Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie zobaczysz teraz znaczną poprawę kontaktu z graczami.

Ogarniecie lagi i balas klas bo Mental to jakiś syf !!??

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie zobaczysz teraz znaczną poprawę kontaktu z graczami.

A co z Modam i na forum? Niezły syf jest... : )

Server polecam, oraz zapraszam.

PS. Na mapie 175 dropią z bossów ulepki z mapy 150, to tak ma być? :> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Grałem trochę na serwerze i jest gorszy niż się spodziewałem, surek i jego team albo jego brak gówno robią na serwerze(gram od startu i zawsze jakieś problemy) jak nie zbugowane postacie to ch1 nie dziala albo ch6 tak samo z lagami na serwerze.

nie polecam jak ktoś nie chce padaczki z nerwó dostać...

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Mentor
Opublikowano

Te pierścienie z IS co sa za 500SM (Nienawiści i Zazdrości) to dropia w grze czy tylko IS ?

Jeśli tak to gdzie?

Opublikowano

Serwer strasznie pod IS, zero skrupułów.

Pełno bezsensownych misji, które wiele nie wnoszą ( marne nagrody ), kolekcjoner który ma chyba 35% szans na zaliczenie ( nie mówię tutaj o wymuszaniu robienia dungeonów )..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Te pierścienie z IS co sa za 500SM (Nienawiści i Zazdrości) to dropia w grze czy tylko IS ?

Jeśli tak to gdzie?

No w sumie też jestem ciekaw, bo ja byłem na dungach 210 i 220 mase razy i nie mam ani jednego..

To co z nimi?

Opublikowano

gdzie znajduje sie wejscie do wiezy orkow ?

Lewy górny róg doliny.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

widze ze juz sie zaczyna balans idp gm nie ma hehe Surek widze hajs juz sie zgadza jednak szybciej niz miesiac serv padnie;)

Błagam zacznij od tego:

slownik_jezyka_polskiego_pwn_IMAGE1_3001

A potem zacznij komentować i udzielać się na tym forum, Twoje posty kompletnie nic nie wnoszą do tematu, jak masz jakiś problem do Surka (dobra morda #PGA_2015) to ustawcie się i będzie spokój.

A innym użytkownikom  tego forum chociaż oczy nie będą krwawić.

Co do serwera - szczerze bo tych zmianach od startu zaczyna mi to coraz bardziej przypominać stary serwer, lecz potrzeba jeszcze trochę pracy, aby go doszlifować.

Czy osoby z wyższym poziomem mogą powiedzieć jak wygląda sprawa z Beranem - nadal trzeba na niego biegać 1000x?

Opublikowano

Błagam zacznij od tego:

A potem zacznij komentować i udzielać się na tym forum, Twoje posty kompletnie nic nie wnoszą do tematu, jak masz jakiś problem do Surka (dobra morda #PGA_2015) to ustawcie się i będzie spokój.

Co do serwera - szczerze bo tych zmianach od startu zaczyna mi to coraz bardziej przypominać stary serwer, lecz potrzeba jeszcze trochę pracy, aby go doszlifować.

Czy osoby z wyższym poziomem mogą powiedzieć jak wygląda sprawa z Beranem - nadal trzeba na niego biegać 1000x?

nie teraz tak z 200 :)

Opublikowano

Błagam zacznij od tego:

#PGA_2015  :makka:

Opublikowano

Serwer ledwo ruszył a juz uciekło ok 40% graczy. Jeśli tendencja spadkowa będzie postępować w takim tempie do końca roku mozna sie spodziewac kolejnego reworka?

Serwera nie polecam, zero balansu, Surek nic nie potrafi.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer ledwo ruszył a juz uciekło ok 40% graczy. Jeśli tendencja spadkowa będzie postępować w takim tempie do końca roku mozna sie spodziewac kolejnego reworka?

Tobie to się jeszcze nie znudziło? Myślałem że zbanowali cię na zawszę :(

Opublikowano

Gdzie dropnę szkaty do kolekcjonera 13? ;> 

http://scr.hu/7nbw/4wfwq

2e6ftab.png

Opublikowano

Coś czuję klęskę za miesiąc tego serwera, w ciągu tygodnia z 2k spadło do 1400 graczy online, jeszcze jutro startuje o 19:30 zaje*** serwer poniżej w sygnie to już wgl :) 

x

Opublikowano

Ty jedynie co potrafisz to dawać w itemshopie pety po 500zł wiec się nie odzywaj i wypierd z tematu, gdyby ten Wasz virtaul startował w dzisiejszych czasach został by zjedzony serwerami asfena... Moja pierwsza i ostatnia wypowiedź do Twojej osoby bo nie będę więcej marnować na Ciebie choćby minuty swojego życia, i się odpierdol ode mnie, bo ja nie latam po prezentacjach i nie hejtuje serwerów, ale no tak ja nie mam czasu na bzdury i mam coś ciekawszego do roboty.

Coś czuję klęskę za miesiąc tego serwera, w ciągu tygodnia z 2k spadło do 1400 graczy online, jeszcze jutro startuje o 19:30 zaje*** serwer poniżej w sygnie to już wgl :)

Może dlatego że jest tydzień a u nas reklama nie wystartowała w ogóle prawie? Dopiero ma startować więc spokojnie, widziałes u jakiegoś youtubera oprócz zabq u nas serie lub reklame? A i tak mamy więcej graczy niż 90% Polskich serwerów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja czuje spadek graczy na wszystkich serwerach, kiedy powstanie projekt mpc :D Już mnie nudzą te reworki stawiane na najgorszym z najgorszych syfów, kiedy gra tnie się przy większych spotach, a w m1 dochodzi do 3fps.

Opublikowano

Ja czuje spadek graczy na wszystkich serwerach, kiedy powstanie projekt mpc :D Już mnie nudzą te reworki stawiane na najgorszym z najgorszych syfów, kiedy gra tnie się przy większych spotach, a w m1 dochodzi do 3fps.

Nie sądzę, przecież antaris to gorsza wersja PLa. Jest stawiany przez firmę równie nastawioną na wyzysk gracza co globalne serwery.

Ty jedynie co potrafisz to dawać w itemshopie pety po 500zł wiec się nie odzywaj i wypierd z tematu, gdyby ten Wasz virtaul startował w dzisiejszych czasach został by zjedzony serwerami asfena... Moja pierwsza i ostatnia wypowiedź do Twojej osoby bo nie będę więcej marnować na Ciebie choćby minuty swojego życia, i się odpierdol ode mnie, bo ja nie latam po prezentacjach i nie hejtuje serwerów, ale no tak ja nie mam czasu na bzdury i mam coś ciekawszego do roboty.

Może dlatego że jest tydzień a u nas reklama nie wystartowała w ogóle prawie? Dopiero ma startować więc spokojnie, widziałes u jakiegoś youtubera oprócz zabq u nas serie lub reklame? A i tak mamy więcej graczy niż 90% Polskich serwerów.

U kogo planujecie reklamę?

Opublikowano

Widać, że graczy ubywa, topka już wyprzedaje konta. Zacznij interesować się serwerem, bo nawet reklama nie pomoże. I weź w końcu zagoń ten twój team do roboty, bo od startu nic nie zrobili, już nawet na pandorze było więcej eventów niż na twoich serwerach...

Opublikowano

Przydałoby się naprawić ranking na stronie, nie działa nawet po zalogowaniu.

Mógłbyś zrobić screena błędu i podesłać na pw?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...