siedziałem i pomagałem na ts chociaż nie ja się tym zajmuje ale dzisiaj zrobiłem wyjątek ile osób było hmm 7?

Ty wiesz co ty gadasz? Nie ma gmów,tutorów,modów i jestes tylko ty. To kto sie zajmuje tym wszystkim ? nikt ? Wez sie nie osmieszaj,serio xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Server godny polecenia. Chociaż według mnie s1 było lepsze 

Opublikowano

Ty wiesz co ty gadasz? Nie ma gmów,tutorów,modów i jestes tylko ty. To kto sie zajmuje tym wszystkim ? nikt ? Wez sie nie osmieszaj,serio xD

Dzisiaj dojdzie jedna osoba do odpowiadania na fanpage, a od jutra maks piątku ruszy rekrutacja na tutorów, tak samo w weekend będą eventy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiele się zmieniło przez ostatni tydzień?

Warto grać dalej?

Opublikowano

Dzisiaj dojdzie jedna osoba do odpowiadania na fanpage, a od jutra maks piątku ruszy rekrutacja na tutorów, tak samo w weekend będą eventy.

No dobra,ale po co piszesz że nie ty sie tym zajmujesz będąc jedyna osoba w team?

79160594027661829163.png

Opublikowano

No dobra,ale po co piszesz że nie ty sie tym zajmujesz będąc jedyna osoba w team?

W teamie gry jest 5 osób, nie jestem sam, pogonie ich teraz trochę, bo ostatnio ja też nie miałem za dużo czasu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W teamie gry jest 5 osób, nie jestem sam, pogonie ich teraz trochę, bo ostatnio ja też nie miałem za dużo czasu.

Serio 5 osób? Bo w grze nigdy nikogo chyba nie było

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...