Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co z tego? item shop nie działa więc sela to co w is na tym polega wlasnie to... nie sela żadnych bryłek serwer dobry polecam.

Czyli co, w ISie miały być truty za 10zł? Nawet Blejk by sobie 2 kupił!

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co z tego? item shop nie działa więc sela to co w is na tym polega wlasnie to... nie sela żadnych bryłek serwer dobry polecam.

xD co Ty masz człowieku w bani, truta jest w IS'ie? Za 30zł można kupić na lewo 70k SM, a na stronce 70k SM=70zł.

AnnwID.gif

Opublikowano

tak widać że nie lubisz administracji fresh przyszedłeś tu tylko narobić syfu pewnie. sie ciesz ze ci oddal to co zakupiles w is bo takby ci kasa przepadla

Opublikowano

tak widać że nie lubisz administracji fresh przyszedłeś tu tylko narobić syfu pewnie. sie ciesz ze ci oddal to co zakupiles w is bo takby ci kasa przepadla

Przyszedłem tutaj normalnie pograć, miałem problem z smoczymi monetami które kupiłem SMS'em to napisalem do Nexusa, a on mi wyjechał z taką ofertą, moja wina, że administracja leci pod hajs? Swoją drogą, ciekawe ile Tobie zapłacili za pisanie takich bredni.

AnnwID.gif

Opublikowano

serwer easy i pet daje 3% na ludzi i 5 na potwory?
Kpiny, raz startowaliście to był bug na bugu.

UP Peta sie expi i potem daje np. 9k hp... 20 luda itp

Opublikowano

pozdro 600 na lesthia.eu gra juz koło 400 graczy :D Wszystkie bugi naprawili więc lecicie z dymem :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

pozdro 600 na lesthia.eu gra juz koło 400 graczy :D Wszystkie bugi naprawili więc lecicie z dymem :D

Przyszedłeś tutaj tylko, aby się zareklamować? Żałosny z ciebie człowieczek, iks de.

Co do serwera - harnaś, pls, zamknij ten s**t bo coraz więcej jest dodawanych gównianych serwerów którzy chcą tylko pieniędzy a serwer jest zamykany za tydzień.

Opublikowano

Przyszedłeś tutaj tylko, aby się zareklamować? Żałosny z ciebie człowieczek, iks de.

Co do serwera - harnaś, pls, zamknij ten s**t bo coraz więcej jest dodawanych gównianych serwerów którzy chcą tylko pieniędzy a serwer jest zamykany za tydzień.

Tydzień? Z tego co widzę to ten serwer po dniu osiągnął apogeum dna :D

Prezentacja strasznie biedna, więc nie życzę powodzenia.

nlUSIa9.png

Opublikowano

To teraz tak, postaram się wam wyjaśnić tą sprawę, ponieważ po zbanowaniu tych botów którzy lecieli na WH postanowili oni zrujnować nasz serwer, a widać, że im się udaje, bo ludzie na " mpc " połykają co się im powie. 

Przelewy PayPal są dozwolone jest nawet rozpiska w " Doładuj Monety " 1k sm = 1 zł. 

Co do tej sprawy, MentosFresh truł dupę oraz lizał dupę, żeby dać mu smocze monety, bo nie chciało mu się pisać na support.

Okej dostał, ale gdy się okazało, że w item shopie " gdy kupowałeś item, on do Ciebie nie docierał " spytał się czy damy mu is'a w grze i zabierzemy smocze monety.

Po czym się zgodziliśmy i tak właśnie się stało dostał je. Szkoda, że nie pokazałeś dalej rozmowy, gdzie było napisane, że " Itemów niedostępnych w isie nie sprzedajemy ".

Wierzcie mu jeżeli chcecie, my wiemy swoje, a ten dzieciak po prostu próbuję zrobić wam wodę z mózgu, ponieważ został zbanowany za WH ;)

Jeżeli macie dalej myśleć, że lecimy na hajs, to się grubo mylicie, ponieważ gdyby tak było nie inwestowalibyśmy tak dużo pieniędzy w ten serwer. 

Pozdrawiam i Zapraszam Na Serwer ! 

Opublikowano

nie nie reklama :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

To teraz tak, postaram się wam wyjaśnić tą sprawę, ponieważ po zbanowaniu tych botów którzy lecieli na WH postanowili oni zrujnować nasz serwer, a widać, że im się udaje, bo ludzie na " mpc " połykają co się im powie. 

Przelewy PayPal są dozwolone jest nawet rozpiska w " Doładuj Monety " 1k sm = 1 zł. 

Co do tej sprawy, MentosFresh truł dupę oraz lizał dupę, żeby dać mu smocze monety, bo nie chciało mu się pisać na support.

Okej dostał, ale gdy się okazało, że w item shopie " gdy kupowałeś item, on do Ciebie nie docierał " spytał się czy damy mu is'a w grze i zabierzemy smocze monety.

Po czym się zgodziliśmy i tak właśnie się stało dostał je. Szkoda, że nie pokazałeś dalej rozmowy, gdzie było napisane, że " Itemów niedostępnych w isie nie sprzedajemy ".

Wierzcie mu jeżeli chcecie, my wiemy swoje, a ten dzieciak po prostu próbuję zrobić wam wodę z mózgu, ponieważ został zbanowany za WH ;)

Jeżeli macie dalej myśleć, że lecimy na hajs, to się grubo mylicie, ponieważ gdyby tak było nie inwestowalibyśmy tak dużo pieniędzy w ten serwer. 

Pozdrawiam i Zapraszam Na Serwer ! 

Tak, tak, wypisz jeszcze te bugi, na które się ludzie skarżyli na czacie.

Na szepcie wszystko widać, w chuya już nie polecicie pseudo-team.

Poza tym przy tworzeniu postaci zrobiłem sobie woja o nicku Admin.

Nawet tego nie potrafiliście zablokować? XDDDD

Skoro wypisujesz, że ten ss nic nie wnosi i wszystko było zgodnie

zrobione, pięknie, nie było nic złego to dlaczego dostałem bana na

koncie, na którym pisałem na czacie, żeby ludzie wchodzili do prezki

Waszego ścierwa (aka serwa) na stronę 19? Czy to coś złego? :OO

(W sumie nie bana, tylko mi postać zbugowali bo logować się mogę hahahah,

czyli banowania też się jeszcze nie nauczyliście? Oj.)

Tak samo na TS'ie gdy już pisałem z Adminem Team Speaka o Was

dostałem od Was bana. Dlaczego? Skoro w tym Waszym zgodnym

sprzedawaniem truciaków za 10zł paypalem nie było nic złego. XDDDD

Edit: Włożyliście w to hajs? xD Kurde, ja myślałem, że marna edycja Almarisa, skoro

nawet w początkowej informacji było napisane Almaris, oj.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Kurde plis, usuńcie tego wisielca, bo therapcia ciągle w niego gra.................  :mad:

HaHa

na tym wisielcu mozna wlasnie 1kkk w 30min nawalic.....

Nawet więcej ja zaraz osiągnę połowę limitu yang.

Zamiast tych yangów mogliście do wisielca dać jakieś inne itemki typu ulepki.

Trochę lipa się robi jeszcze patrząc na najlepsza odpowiedź :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Przecież Kamil to takie same gówno jak ten serwer na NetMetin.pl róbił konta 1 lvl z sm i sprzedawał na lewo to kolejny idiota jest który nie uzywa mózgu pamiętam jak miałem jakiś problem to żeby mi pomóc to mnie wyzwał pajac p********y za dychę. 

Opublikowano

ej mam mscvr mam patchera odpalam normalnie i wyskakuje mi aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona (0xc000007b) kliknij ok aby zakończyć aplikacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...