Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa, jestem na niej, spróbuj tryb prywatny lub inną przeglądarkę.

Kiedy naprawicie te lagi na serwie ? Nie da się  w ogóle expić co 8-10 min muszę wylogowywać się bo tnie w chu...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracjo:

1.Kolekcjoner nr.15 + nie mozna zrobic bo trzeba szkaty elitarnego ognistego krola prosze o naprawienie...

2.Historyk nr.3 to samo co up nie mozna bo z bossow ktorych niema ...

3.Starsza pani zmienianie profy nei mozna bo nie odczytuje SM na koncie jak i w kuponach...

4.Czy ktoś moze zbanowac Pana Exile ? metka na hita drop w 1 sec podnosi to są żarty czy kpina i nie pisz exile ze o bol dupy tylko o to chodzi ze ty 8 respow rozwalasz + bossy na tym gownie co normalnie pewnie 2 respow bys nie zbil... http://scr.hu/4n4l/srak5 .

Opublikowano
Administracjo:

1.Kolekcjoner nr.15 + nie mozna zrobic bo trzeba szkaty elitarnego ognistego krola prosze o naprawienie...

3.Starsza pani zmienianie profy nei mozna bo nie odczytuje SM na koncie jak i w kuponach...

4.Czy ktoś moze zbanowac Pana Exile ? metka na hita drop w 1 sec podnosi to są żarty czy kpina i nie pisz exile ze o bol dupy tylko o to chodzi ze ty 8 respow rozwalasz + bossy na tym gownie co normalnie pewnie 2 respow bys nie zbil... http://scr.hu/4n4l/srak5 .

Mentor
Opublikowano

Kiedy zaczniecie coś robić ? Bo z dnia na dzień graczy ubywa

Jakaś reklama i zajęcie sie serwerem może w końcu i do tego jacys GM'i w grze ? Bo żadnego jeszcze nie widziałem

Opublikowano

Podstawowe pytanie - czy na dzień dzisiejszy (poza aktualizacją) dzieje się coś na serwie, są gracze, są dobre nastroje, ekipa surka interesuje się serwerem? Bo na forum totalnie wywalone, rozpierdziel był, fotki graczy i nic. Zastanawiam się nad grą.

Opublikowano

Podstawowe pytanie - czy na dzień dzisiejszy (poza aktualizacją) dzieje się coś na serwie, są gracze, są dobre nastroje, ekipa surka interesuje się serwerem? Bo na forum totalnie wywalone, rozpierdziel był, fotki graczy i nic. Zastanawiam się nad grą.

Graczy jest bardzo dużo, ponad 2000 online w godzinach szczytu. Administracja całkowicie nieprofesjonalna, a konktakt z graczami na ujemnym poziomie. Mimo wszystko gra się przyjemnie, bo nie ma żadnych większych bugów.

Opublikowano

Myślałem, że ten serwer bd lepszy, ale no cóż jest sporo błędów nie wiem po co było w ogóle zmieniać serwer, który był dobry. Gdyby wystartował w stanie nie zmienionym grałoby dużo więcej ludzi niż obecnie w dodatku niedługo rusza kilka ciekawych serwerów dlatego wydaję mi się, że tutaj praktycznie nikt już nie będzie grał.

Graczy jest bardzo dużo, ponad 2000 online w godzinach szczytu. Administracja całkowicie nieprofesjonalna, a konktakt z graczami na ujemnym poziomie. Mimo wszystko gra się przyjemnie, bo nie ma żadnych większych bugów.

2000??? Chyba u nich na liczniku  zgodzę się że jest sporo ludzi ale na bank nie ma 2k :) jak jest 1,5k to byłoby dobrze 

Opublikowano

Identycznie jak na starym terio? EXP, moby, bossy? Cięższe, trudniejsze zbijanie bossów, czy tak samo ciężko ubić te 100+

Opublikowano

Na serwerze nie dzieje sie nic. Exp, drop.

Zainteresowanie serwerem? -1

Graczy jest ~1600 było ~1800 i więcej początkowo.

Występowały (może nadal są) bugi ze sklepami offline.

Identycznie jak na starym terio? EXP, moby, bossy? Cięższe, trudniejsze zbijanie bossów, czy tak samo ciężko ubić te 100+

Exp jest mniejszy. Wielu graczy pisze że w tym samym czasie mieliby o wiele większy lvl.

Moby są easy

Bossy 100+ zbija się szybko. 

Opublikowano

Administracjo:
4.Czy ktoś moze zbanowac Pana Exile ? metka na hita drop w 1 sec podnosi to są żarty czy kpina i nie pisz exile ze o bol dupy tylko o to chodzi ze ty 8 respow rozwalasz + bossy na tym gownie co normalnie pewnie 2 respow bys nie zbil... http://scr.hu/4n4l/srak5 .

Zazdrość o coś czego się nie ma :) 

zacznijmy od tego ze to nie jest bol dupy bo mam full eq zrobione i all co sie da tylko o to ze czemu za takie cos nie jest ban pomysl troche mozgiem...

Chodzi o to, że i tak nie złapią każdego kto na tym jedzie. 

Tym bardziej, że po ss nic nie udowodnisz :)

Za tinytask też jest ban? :)

Opublikowano

zacznijmy od tego ze to nie jest bol dupy bo mam full eq zrobione i all co sie da tylko o to ze czemu za takie cos nie jest ban pomysl troche mozgiem...

ehh po 1 autoclicer jest do otwierania skrzynek a uzywa marmur hacka tylko exile nie wiesz a sie wypowiadasz .

Opublikowano

przy max eq eq ubija sie metka doslownie 10sec a drop zbiera 30...

on w 30sec zbiera drop na 6kanalach autopickapem oczywiscie...

56096062140461666809.png

Opublikowano

ehh po 1 autoclicer jest do otwierania skrzynek a uzywa marmur hacka tylko exile nie wiesz a sie wypowiadasz .

Nie ma bana, bo administracji tu nie ma :D Widział ktoś w tym temacie jakiegoś administratora, oprócz surka? A pewnie i tak jak wy byście mieli marmurhacka to byście go używali.

tenor.gif

Opublikowano

Nie byłoby takich problemów gdyby każdemu to działało :) 

Każdy orze jak może. 

Jak widać zabezpieczenie nie są dobre. 

Dla mnie gra bez hacków na prywatnym serwerze to nie gra.

Każdy chce sobie ułatwić tą nudzącą grę.

Opublikowano

mi jedynie chodzi tylko o bana nic wiecej ja tam na takich gownach nie gram 0 przyjemnosci z gry ...

Administracjo:
4.Czy ktoś moze zbanowac Pana Exile ? metka na hita drop w 1 sec podnosi to są żarty czy kpina i nie pisz exile ze o bol dupy tylko o to chodzi ze ty 8 respow rozwalasz + bossy na tym gownie co normalnie pewnie 2 respow bys nie zbil... http://scr.hu/4n4l/srak5 .
Opublikowano

Przestańcie proszę was p******** takie głupoty. Hipokryci...

Co nie ma cheatów opublikowanych i już wielki ból dupy tak? 90% serwera piszę codziennie do mnie na pw w grze jak i na mpc 'pls cheaty Terios', każdemu z osobna odpowiadam, że nie wstawie na mpc ani nikomu nie dam.

Niektórzy, jak już zaczynacie takie tematy to z gildii pana kronopl123 pisali, że zapłacą mi za zrobienie czy udostępnienie czegokolwiek, hipokryzja lvl hard.

Już nie wspominając o innych 'topowych' gildiach.

Ode mnie nikt nic nie dostanie na teriosa, macie po prostu wielki ból dupy, bo twórca waszych marzeń wsadza wam kołek w dupe mówiąc nie, nie, nie.

Jeszcze przypomniała mi się akcja ze starego teriosa, gdzie udostępniłem prawie wszystko, w tym multihacka i NIKT NIE ŚMIAŁ cokolwiek mi coś zarzucić, ponadto w grze jeszcze mi dziękowali i gratulowali.

Tym razem widać co się dzieje z ludźmi jak im się pod nos nic nie da, nauczyło mnie to.

mi jedynie chodzi tylko o bana nic wiecej ja tam na takich gownach nie gram 0 przyjemnosci z gry ...

mzRIsWp.png

Pozdrawiam środkowym palcem.

on tu nie dostanie bana... 

2/3dni i zrobi calej gildii eq na max lvl i taka gra.

bajkopisarzowi też podziękujemy, osiemnastolatku zarabiający 10 tys miesięcznie.

Opublikowano

Trzy dni czekam na odpowiedź supportu w sprawie SM - IZI. Widzę administracja się interesuje jak ta stara czyli można odpuścić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...