Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dno syf Kamil już za dużo osob cie zna  :) porażka jednym słowem NIE POLECAM !

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

i co jest k***a? patcher w ogoóle nie działa bład polączenia z serwerem .. kolejny syf który padł po 1 dniu gz kamil

Cycu, gratulacje!

Dno syf Kamil już za dużo osob cie zna   :) porażka jednym słowem NIE POLECAM !

Nie miej do mnie pretensji ja tu jestem tylko sponsorem i dopiero teraz widze co się dzieje ;) po ilości graczy w prezentacji oraz ilości kont swoją robotę wykonałem na 100% czyli reklamę i jako sponsor nie ma nic do zarzucenia. To jak wygląda gra to pisz do techników a nie mnie tu szkalujesz za takie popisy. Rayen gdzie też jestem sponsorem działa i będzie działać długi czas. A ten serwer będę starać się podnieść ale nic nie jestem w stanie zrobić jak Technicy (15 letnie nie odpowiedzialne dzieci) jak problemy przyszły na starcie to poszli spać... 

Opublikowano

Nie miej do mnie pretensji ja tu jestem tylko sponsorem i dopiero teraz widze co się dzieje ;) po ilości graczy w prezentacji oraz ilości kont swoją robotę wykonałem na 100% czyli reklamę i jako sponsor nie ma nic do zarzucenia. To jak wygląda gra to pisz do techników a nie mnie tu szkalujesz za takie popisy. Rayen gdzie też jestem sponsorem działa i będzie działać długi czas. A ten serwer będę starać się podnieść ale nic nie jestem w stanie zrobić jak Technicy (15 letnie nie odpowiedzialne dzieci) jak problemy przyszły na starcie to poszli spać... 

Dlaczego zasponsorowałeś "15 letnie nie odpowiedzialne dzieci"?

Opublikowano

Dlaczego zasponsorowałeś "15 letnie nie odpowiedzialne dzieci"?

do startu było wszystko okej...

download nie dziala

Reuploaduję klienta i zaraz podepnę ;) 

// Płatności już naprawione błąd w konfiguracji hostingu #moja wina 

// Kolejna sprawa do mnie to to że przedmioty z is nie dochodzą Konga już na posterunek wzywam i robimy ;)

// Co do błędów z gry wbijcie na ts3 kto może osoby kulturalne zapraszam do rozmowy i pomogę im poprawić co się da żeby ten serwer działał jak najlepiej ;)

Opublikowano

// Płatności już naprawione błąd w konfiguracji hostingu #moja wina 

// Kolejna sprawa do mnie to to że przedmioty z is nie dochodzą Konga już na posterunek wzywam i robimy ;)

// Co do błędów z gry wbijcie na ts3 kto może osoby kulturalne zapraszam do rozmowy i pomogę im poprawić co się da żeby ten serwer działał jak najlepiej ;)

Kamil IT i jego serwery - najpierw IS później reszta. Najpierw hajs później serwer off. 

Dziwię się że ludzie dalej się łudzą - KamilIT sponsorem, a serwer to kopia NetMetina... Takie bajki tylko tutaj ( no nie tylko ) .... I co ma to zbugowane i coraz bardziej puste dziadostwo z botami Rayen do tego serwera ?? A później będzie znowu w jakimś temacie "dawaj hajs, hajsu nie dostałem", po czym pojawią się ssy z przelewów... :) 

Szkoda gadać. Ludzie myślą że się dorobią kupy hajsu na serwerze metina - szkoda tylko że prędzej czy później i tak w większości wyjdą na minus... ;) 

Narka, szkoda tu już zaglądać... :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Kamil IT i jego serwery - najpierw IS później reszta. Najpierw hajs później serwer off. 

Dziwię się że ludzie dalej się łudzą - KamilIT sponsorem, a serwer to kopia NetMetina... Takie bajki tylko tutaj ( no nie tylko ) .... I co ma to zbugowane i coraz bardziej puste dziadostwo z botami Rayen do tego serwera ?? A później będzie znowu w jakimś temacie "dawaj hajs, hajsu nie dostałem", po czym pojawią się ssy z przelewów... :)

Szkoda gadać. Ludzie myślą że się dorobią kupy hajsu na serwerze metina - szkoda tylko że prędzej czy później i tak w większości wyjdą na minus... ;)

Narka, szkoda tu już zaglądać... :)

ja jako sponsor opisałem czym się zajmuje nie jestem tu technikiem. dla mnie ma tu działać wszystko a to co się stało nie powinno mieć miejsca. żaden serwer już nie będzie brany od randomów. 

Jako że jestem zmuszony interweniować bo nie może to wyglądać jak wygląda to szczypta informacji:

- Dziś pomagam technicznie ogarnąć ten serwer ale tylko dziś na gg proszę nie spamić mi problemami technicznymi!!! od tego jest support !!!

- Proszę was o wyrozumiałość gdyż jest dużo to do ogarnięcia proste rzeczy ale dużo. 

- Mam nadzieję że dacie szansę jeszcze raz chłopakom postaram się ustawić ich do pionu i żeby serwer stał jak najdłużej ;)

- Co do sytuacji przedmiotów i paypala za 10 zł już opier*** soczysty dostali i możecie być pewni że taka sytuacja się nie powtórzy nigdy na projektach pod moimi skrzydłami nikt nie był i nie będzie faworyzowany ;)

Strona główna: 

Witajcie z góry przepraszamy was przyjaciele za zaistniałą sytuację!
Klient jest już dostępny w zakładce pobierz !!!

Chciałem przedstawić wam plan działania i co dalej z serwerem ?
- Aktualnie zostały wgrane nowe aplikacje na których stabilność serwera gry powinna się poprawić do bez awaryjnej. 
- Jeżeli chodzi o błędy zapraszam was przyjaciele na Voice.KPIT.eu tam Nexus zbierze od was listę błędów do poprawy i siądziemy we trójkę i poprawimy mam nadzieję wszystko dziś do wieczora.
- Płatności już naprawione błąd w konfiguracji hostingu #moja wina (kamil)
- Kolejna sprawa do mnie to to że przedmioty z is nie dochodzą Konga już na posterunek wzywam i robimy  (prosimy nie kupować przedmiotów do czasu informacji że można kupować)
Opublikowano

To teraz tak, postaram się wam wyjaśnić tą sprawę, ponieważ po zbanowaniu tych botów którzy lecieli na WH postanowili oni zrujnować nasz serwer, a widać, że im się udaje, bo ludzie na " mpc " połykają co się im powie. 

Przelewy PayPal są dozwolone jest nawet rozpiska w " Doładuj Monety " 1k sm = 1 zł. 

Co do tej sprawy, MentosFresh truł dupę oraz lizał dupę, żeby dać mu smocze monety, bo nie chciało mu się pisać na support.

Okej dostał, ale gdy się okazało, że w item shopie " gdy kupowałeś item, on do Ciebie nie docierał " spytał się czy damy mu is'a w grze i zabierzemy smocze monety.

Po czym się zgodziliśmy i tak właśnie się stało dostał je. Szkoda, że nie pokazałeś dalej rozmowy, gdzie było napisane, że " Itemów niedostępnych w isie nie sprzedajemy ".

Wierzcie mu jeżeli chcecie, my wiemy swoje, a ten dzieciak po prostu próbuję zrobić wam wodę z mózgu, ponieważ został zbanowany za WH ;)

Jeżeli macie dalej myśleć, że lecimy na hajs, to się grubo mylicie, ponieważ gdyby tak było nie inwestowalibyśmy tak dużo pieniędzy w ten serwer. 

Pozdrawiam i Zapraszam Na Serwer ! 

W sumie to dobra baja, gdyby nie to, że sam Wasz sponsor (!) nazwał Was 15 letnimi, nieodpowiedzialnymi dzieciakami. Bardziej myślę, że to Wy próbujecie jakoś się wymigać teraz z tego, ale, że tak naprawdę nic o tym nie wiecie, to Wam po prostu nie wychodzi.

Nie polecam, strata czasu.

Opublikowano

chciałem wbić pocheatować :D ale mam błąd połączenia serwera ;OO

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Skoro już o poprawkach mowa (nie chce mi się szukać postu sponsora, żeby zacytowac) to chyba pasowałoby usunąć wzmiankę o Almarisie. Gdzie dokładniej? Zrobisz postać, logujesz się i 10 linijek questu, który wita graczy. "POZDRAWIAMY ADMINISTRACJA ALMARIS" czy coś równie podobnego. Mimo, że nie czytam takich rzeczy to to się tak rzuca w oczy, że nie da się pominąć.

Edit: A rada dla osób, które nie mogą się zalogować. Pier****ijcie focha tak jak ja, a kolo 2/3 w nocy wam zadziała. Sprawdzone, polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...