Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu wy próbujecie tu grać? Może odbugowali 40% serwera, ale administracja to jakieś dzieci. Teraz Z*******A Administracja wyzywa MentosFresha, ale nie zapomnijmy jak mój kumpel Toscikowa był top 1 a MENTOSFRESH TOP 3 od początku serwera i Toscikowa dostała skana od razu czy nie ma cheatów, a pan MentosFresh gdzie było pisane przez Toscikowa ,, MentosFresh leci na wh zbanujcie go " To info oplute, a focus nadal na Toscikową... XDDDDD
@Wnuku Powiedz mi gdzie na tym ss http://sendfile.es/pobierz/569995---z1dc/niveria.jpg można rozwinąć dalej rozmowę? Jesteś, aż takim głupim człowiekiem? Gardzę takim debilizmem jakim prezentujesz, odpowiadasz na wszystkie gównoposty od raków, ale jak dostaniesz na normalnym poziomie iq to chyba nie odpowiesz, bo za głupi jesteś. Serwer i tak padnie, bo wystarczy tylko jeden ss jaki był podany :) 

Nie bawcie się lepiej w serwery tylko się za naukę weźcie, bo szkoda waszego i naszego czasu. Znów stracone parę h życia na jakiś gównoshit na którym administracja próbuję się usprawiedliwić z rzeczy z których nie mogą. Jak chcecie robić w c***a to chociaż miejcie coś we łbie. 

Opublikowano

Masakra dodajesz staty hp do 1 schodzi więc przy expie umierasz, wchodzisz na konia, schodzisz to samo, po prostu to jest śmieszne :>

Tu nawet durny kamyk po zębach nie leci.

/

Opublikowano

Kurde plis, usuńcie tego wisielca, bo therapcia ciągle w niego gra................. :mad:

@Sielu taki z Ciebie kumpel? Przynajmniej jak Ty będziesz pisać swoje kłesty będę mogła z metinem grać :(

Wisielec jak na razie jedyny plus, który widzę :D

Opublikowano

szkoda Curfa ; p Tyle czekałem na jakiegoś nowego Easy :C .. Eh =/ Yebane dzieci, mają za bogatych rodziców ;c stawiają priva głownie dla kasy przy czym pokazują swój iloraz inteligencji -.-" Sięgający najgorszego dna na świecie = DD ja tam ortografią, gramatyką nie grzeszę, ale swoje lata mam i w życiu bym nie odyebał tego co te 15-17 latki robią na nowo-powstałych serwerach xDDD

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

@Sielu taki z Ciebie kumpel? Przynajmniej jak Ty będziesz pisać swoje kłesty będę mogła z metinem grać :(

Wisielec jak na razie jedyny plus, który widzę :D

wisielec jedyny +? 

a za tydzien 1perla za 10kkk :D

56096062140461666809.png

Opublikowano

wisielec jedyny +? 

a za tydzien 1perla za 10kkk :D

Zaczęłam swoją przygodę przed 3 w nocy i robiłam tylko wisielca, więc na razie jedyny plus :D

ps. Administracja uniemożliwia jak na razie dostrzec inne, ponieważ są bardzo źli i niepomocni :(

To ty nowy jesteś? nie wiesz, że kobiety patrzą przez pryzmat wyglądu i rozrywki xD

Karolinka best plejer 

­

Opublikowano

http://scr.hu/305d/k3ijm

^ No więc ?

Nie dochodzą itemki z isa.. Przyjebali się o skrypty do Kongo ale nie wiedzą, że to nie wina Konga a wystarczy inkrementacje poprawić bo w tych skryptach nie jest to zrobione odpowiednio.

Gracie na gównach pod hajs i się dziwicie, ze cos nie działa...

Taka rada na przyszłość... Jak widzicie strone z pomocy dla powodzian i do tego brak forum (Bo się chyba nie chciało zrobić)... To nie pakujcie w niego kasy bo postawienie go kosztowało 500zł i nie jest przyszłosciowy.

A Dobra reklama o niczym nie świadczy... Znałem tylko jednego ytubera od mt2 którego nie dało się kupić (ale skończył z yt).. i znam dwóch, którzy jakkolwiek sprawdzają serwer przed zareklamowaniem go... Bo wiedzą, że sugerujecie się ich wyborami a nie chcę wrzucać gówna tylko dla kasy..

gnvNjpf.png

Opublikowano

Nie dochodzą itemki z isa.. Przyjebali się o skrypty do Kongo ale nie wiedzą, że to nie wina Konga a wystarczy inkrementacje poprawić bo w tych skryptach nie jest to zrobione odpowiednio.

Gracie na gównach pod hajs i się dziwicie, ze cos nie działa...

Taka rada na przyszłość... Jak widzicie strone z pomocy dla powodzian i do tego brak forum (Bo się chyba nie chciało zrobić)... To nie pakujcie w niego kasy bo postawienie go kosztowało 500zł i nie jest przyszłosciowy.

A Dobra reklama o niczym nie świadczy... Znałem tylko jednego ytubera od mt2 którego nie dało się kupić (ale skończył z yt).. i znam dwóch, którzy jakkolwiek sprawdzają serwer przed zareklamowaniem go... Bo wiedzą, że sugerujecie się ich wyborami a nie chcę wrzucać gówna tylko dla kasy..

Weź wyjaśnij tym - trzeba walnąć prosto z mostu tutaj - bezmózgowcom, którzy pójdą grać na wszystkim, co się im "zaprezentuje", że gdy widzą konstruktywne komentarze "nie polecam, bo właściciel to dziecko, postawi i będzie miał wylane, widzi, że startuje z tym samym serwerem i "nie polecam" z dowodami to nie warto grać na serwerze, który w dodatku startuje drugi raz i to jeszcze pod inną nazwą, a nie ma nigdzie informacji "naprawiliśmy bugi", co powinno dać im do myślenia. Pójdą grać, przeleją im kasę do portfela, jeszcze im loda zrobią za OX-a, a dalej będą płakać na empece "ej admini, ruszcie dupę, naprawcie bugi, dałem wam do IS-u". Powodzenia, Hool, nie dasz rady. Idiota zawsze zostanie idiotą. ;)

Opublikowano

ten serwer to jedna wielka kupa, nie polecam.

Mówiłem na początku to lecie liście jak pieski na niego ;)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nie polecam.

Grałem, zawiodłem sie. Administracja kompletnie nie ogarnia, żaden bug nie naprawiony od startu cały czas przekładaja wszystko na poźniej

Opublikowano

Nie polecam.

Grałem, zawiodłem sie. Administracja kompletnie nie ogarnia, żaden bug nie naprawiony od startu cały czas przekładaja wszystko na poźniej

Czego Ty się spodziewałeś po techniku który ma 16/17 lat, a Cycu jak zwykle leci pod hajs i ma wyjebane w ludzi i serwer. 

AnnwID.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...