Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak serwer atakowany to powinni wylaczyc i przeczekac a nie pozwalaja polowie ludziom expic a drugiej nie.

A myślisz, że kozaczki co ddosują nie poczekają? Będą atakować aż zauważą, że serwer będzie

walczyć cały czas i pójdą. To konkurencja, pewnie Inforie i inne. :D

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem pograć na Easy, ale niestety nie mogę pobrać klienta. Strona wygląda jakby miała się zaraz rozlecieć i forum nie działa. Jeszcze widzę że tylko ~80 online  :(( . 

2863366318.png

Opublikowano

­Wisielec zniszczy handel :((.

Racje w ogóle te yangi lecą jak szalone. Jest limit 999kkk, ale i tak zanim wbije 200 to dobije do tego limitu w takim tempie.

837371446280124127260.png
Opublikowano

W sumie ten serwer wygląda jak jakiś serwer hamachi i to w dodatku gówniany. Brak podstawowych przedmiotów, biolog skopany i ten wisielec, który niszczy handel.

Ostatni serwer nexusa zawinął się po pięciu dniach. Uważam, że ten wcale dłużej nie postoi. A i administracja to jakieś je... pokemony. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Przepraszamy, dopiero co ddosy uległy, zapraszamy do gry na serwerze ! Przed przerwą, którą wywołały " ddos'y " było was aż 500 ! Aktualnie gra was 350 ! 

Zapraszamy na ts3, jeżeli macie problemy z klientem. Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Przepraszamy, dopiero co ddosy uległy, zapraszamy do gry na serwerze ! Przed przerwą, którą wywołały " ddos'y " było was aż 500 ! Aktualnie gra was 350 ! 

Masz się czym chwalić, pseudo GM-ie, kiedy forum?

Opublikowano

nawet śmieszna rejestracja nie działa. Działa wgl coś na tej stronie?

rejestracja działa, tylko jak zaakceptujesz regulamin to pewnie masz białą stronę co nie...? :D to kliknij w link str. i enter. to znaczy odśwież   :)

Opublikowano

U mnie tak samo ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem" , ale to na pewno  wina DDOSOW. No cóż jednak pauzuje.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

dziala to w koncu czy nie? bo sa niby online, ja sie nie moge polaczyc, dalej sa dossy? jest sobota i nie chce marnowac czasu czekajac, czekam na odp

A spatchowałeś klienta?

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Czekam na łatkę bo patcher nie działa.

Po drugie: wcześniejszy link do łatki to XYZ bo pewnie skanu nie było.

Ogarnijcie stronkę i podlinkujcie te je*ane Downloady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...