Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SuReeK

Czy ty serio nie mozesz odpisać tym wszystkim co chcą wiedzieć cos na temat shopów offline? Mi też znikneły itemy jak gralem,wielu osobom znikają a ty każdy komentarz z tym olewasz,co jest nie tak z Tobą?

Płaczkiem to są osoby, które właśnie chcą tych rat, bo jest za trudno dla nich. Czyżbyś był jednym z nich?

Rzucają tymi ratami na lewo i prawo, a biedaki tylko wbijają lvle.

Jak mnie wkur@ia postawa stylu ''ja sie meczyłem to on tez ma sie męczyc'' ;x 

Dlugo będziesz pisał jak to zle bo raty? Nie kazdy ma full is czy tam cheaty jak ty,ochłon...serio

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej, sprawa wyjasniona na ts. 

Naprawde nie rozumiem jak można tak olewać graczy jak ty to robisz,od początku dziesiatki osób piszą o shopach offline a ty nawet nie odpiszesz

@SuReeK

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mapa handlowa to jakaś masakra, sklepów tak najebane ze nie ma opcji nawet się ruszyć na tej mapie już nie mówiąc o tym żeby wystawić swój. I odrazy uprzedzam złośliwe komentarze , komputer mam nowy i net tez nie najsłabszy.

Opublikowano

Płaczkiem to są osoby, które właśnie chcą tych rat, bo jest za trudno dla nich. Czyżbyś był jednym z nich?

Rzucają tymi ratami na lewo i prawo, a biedaki tylko wbijają lvle.

Mi to obojętne bo i tak zrobiłem sobie przerwe na eq, ale jak server był wyłączony z ich winy to dlaczego mają nie dać rat?? Tym bardziej tak jak mówiłem - jest sporo nmowych graczy. Po co sie mają meczyć jak my i wbijać długo lvl? Jesteś typowym polakiem z kompleksami - jak ja expiłem bez rat to inni tez mają. Brzydze sie takimi ludźmi jak ty TFU !! :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Mi to obojętne bo i tak zrobiłem sobie przerwe na eq, ale jak server był wyłączony z ich winy to dlaczego mają nie dać rat?? Tym bardziej tak jak mówiłem - jest sporo nmowych graczy. Po co sie mają meczyć jak my i wbijać długo lvl? Jesteś typowym polakiem z kompleksami - jak ja expiłem bez rat to inni tez mają. Brzydze sie takimi ludźmi jak ty TFU !! :)

Popierdolić sobie możesz, popłakać również. 

Jestem egoistą i c**j, stop biedakom i cebulakom, chcą wiecej expa niech przypierdolą w isa. I TAK, JA SIE MĘCZYŁEM TO I NIECH RAKI SIĘ MĘCZĄ.

Opublikowano

Jestem egoistą i c**j, stop biedakom i cebulakom, chcą wiecej expa niech przypierdolą w isa. I TAK, JA SIE MĘCZYŁEM TO I NIECH RAKI SIĘ MĘCZĄ.

Popieram to Unexpected dolaczam sie do tego :D

Opublikowano

Do tych Twoich śmiesznych odznaczeń pod avatarem powinieneś jeszcze dostać odznaczenie "przyjeb roku" za tego posta. Bez odbioru

UggNk9.gif

Opublikowano

Do tych Twoich śmiesznych odznaczeń pod avatarem powinieneś jeszcze dostać odznaczenie "przyjeb roku" za tego posta. Bez odbioru

nom, a teraz wypierdalaj

ksz ksz ksz bez odbioru

Opublikowano

Mapa handlowa to jakaś masakra, sklepów tak najebane ze nie ma opcji nawet się ruszyć na tej mapie już nie mówiąc o tym żeby wystawić swój. I odrazy uprzedzam złośliwe komentarze , komputer mam nowy i net tez nie najsłabszy.

W takim razie może coś nie tak ze sterownikami. Na laptopie nie pierwszej młodości nie mam najmniejszych problemów na mapie handlowej.

Opublikowano

Jeśli ktoś chce zagrać na tym serwerze ze względu na starego Teriosa, odradzam, moje zdanie jest takie, ze zbyt wiele zostalo zmienione na gorsze, zeby ten serwer mogl nosic nazwe Terios. 

Opublikowano

Przepraszam ale nie wiem gdzie grać i mam taki problem ,który z serwerów surka jest w końcu najlepszy?

bgcc5c.jpg

Surek ja się gubie s1 Laneris  s2 Laneris czy Terios 

??????????????????

1943571.jpeg

Opublikowano

Przepraszam ale nie wiem gdzie grać i mam taki problem ,który z serwerów surka jest w końcu najlepszy?

bgcc5c.jpg

??????????????????

S2

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

bgcc5c.jpg

??????????????????

Erbia B)

tenor.gif

Opublikowano

Jaka postac polecacie? :)

Mental zawsze tu był dobry. Ale ogólnie to na jedno wyjdzie czym zagrasz,na koncu gry z full eq i tak nic nawzajem sobie bic nie bedziecie to tam uj czym grasz

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...