Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego Ty się spodziewałeś po techniku który ma 16/17 lat, a Cycu jak zwykle leci pod hajs i ma wyjebane w ludzi i serwer. 

co ty tutaj pierdo*isz o wieku , Technik musi mieć 70lat żeby był "dobrym Technikiem"? , są ogarnięte osoby nawet w wieku 15lat , a są niedoje*y mózgowe w wieku 20lat , lecz to wszystko wychodzi w praniu.

Opublikowano

co ty tutaj pierdo*isz o wieku , Technik musi mieć 70lat żeby był "dobrym Technikiem"? , są ogarnięte osoby nawet w wieku 15lat , a są niedoje*y mózgowe w wieku 20lat , lecz to wszystko wychodzi w praniu.

Ale w tym przypadku mamy do czynienia, z 16 letnim cwaniaczkiem, który udaje, że coś umie i rucha ludzi w anal.

Opublikowano

Nie polecam bugów naje*ane choćby taki że podczas wbijania statów HP spada do 2 i mob ma nas na hita. Jak nie umiecie czegoś zrobić to lepiej się wgl za to nie brać. Nauczcie się najpierw wypuszczać bete i naprawiać błędy a nie wpierd*lać się na rynek ze zbugowanym serwerem.

jaracztrawki.jpg

Sygna by "Pruchol"

Avek by iMaQ

Opublikowano

Nie Polecam ze względu na administracje . Bugów jest od Chu.a   .  Serwer na gotowych plikach :) 

Jeszce raz NIE Polecam xD

Opublikowano

Mapa 125 za duże spoty są 1 pelerynka i crash clienta moby xxx maja nazwe 0 dropu z metkow na nowych mapach. Nie polecam grac tutaj serwer tylko dla kasy ;)

Opublikowano

To samo co na Almaris bylo i to samo jest  z 30% bugow edytowane a reszta zostala i nawet sami nie wiedza jakie sa
Admininstracja to banda bachorów   Nexus to malolat 
xyz I to jest wasz główny administrator to powodzenia 
Powodzenia i polecam wladowac kase tak samo jak na almaris

Opublikowano

To samo co na Almaris bylo i to samo jest  z 30% bugow edytowane a reszta zostala i nawet sami nie wiedza jakie sa

Admininstracja to banda bachorów   Nexus to malolat 

{link usunąłem, żeby harnaś mi nie musiał edytować posta}I to jest wasz główny administrator to powodzenia 

Powodzenia i polecam wladowac kase tak samo jak na almaris

Oj, będzie ban, będzie drama. xD

Na almarisie było 90% bugów. NiveriA to kropka w kropkę Almaris, czyli zabugowana Tesoria z podjebanym interface.

Opublikowano

Może ktoś w końcu postanowił ukarać właściciela serwera i leży... Nie martw się to dla twojego dobra ona leży ;)

Nie no tak z ciekawości chciałem pograć bo aktualnei czekam na inna grę i myślałem że chwile pogram na tym serwerze

Opublikowano

Ale szczerze to jeśli masz mocne nerwy to pograsz ja jestem nerwowy i nie lubię jak rozgrywkę mi zakłóca bug na bugu tak się nie da grać... wolę w sapera

jaracztrawki.jpg

Sygna by "Pruchol"

Avek by iMaQ

Opublikowano

zrobcie tak zeby przedmioty do biologa dropily na kazdym lvl..... bo mam 125lvl i juz mi nie dropia zeby.. bo jak zaczalem grac to zeby orka byly bugniete i wgl nie robilem biologa bo sie nie dalo...... jezeli tego nir zrobicie to nie mam po c grac na tym serwie,...

Opublikowano

Witam ! 

Dzisiaj odbyła się konserwacja mająca na celu wykluczyć takie błędy jak:

1. Poprawiono Dungeony ( można wchodzić solo, oraz nie powinny bugować )
2. Utrata hp podczas zsiadania z konia
3. Utrata hp u wojownika body gdy uderzy z szarzy
4. Poprawiono Akt V oraz VII
5. Poprawiono odbieranie itemów z item shopu ( dostępne u Dozorcy )
6. Poprawiono Drop
7. Poprawiono Drop Szkatułki Niveria
8. Dodano drop serc minotaura do Niebieskiej Śmierci
9. Kamienie po biologu dodane do Ksawerego

Zapraszamy Na Serwer !  Serwer ma wiele bugów, ale my ciągle go poprawiamy. Pozdrawiam ! 

Już niedługo będzie forum ! 

Także na dniach ruszy reklama jedna z większych ! :)
Opublikowano

Ogłoszenia Parafialne !

Witam, z góry chciałem was przeprosić za taki nieudany projekt. Więcej nie zobaczycie serwera który nie ma prawa istnieć tak jak Niveria. Osoby odpowiedzialne za grę okazały się całkowicie nie odpowiedzialne i bezmyślne do tego oszukiwały mnie jak i was. Na projekcie poniosłem straty wysokości ponad 3 000 zł. SM`y które były kupione będą możliwe do doładowania na http://rayen2.pl/ do wszystkich osób przedzwonię i wyślę e-maile w jak krótszym możliwym czasie. Przepraszam was za zaistniałą sytuację. Taka sytuacja nie będzie więcej miała miejsca. 

Słowem końcowym. Dla czego tak się stało ? 

- Rozdawanie EQ 
- Sprzedawanie EQ 
- BUGI BUGI BUGI !!! 
- Podejście olewatorskie a nie działa to c**j. 

Bardzo mi przykto że tak się stało ale nie pozwolę sobie na takie działania pod moim szyldem więc serwer zostaje wywalony na bruk.

Pozdrawiam Kamil 

Jeżeli szukasz serwera zapraszamy na stabilny http://rayen2.pl/

Jako że wszyscy widzą co sie dzieje i że to jest po prostu śmieszne proszę o wypierdzielenie tej zapowiedzi z internetów bo syf !!!

// bonus z ostatniej chwili.... nie osłabiajcie mnie już

https://www.youtube.com/watch?v=utRk0ru2HJ4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...