Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrót [PW] na wołaczu nie działa.

Taki malutki szczegół: jeżeli nie posiadamy przepustki na WW to wyświetla się na czacie [strażnik Wieży Demonów] Nie masz przepustki! ~ wiem, wiem ale perfekcja to perfekcja!!!!!!! <3

PS. Ponawiam pytanie o znikające eQ!!!!

x

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki malutki szczegół: jeżeli nie posiadamy przepustki na WW to wyświetla się na czacie [strażnik Wieży Demonów] Nie masz przepustki! ~ wiem, wiem ale perfekcja to perfekcja!!!!!!! <3

Temat znikajacego eq,zbugowanych shopow jak i eq (E) Sureek omija szerokim lukiem,nie odpisze ci nawet :)

79160594027661829163.png

Opublikowano

SuReKK czytasz właśnie w tej chwili ten temat i czy ty do jasnej ciasnej ślepy jesteś??? kiedy ockniesz się ?? - pewnie jak już wszyscy spier* gdzie pieprz rośnie.. -.- (Chodzi tutaj o problem znikającego eQ) - będę Ci tak srał tym na wszystkie strony, aż w końcu się obudzisz głuptasie... !!! <3

x

Opublikowano

Ludzie czujecie 3 dni temu wysłałem na support o tym, że zbugowala mi się postać. Do dziś zero odpowiedzi, na ts siedziałem po pare godzin, nikt z administracji nie zszedł. Konto do chwili obecniej nie odbugowane a odbugowanie na stronie nie działa. P******e taką grę. Dzieje się to co zawsze na serwerach surka. Tydzień coś porobi kasa wleci i pierdoli. zaloże się, że przed świętami kolejny serwer jeszcze otworzy.

Moj nick Kazumato, dzisiaj wracam z roboty, jak nie będzie postać odbugowany to z ekipą wywalamy serwer do kosza, w końcu Atreeeeya w tym tygodniu <3

potwierdzenie jak Ci idioci mają wywalone na serwer

http://scr.hu/5cqm/kvq7g

Opublikowano

Ludzie czujecie 3 dni temu wysłałem na support o tym, że zbugowala mi się postać. Do dziś zero odpowiedzi, na ts siedziałem po pare godzin, nikt z administracji nie zszedł. Konto do chwili obecniej nie odbugowane a odbugowanie na stronie nie działa. P******e taką grę. Dzieje się to co zawsze na serwerach surka. Tydzień coś porobi kasa wleci i pierdoli. zaloże się, że przed świętami kolejny serwer jeszcze otworzy.

Moj nick Kazumato, dzisiaj wracam z roboty, jak nie będzie postać odbugowany to z ekipą wywalamy serwer do kosza, w końcu Atreeeeya w tym tygodniu <3

potwierdzenie jak Ci idioci mają wywalone na serwer

http://scr.hu/5cqm/kvq7g

Już masz odbugowaną postać, co do supportu na stronie będzie nowy czekamy na naszego webmastera...(bo my od strony panelu nawet zgłoszeń nie widzimy czekamy aż on to poprawi i odpowiemy na zaległe zgłoszenia.)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja was trochę nie rozumie ludzie, wiecie dobrze jak jest na jego serwerach a i tak wchodzicie .

Na własne życzenie się tylko denerwujecie, przejrzyjcie w końcu na oczy .

Surek tylko stawia serwery na okres czasowy zwija hasj iserwer close .

Kupuje nowe pliki serwera jakiegośi dalej to samo, a wy i tak wbijacie .

Kolego od zbugowanej postaci proponuję Ci od razu zakończyć grę bo nie warto się użerać.

Co do serwerów surka to zawsze są problemy tydzien włażenia w dupe graczom, a później kaska na konto wpływa i wyjebka :p

Nie będę pisał NIE POLECAM bo jest to oczywiste od samego początku :p

Opublikowano

Ja was trochę nie rozumie ludzie, wiecie dobrze jak jest na jego serwerach a i tak wchodzicie .

Na własne życzenie się tylko denerwujecie, przejrzyjcie w końcu na oczy .

Surek tylko stawia serwery na okres czasowy zwija hasj iserwer close .

Kupuje nowe pliki serwera jakiegośi dalej to samo, a wy i tak wbijacie .

Kolego od zbugowanej postaci proponuję Ci od razu zakończyć grę bo nie warto się użerać.

Co do serwerów surka to zawsze są problemy tydzien włażenia w dupe graczom, a później kaska na konto wpływa i wyjebka :p

Nie będę pisał NIE POLECAM bo jest to oczywiste od samego początku :p

Akurat ja nie stawiam serwerów czasowych, moje serwery jak na razie stoją praktycznie najdłużej obecnie z metina i przy tym mam cały czas tyle samo graczy albo nawet i więcej przykład laneris s2. Jeżeli wiesz o mnie aż tyle z plotek to ładnie ładnie, wierz dalej ale mnie to nie interesuje za bardzo bo ja robię swoje, temu koledze wyżej odbugowałem postać, a support dzisiaj będzie działać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już masz odbugowaną postać, co do supportu na stronie będzie nowy czekamy na naszego webmastera...(bo my od strony panelu nawet zgłoszeń nie widzimy czekamy aż on to poprawi i odpowiemy na zaległe zgłoszenia.)

Z jednej strony nie widzicie zgłoszeń ale wiecie że jest ich masa?

Opublikowano

halo ludzie czemu jak wł ikonke serwera to ten aktualizator sie nie ładuje !!! wie ktos prosze o pomoc

Co MAM zrobic POMOCYYYY!@!!@

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Z jednej strony nie widzicie zgłoszeń ale wiecie że jest ich masa?

Chodzi o błąd w skrypcie po stronie panelu administratora naszego webmastera(BombWork), czekamy na naprawę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chodzi o błąd w skrypcie po stronie panelu administratora naszego webmastera(BombWork), czekamy na naprawę.

A czemu nie było aktualizacji wczoraj i kiedy jest zaplanowana? Na dziś?

Opublikowano

Surek ogarnijcie kryty Polifema żeby można go było solować tak jak np. Argesa ;<

Grałem helerem i nie mialem problemu z ubijaniem tego bossa. Wiec radze zrobic lepsze eq

Opublikowano

Grałem helerem i nie mialem problemu z ubijaniem tego bossa. Wiec radze zrobic lepsze eq

Mam eq na 90lvl na L, wszedzie 15 na moby w 6/7 :) Hp mi wychodzi z tego 29k, ma moby mam ponad 200, bije go po 95k z marmurku i hp leci ładnie ale co z tego jak przy koncówce (20%) wali mi kryty za całe hp?

UggNk9.gif

Opublikowano

Mam eq na 90lvl na L, wszedzie 15 na moby w 6/7 :) Hp mi wychodzi z tego 29k, ma moby mam ponad 200, bije go po 95k z marmurku i hp leci ładnie ale co z tego jak przy koncówce (20%) wali mi kryty za całe hp?

Dziwne dziwne... bo ja na 115lvlu miałem prawie 300 na moby, jakies 40k HP w eq exp wiec polecam misje robic i ulepszyć EQ bo jednak mnie rzadko na 1 strzała zwalał ;)

Opublikowano

Dziwne dziwne... bo ja na 115lvlu miałem prawie 300 na moby, jakies 40k HP w eq exp wiec polecam misje robic i ulepszyć EQ bo jednak mnie rzadko na 1 strzała zwalał ;)

z niczym innym nie mam problemu tylko z nim wieć to cos musi oznaczać. Eq jakie jest takie starcza na solowanie wszystkiego

UggNk9.gif

Opublikowano

Mało Ci wychodzi HP. Ja w eq 90 bez L wyciągam ~38k HP i bije ~110k 

Popraw eq i zabierz się za misje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...