Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile musialbym ich nadropic by uzbierac na trute +9 oraz ile dropne dropkiem w m1 w 1h?

1 dt = 30min, 20 szkat truta +9, ulepy 1  dzień. M1 dropek przez 1h ok 10 aur

39c6ab5b0864c.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer nigdy wcześniej nie startował, to 1 raz jego więc na dziendobry się podrązasz.

kolejna sprawa jesli chcesz wypowiadac sie na temat tego serwera to usun sygnaturę bo serwer z twojej sygny zakonczy dzialanosc szybciej, niz wystartuje. 

idz sobie grac na serwerach przepełnionych gównem. tylko ze tam postaci nie rozwiniesz a serwera juz nie bedzie :D

serwer aktualnie jest jednym z lepszych serwerów i kazdy kto na nim grał to potwierdzi :D ja gram od poczatku, gildia DARKNESS zapraszam :D

Polecam :D 

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd, skoro jest to druga odsłona serwera? Przecież pierwsza odsłona się wyjebała po tygodniu, bo nie mieli backupa. Więc rzucaniem farmazonem tylko dlatego, żeby postawić ten serwer w lepszym świetle jest słabe. Serwera nie polecam nadal z powodu chujowej administracji.

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

1 dt = 30min, 20 szkat truta +9, ulepy 1  dzień. M1 dropek przez 1h ok 10 aur

mowie o szkatulkach serverowych  w ile godzin dziennie i ile dni musze je dropic w m1 zeby miec trute+9 gotowa.

56096062140461666809.png

Opublikowano

Wraca sobie człowiek do gry na PLu, ale nawet tam się k***a musicie reklamować? Jesteście zerem.

AxTJzC6.jpg

No co zrobisz??? Nic a najlepszy mnie rozwalilo w tym ze jest 1,5 k graczy hahhahahhahha. Oni nawet przez cale istnienie serwera nie mieli tyle lacznie graczy wiec o czym tu gadać. Serwer syf jak i administracja ktora nie ma pojecia nic o serwerze. Nie polecam strata czasu na takiego kasztana
Opublikowano

Przez KOGO uznany? xD

Dodatkowo gdzie te 1500 graczy? W szafie chowaja? Administracja 24/7? xDD

Beka niezla. Czemu administracja mpc nie wyje*ala ich jeszcze do kosza?

Nie polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mam pytanie, czy dałoby radę wprowadzić szybka zmianę kanalow? Bo zmieniać można ręcznie ale wiadomo szybciej będzie. To taka moja sugestia bo reszta jest znakomita i serwer mega, godny uwagi tylko te zmiany kanałów ale bez tego tez idzie przeżyć Jak cos ;)

Opublikowano

Mówili że wprowadzą, czytaj czasami :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

przestańcie spamować tym gównem na wszystkich serwerach Metin2PL bo to żałosna reklama.. (antyreklama)

jeszcze ten napis.. "L E S T H I A .EU - Prywatny serwer HARD/MEDIUM, przypomina dawnego PLa, czasy 2008, max lv 120"

beka..

Opublikowano

Penero

A Ty przestań spamować swoim playmetin2 w każdej grupie na Facebooku, bo gdzie nie wejdę to Twoje amatorskie logo widzę.

Sam widzisz każdy chce jak najlepiej dla siebie i sam to robisz a innym wytykasz

Opublikowano

przestańcie spamować tym gównem na wszystkich serwerach Metin2PL bo to żałosna reklama.. (antyreklama)

jeszcze ten napis.. "L E S T H I A .EU - Prywatny serwer HARD/MEDIUM, przypomina dawnego PLa, czasy 2008, max lv 120"

beka..

ZADNA REKLAMA TO ANTYREKLAMA

reklama to reklama zawsze cos na +

a tak co do servera 

przydaloby sie z 700online.

56096062140461666809.png

Budowniczy
Opublikowano

ZADNA REKLAMA TO ANTYREKLAMA

reklama to reklama zawsze cos na +

a tak co do servera 

przydaloby sie z 700online.

Jeśli jesteś graczem naszego serwera na pewno zauważysz, że z dnia na dzień jest ich coraz więcej.

Ostatnimi czasy odnotowujemy rekordy serwerowe w ilości graczy online.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jeśli jesteś graczem naszego serwera na pewno zauważysz, że z dnia na dzień jest ich coraz więcej.

Ostatnimi czasy odnotowujemy rekordy serwerowe w ilości graczy online.

Czyli 70? Czy 1500, bo z tego co wiem na plu tak pisalo.

Opublikowano

Gram na serwerze i mogę stwierdzić, ze z 700-800 graczy jest.

Co tak mało? Myślałem, że z 2-3k online jest :pls:

​Może daj ss'a z komendy /w (i nie pisz, że nie jesteś GM bo dobrze wiemy jak jest)

Opublikowano

Co tak mało? Myślałem, że z 2-3k online jest :pls:

​Może daj ss'a z komendy /w (i nie pisz, że nie jesteś GM bo dobrze wiemy jak jest)

albo nie zrozumiałem albo napisałeś ze jestem GM na tym serwerzW?

Opublikowano

2 strony w ekwipunku... Coś strasznego jak na te czasy.. do tego graczy może z 200, naprawdę nikogo nie mogłem spotkać.

/

Opublikowano

Serwer gówno, administracja gówno.

Chamskie spam boty na innych serwerach - u mnie też.

W dodatku na tym gównie gra 70-100 osób. Questy gotowce z MPC i moich plików, technik musi być niezłym kozakiem, szacun :)

+ te 2 osoby w prezentacji! Opłaca się spamić na grupach, nie powiem! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...