Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu udajesz ze nie jestes adminem tego serwera? Vesteris ma sie dobrze, nawet bardzo dobrze, a twoje sugerowanie ze na dniach zamknę serwer sa śmieszne. Przeciez wasze umiejętności sa zerowe, do teraz bawi mnie wasz płacz i marudzenie u Przemka o tym ze uzywałem u was buga na yangi, a wy nie mogliście go znaleźć, a wystarczyło przeanalizować log.log.

eeeeeeee mikołaj oni usunęli ten bug na yang od razu lol, to co że mi zostały sztabki z tego buga, które później oddałem adminowi ukazując ich głupotę i tępotę.

serwer jak był żenadą kiedy bugowałem yangi tak i teraz jest żenadą.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

V8eIJoV.jpg

Sylwestrowa Moc coraz bliżej!

Zapraszamy wszystkich graczy do wspólnej gry!

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Zachęcamy do obejrzenia filmiku z serii "Poszukiwania Hackerów" oraz filmik youtubera.

https://www.youtube.com/watch?v=1aHQaQMZeAQ

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

wbilem na kilka dni i co ???

8botow ustawilem w m1 i do tej pory zalogowane...

Team juz za bardzo nie sprawdza 

Ile złotówek dostałeś za wstawienia takiego idiotycznego komentarza?

Haha, ty pewnie na serwer nie wszedłeś a takie głupoty pitolisz?

Co ja wyjdę z m1 to jak trafie na jakiegoś bota to jest cud

:v :v :v :v

Opublikowano

Wszystko co w is dostane w grze? Kupony są?  Ile PLN doje.bać muszę w IS by nie być gó*nem? 

Myślę i myślę może zagram.

#rein

Opublikowano

Wszystko co w is dostane w grze? Kupony są?  Ile PLN doje.bać muszę w IS by nie być gó*nem? 

Myślę i myślę może zagram.

Mam to samo.

Ile jest online tak na oko?

Opublikowano

Wszystko co w is jest macie w grze do zdobycia np podczas eventow leci duzo isowych przedmiotow. Teki chociażby event mikołajkowy.

Graczy jest mega duzo :)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Super z*********e ale nie mogę założyć postaci ;P co jakąs wybiorę to wyskakuje komunikat "Nie możesz stworzyć postaci". Jakies pomysły czemu się tak dzieje?

Edit: Już działa.

Opublikowano

Na prawdę ładnie serwer się prezentuje + reklama też spora, nie zagram, bo nie gram już w Metina, ale można polecić ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Oplaca sie zaczynac? Ile osob online?

Opłaca :) Dużo dużo :D Pełno spotów zajęte, w m1 porzadnie rozwinięty handel :) Możesz 1-2 strony wcześniej zobaczyć, ssy wstawiałem :) 

Wejdź i się przekonaj sam :) Wbijaj do Tauri :)

@Edit

Tak szybko Ci wstawię stan na godzinę 00:02.

s7n3urs.png

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

te sklepy to chyba adminow na wolaj pisze max 10osob przez caly dzien

http://screenshot.sh/ofpI9KXD5r1oQ

Jako administrator serwera Lesthia.eu chciałbym odpowiedzieć na Twój post w kilku punktach.

1. Po co zamazujesz swój nick, to i tak Ci nie pomoże Gucci.

2. Co do aktywności osób na serwerze. Ustawiłeś za pomocą nielegalnego oprogramowania dzień, natomiast screena wykonałeś o godzinie 3 w nocy. Co więcej kamerą wycelowałeś na najmniej zaludniony obszar w m1. Wystarczy spojrzeć na mini mapę.

3. Złość swą przejawiasz w tym, że dzisiaj zablokowałem Twoje boty którymi dorabiałeś się na naszym serwerze. Niestety na Twoją niekorzyść a stety dla serwera, administracja serwera przebywa 24/7 na serwerze. 

4. Po co pokazujesz podrobionego screena, skoro Twoje konto wygląda o tak: 

aC5UBYQ.png

5. Po co piszesz, że znalazłeś buga na SM, i że wyrzucisz 5.000 SM na serwerze skoro na Twoim koncie jest raptem 25 Smoczych Monet. 

Jeśli skończyłeś grę na serwerze ze względu na blokady kont jakie otrzymywałeś za granie na nielegalnym oprogramowaniu to żegnamy, nie musisz na siłę oczerniać naszego serwera i podrabiać screeny bo Ci się to nie uda. 

Pozdrawiam

rtruszk

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Jako administrator serwera Lesthia.eu chciałbym odpowiedzieć na Twój post w kilku punktach.

1. Po co zamazujesz swój nick, to i tak Ci nie pomoże Gucci.

2. Co do aktywności osób na serwerze. Ustawiłeś za pomocą nielegalnego oprogramowania dzień, natomiast screena wykonałeś o godzinie 3 w nocy. Co więcej kamerą wycelowałeś na najmniej zaludniony obszar w m1. Wystarczy spojrzeć na mini mapę.

3. Złość swą przejawiasz w tym, że dzisiaj zablokowałem Twoje boty którymi dorabiałeś się na naszym serwerze. Niestety na Twoją niekorzyść a stety dla serwera, administracja serwera przebywa 24/7 na serwerze. 

4. Po co pokazujesz podrobionego screena, skoro Twoje konto wygląda o tak: 

aC5UBYQ.png

5. Po co piszesz, że znalazłeś buga na SM, i że wyrzucisz 5.000 SM na serwerze skoro na Twoim koncie jest raptem 25 Smoczych Monet. 

Jeśli skończyłeś grę na serwerze ze względu na blokady kont jakie otrzymywałeś za granie na nielegalnym oprogramowaniu to żegnamy, nie musisz na siłę oczerniać naszego serwera i podrabiać screeny bo Ci się to nie uda. 

Pozdrawiam

rtruszk

nie nie jestescie 24/7 wczoraj wywalilem  z kolka ok 15shopow zajelo to ponad 30minut

ok godziny 22 wywalalem w m1 na ch1 fryzy /pety/wierzchowce/kupony sm

przed tym jak mi daliscie bana(po tygodniu bocenia) gracz Aizy kupowal odemnie ponad 20stackow zmianek

do tego wystawilem x2 shop caly zapelnionymi zmiankami (popytaj sie graczy jest ich tak malo ze w godzine kazdego oblecisz)

aha i myslisz ze placze bo mi zablokowales konto? ^^

w 1 dzien mam tu ponad 3/4kzmianek (moge ci wszystko udowodnic jesli chcesz moge na nowo zrobic te konta.)

w tydzien wydropilem zapewne tyle gracze z topki przez cala gre.

a wy sami nie sprawdzacie...

bany dostalem bo inni gracze mnie zglaszali..

dodam jeszcze zanim dales mi bana ok.2h bilem ludzi na wh a ty stales zaraz obok...

no i na koniec ... spambot dzialal ponad 20godzin wiec powodzenia ^^

TEAM ONLINE!24/7!!

ZABEZPIECZENIA Z KOSMOSU

56096062140461666809.png

Opublikowano

nie nie jestescie 24/7 wczoraj wywalilem  z kolka ok 15shopow zajelo to ponad 30minut

ok godziny 22 wywalalem w m1 na ch1 fryzy /pety/wierzchowce/kupony sm

przed tym jak mi daliscie bana(po tygodniu bocenia) gracz Aizy kupowal odemnie ponad 20stackow zmianek

do tego wystawilem x2 shop caly zapelnionymi zmiankami (popytaj sie graczy jest ich tak malo ze w godzine kazdego oblecisz)

aha i myslisz ze placze bo mi zablokowales konto? ^^

w 1 dzien mam tu ponad 3/4kzmianek (moge ci wszystko udowodnic jesli chcesz moge na nowo zrobic te konta.)

w tydzien wydropilem zapewne tyle gracze z topki przez cala gre.

a wy sami nie sprawdzacie...

bany dostalem bo inni gracze mnie zglaszali..

dodam jeszcze zanim dales mi bana ok.2h bilem ludzi na wh a ty stales zaraz obok...

no i na koniec ... spambot dzialal ponad 20godzin wiec powodzenia ^^

TEAM ONLINE!24/7!!

ZABEZPIECZENIA Z KOSMOSU

Dobra, wypad, 1 nooba mniej a te bajki zabierz razem ze sobą na inny serwer, byle nie na Lesthie.

Opublikowano

Dobra, wypad, 1 nooba mniej a te bajki zabierz razem ze sobą na inny serwer, byle nie na Lesthie.

Dobra Ty się nie udzielaj bo jarasz się wszystkim jak Tusk. Wiec sie nie wypowiadaj bo jesteś tutaj Noname. 

Ile ludzi w godzinach szczytu?

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Dobra Ty się nie udzielaj bo jarasz się wszystkim jak Tusk. Wiec sie nie wypowiadaj bo jesteś tutaj Noname. 

Ile ludzi w godzinach szczytu?

­

600 + natomiast z dnia na dzień liczba drastycznie wzrasta :) Zachęcamy do gry :)

gzaBvMY.png

S35XyQ5.png

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

600 + natomiast z dnia na dzień liczba drastycznie wzrasta :) Zachęcamy do gry :)

gzaBvMY.png

S35XyQ5.png

Hahah 600 osob i wzrasta, takiego kawału nigdzie nie slyszalem. Jestes żałosny jak Twój serwer. Pokaż mi ilosc online z Komendy to porozmawiamy. Wiesz jest pare serwerow które maja po 300 graczy i jest wiecej shopow i osob w m1 niz na tym syfie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...