Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NiveriA.eu [Dedyk] [Easy]

Gość

Niveria.eu  

577 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Naszym serwerze?

• TAK
      324
    • NIE
      86
    • JESZCZE NIE WIEM
      53
    • ZASTANOWIĘ SIĘ
      54
    • MAM TO W PLANIE
      60
  2. 2. Czy podoba ci się zapowiedź serwera ?

• Dobra szczegółowa dużo sie dowiedziałem
      151
    • Dobra.
      240
    • Od bidy ujdzie
      186

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 501
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

J**** to gówno jebane nie da się konta zrobić rozkurwiony metin nawet kamyki do biola nie dropia wyjebać go w kosmos tego serwa zasranego. 

Opublikowano

­18:21 pisałam na ts do [GM]Mateusza, który po chwili wyszedł w ogóle z ts, to samo napisałam Wnukowi. Ani jeden, ani drugi nie zechciał mi odpisać. Jest 21. Ciężko napisać nawet "spier****j"? 

Najlepsza pomoc jaką kiedykolwiek widziałam. 

Od momentu pobrania klienta, jak i patchera mam wiadomość: "Zostaniesz połączony z serwerem..." - chyba za parę lat. Nie tylko ja to mam, a Wy, jako Administracja macie to w dupie. Proponuję coś z tym w końcu zrobić. ;)

Opublikowano

J**** to gówno jebane nie da się konta zrobić rozkurwiony metin nawet kamyki do biola nie dropia wyjebać go w kosmos tego serwa zasranego. 

Nic nowego. Na Almarisie nie dropiły i tutaj też nie będą, ponieważ to są te same, identyczne w każdym stopniu pliki, nawet binka jest taka sama (czyli kradziona, z jakiegoś serwera na "L" bodajże). Technik Cady gówno umie, Nexus tak samo.

­18:21 pisałam na ts do [GM]Mateusza, który po chwili wyszedł w ogóle z ts, to samo napisałam Wnukowi. Ani jeden, ani drugi nie zechciał mi odpisać. Jest 21. Ciężko napisać nawet "spier****j"? 

Od momentu pobrania klienta, jak i patchera mam wiadomość: "Zostaniesz połączony z serwerem..." - chyba za parę lat. Nie tylko ja to mam, a Wy, jako Administracja macie to w dupie. Proponuję coś z tym w końcu zrobić. ;)

Również nic nowego. Czekaj sobie do usranej śmierci, powodzenia. Nadzieja matką głupich.

Opublikowano

Zrobicie z tym "Zostaniesz polaczone z serwerem' cos ? bo widze, ze ludzie graja, duzo sie polaczyc po prostu nie moze..

Jest sobota, kazdy by chcial zagrac na swiezym serwerze a tu co.. niektorzy graja jakbyn nic, a polowa ludzi nie moze po prostu wejsc do gry, dajcie jakies informacje, ile mozna czekac?

Opublikowano

ahh.. Miałem rację co do poczekania sobie dzień lub dwa,bynajmniej nie kosztowało mnie to nerwów a wam współczuję ;) powodzenia xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

A forum dalej nie ma. A info dalej nie ma. Aa pierdolcie się z tym serwerem.

Jeśli to prawda że NiveriA to serwer niejakiego Nexusa to serdecznie nie polecam.

Kręci jak tylko może, nie wywiązuje się ze swojej części umowy.

Serdecznie nie polecam i zapraszam do działu

http://www.mpcforum.pl/forum/355-tutoriale-i-download/

Pobawcie się na dmg hacku :)

A nie wolałbyś zarobić?

Patrz, jaką ofertę Ci złożyli. xD

z tej strony GM.

Dam Ci 100 zł, za skasowanie tego. 

Opublikowano

Wymienieni w prezentacji youtuberzy to nagrywają serie, czy tylko zapowiedzi?

Serie :)

Miło że ludzie już grają 2h na serwie a reszta  ni c***a nie moze sobie wejsc >.<

Wbij na ts zrobimy ren błąd razem :)

też mam zostaniesz połączony ale na widnzie 8

Na 7 z wielkim trudem się udało ale trochę im nie trzyma ten serwer

Już powinno być okej :)

Zapraszam na ts3 rozwiążemy ten problem razem :)

Opublikowano

Serie :)

Wbij na ts zrobimy ren błąd razem :)

Już powinno być okej :)

Zapraszam na ts3 rozwiążemy ten problem razem :)

Powinno, a nie jest. Nadal nie da się wbić, przynajmniej ja nie mogę. 

Opublikowano

Serwera nie polecam między innymi przez :
- Bug na bugu
- Jak się spali kd nie ma cofania
- WW zbugowane
- Quest od kapitana zbugowany
- Nie dropi kamień po zębach
- 80% leci na wh, a GM nie banuje
- Podjebane pliki servera widać to w podręczniku gracza 
SS : http://scr.hu/0vx6/3vl6f

- Wiek GM'ów to jest max 15 lat cytując :

> Chciecie ox'a??
*80% serva napisało tak "
> ŻARTOWAŁEM

Chyba na gorszym gównie nie grałem.

Opublikowano

Bardzo polecam serwer od 2h paczę sobie na napis "Zostaniesz połączony z serwerem ..."

muz ch1 ch2 nie wchodzi..a ch3 juz wchodzi normalnie ..  wiec czleku 2h masz w tyl ze swoja glupotą   :lenny:   :lenny:   :lenny:   :lenny:   :lenny:   :lenny:   :lenny:

Szkoda ze co 5 min próbowałem inne ch ...

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

nie popisali się, myślę że nawet nie ma co zaczynać bo jak tak dalej pójdzie to nie wróże serwerowi długiego życia.

muz ch1 ch2 nie wchodzi..a ch3 juz wchodzi normalnie ..  wiec czleku 2h masz w tyl ze swoja glupotą  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

U mnie na każdym ch. "błąd podczas łączenia się z serwerem"

zakaz reflinków CvS

Opublikowano

Jeszcze nie polecam servera na to, że się pytam GM'ów o  te bugi, a oni ,że naprawią lub że dodadzą XDDD Super, że jak wystartowali a się nie zajeli takimi rzeczami debile... xD 
Aż myślę nawet, żeby nie nagrać jakiegoś filmu hejtującego i poproisć kolegów o reklame xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...