Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi ch3 tylko zadzialalo po 2 godzinach xddd

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na ts3 rozwiążemy ten problem razem :)

Już udowodniłeś jak rozwiążesz problem, gdy pisałam po 18 i do tej pory nie zechciałeś mi odpisać. NA TS.

Zainteresowałeś się potencjalnym graczem, gdy napisałam pod prezentacją kilka słów prawdy? ;)

Nie poleeeeecam, bo administracja!

­

Opublikowano

­Administracja ma po prostu w dupie serwer, a na team-speaku nic się nie można dowiedzieć od nich, jedynie wiadomość zwrotna to zamknięcie czatu rozmowy xp.

Dobry serwerek hehe

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nadeszła ta chwila, kiedy ten serwer leci w pi*du. <3
niveria.jpg

Na TS'ie usłyszałem tylko, że to z uprzejmości sprzedają itemy.
Dobranoc.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

nie popisali się, myślę że nawet nie ma co zaczynać bo jak tak dalej pójdzie to nie wróże serwerowi długiego życia.

U mnie na każdym ch. "błąd podczas łączenia się z serwerem"

A spatchowałeś klienta ? :)

Już udowodniłeś jak rozwiążesz problem, gdy pisałam po 18 i do tej pory nie zechciałeś mi odpisać. NA TS.

Zainteresowałeś się potencjalnym graczem, gdy napisałam pod prezentacją kilka słów prawdy? ;)

­

Wbij, a napewno dostaniesz odpowiedź :) nie pisz na [GA]Wnuku tylko na wnuku bo [GA]Wnuku tam jestem na telefonie ;)

­Administracja ma po prostu w dupie serwer, a na team-speaku nic się nie można dowiedzieć od nich, jedynie wiadomość zwrotna to zamknięcie czatu rozmowy xp.

Dobry serwerek hehe

Serio  ? Co chwilę komuś pomagamy :)

Opublikowano

­

Dokładnie tak... Nic nie ma wchodzę na TS zakłądka "nie działa" Mówię co i jak i nawet nikt się nie odzywa... Więc Administracja ma graczy totalnie w dupie :) Mówią jedynie co to spatchuj i wrzuć łątkę nic więcej nie potrafią powiedzieć... To to i ja wiem 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nadeszła ta chwila, kiedy ten serwer leci w pi*du. <3

niveria.jpg

Na TS'ie usłyszałem tylko, że to z uprzejmości sprzedają itemy.

Dobranoc.

#WYGRYW

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Nie wierze  tak się sprzedaliście? Odradzam gry, nie polecam.

niveria.jpg

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

http://scr.hu/86rf/giqvnchyba w ten sposob

Pewnie dostał tylko puca leci, żeby nie było, GM nie wyleci, bo "to był troll". :D

Dobry serwerek hehe

Chyba po raz pierwszy w życiu piszesz coś z sensem.

Opublikowano

Haha, no to dobra, to już nawet nie próbuję wbijać. :D 

Nie polecam, eq za $$$, sam serwer pod czysty zarobek + tak jak wcześniej pisałem, żadnych nowości. SHIFT+DELETE -> Enter to najlepsze co możecie zrobić z folderem tego serwera.

Opublikowano

Po co jak mogę kupić itemy? xD

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Serwer Skończony !  Przyszłość zerowa powodzenia w prowadzeniu cyrku 

Nahapajcie się puki jeszcze możecie 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

@Wnuku

Co powiesz na to, że na TS nikt nie pomaga, an serwer nie mogę wbić ponieważ, wszystko zrobiłem dobrze, spatchowałem... Oraz nawet wrzuciłaem łątkę odpalam i nic się nie włącza co Ty na to ? A na TS nie mogę wgl wbić bo mam error :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Wnuku

Co powiesz na to, że na TS nikt nie pomaga, an serwer nie mogę wbić ponieważ, wszystko zrobiłem dobrze, spatchowałem... Oraz nawet wrzuciłaem łątkę odpalam i nic się nie włącza co Ty na to ? A na TS nie mogę wgl wbić bo mam error :) 

niveria.jpg

@zjedzoko

Opublikowano

No i co z tego? item shop nie działa więc sela to co w is na tym polega wlasnie to... nie sela żadnych bryłek serwer dobry polecam.

Opublikowano

No i co z tego? item shop nie działa więc sela to co w is na tym polega wlasnie to... nie sela żadnych bryłek serwer dobry polecam.

#WYGRYW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...