Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno zastrzeżenie po co mówisz ze zrobicie event ZUO juz nie pierwszy raz a do tej pory ani razu nie odpaliliscie, to zadna filozofia dac info o evencie i go odpalic? Chyba ze to was przerasta

Tak to wszystko spoko kontakt dobry ogolnie zaangazowanie GMa na plus

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

shinso:

X4pqvQ3.png

jinno:

9MzixcA.png

A co to za technologia?

@topic

Znajac ich nieudolnosc w reklamie i manipulacji, to wystarczy ze machneli kazdy kanal po 1 i zliczyloby wtedy te 485 z calego serwera, a jesli nie to jest max 600 osob (przypominam, ze zwykle ilosc online na innych kanalach jest znikoma).

I przestancie mydlic ludziom oczy - przyrownywanie waszej liczby graczy, do takiej liczby jaka byla na naprawde dobrych serwerach typu Vesteris, jest to po prostu kpina..

Opublikowano

Mam jedno zastrzeżenie po co mówisz ze zrobicie event ZUO juz nie pierwszy raz a do tej pory ani razu nie odpaliliscie, to zadna filozofia dac info o evencie i go odpalic? Chyba ze to was przerasta

Tak to wszystko spoko kontakt dobry ogolnie zaangazowanie GMa na plus

Chcemy przygotować event zuo jak najlepiej :) Aby większość po nim była zadowolona :) 

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Budowniczy
Opublikowano

Change Log. Stan: 03.01.2016, Godz: 03:59

1. Edytowano drop Wzmocnień Przedmiotu oraz Zaczarowań Przedmiotu na niske poziomy.
2. Wprowadzono drop nowych Wzmocnień Przedmiotu oraz Zaczarowań Przedmiotu.

HRXSXUK.png Ux6lTxX.png
Nie można przedmiotami handlować.
Nie można wymieniać u Seon-Hae.

3. Edytowano wejście do Lochu Pająków v1/v2. Można wejść dopiero od 30 poziomu.
4. Usunięto drop Pierścienia Doświadczenia na 30 minut.
5. Wprowadzono poprawki w questach.
6. Wprowadzono poprawki w wojnach gildii.
7. Zmodyfikowano drop z niektórych Metinów.
8. Wprowadzono inne, mniejsze poprawki na serwerze.

Aby wczytało wszystkie zmiany należy spatchować grę Patcherem.

Pozdrawiamy,
Życzymy Miłej gry!

Administracja Lesthia.eu

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

O kurde felek ładnie się bawicie wam powiem, nie uważacie, że reklama w taki sposób jest przynajmniej żałosna? SiemBid na filmiku pokazał ile ludzi jest na serwerze - garstka, żenada :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>
<reklama>

Pozdrawiamy :)

Serdeczenie zapraszamy wszystkich nowych graczy na serwer! :) 

oR53DZD.jpg

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Graczy jest dużo i liczba 500/600 graczy się utrzymuje.

@1361622928-U485574.pngr.truszk Planujecie jeszcze u kogoś reklamę?

Tak jasne :) juz mam kolejnych youtuberow zaproszonych natomiast musza oni skończyć aktualna serie i powiedzieli ze u nas zawitają :)

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

@Hetmaneek właśnie bardzo dobre rozwiązanie, ze szkatułek z m1/m2 dropiły głównie dodania i zmianki natomiast na wyzszy lvl dopalacze i sporadycznie zmianki oraz dodania. Teraz zmianki zyskają na wartości jak i dodania, a nie będą kartą przetargową dla botów :)

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiem tego ze zabraliscie mozliwosc zarobku na m1/m2 po co te niesprzedajace sie zmianki?? Totalne nieporozumienie

Zabrali możliwość zarobku botom :)

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiem tego ze zabraliscie mozliwosc zarobku na m1/m2 po co te niesprzedajace sie zmianki?? Totalne nieporozumienie

Koniec ze stawianiem po 10 botów w m1, zakładaniem na 5 poziomie gildii i odchodzeniem od komputera :) 

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

No zgadzam sie ze zabraliscie mozliwosc zarobku botom, ale po jak dlugim czasie??? tyle osob wybonowalo sobie juz eq gdy w obiegu bylo tyle zmianek a teraz co maja zrobic nowi gracze? m1/m2 kompletnie bezuzyteczne

Opublikowano

Koniec ze stawianiem po 10 botów w m1, zakładaniem na 5 poziomie gildii i odchodzeniem od komputera :)

Boty mozna tez stawiac na bo/pustyni/v2 jak to tez robilem przed update zeby sie pozbyc wszystkich botow musialbys calkowicie usunac drop dodan/zmianek ^^

boty zawsze beda...

ps gdzie najszybciej poleci truta?

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zeby sie pozbyc botow trzeba miec zabezpieczenia oraz je aktualizowac a nie durnie modyfikowac gre po tak dlugim czasie

Nie ma zabezpieczeń na boty. Na PLu nawet nie musisz sie wysilać i masz bota. A taka zmiana która wprowadziliśmy na pewno w dużym stopniu pozbędzie sie ich. Oczywiście nasze przeczesywanie każdej mapy na każdym channelu rownież pozostanie tak aby każdego bota znaleźć. Nie rozumiem hetmanek Twojego bulwersu.

Od momentu wprowadzenia tych zmian jako jedyny na mpc, w grze, na naszym forum wszędzie spamujesz jakby te zmianki i dodani były dla ciebie wszystkim. Chyba, ze "były" :)

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

W grze ani na forum serwera ani jednego postu na taki temat nie napisalem wiec nie wiem skad takie bledne wnioski, zadnego bulwersu nie mam, lecz sam sie przekonasz ze ta zmiana nie jest pozytywna po tak dlugim czasie.

Zanim zaczniesz nastepnym razem wyrazac swoje zdanie miej co do tego pewnosc bo w tym przypadku myliles sie w 100 procentach

Opublikowano

W grze ani na forum serwera ani jednego postu na taki temat nie napisalem wiec nie wiem skad takie bledne wnioski, zadnego bulwersu nie mam, lecz sam sie przekonasz ze ta zmiana nie jest pozytywna po tak dlugim czasie.

Zanim zaczniesz nastepnym razem wyrazac swoje zdanie miej co do tego pewnosc bo w tym przypadku myliles sie w 100 procentach

Czas pokaże, ale moim zdaniem ta zmiana jest na duuuuży plus.

Opublikowano

Przecież pisałeś do mnie w grze :)

Zapowiedź Serwera

Budowniczy
Opublikowano

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Na czacie sucho nikt nie pisze , nuda i pustki w m1 to chyba nikogo nie widzialem w Shinsoo , kurde w dodatku żadne cheaty mi nie działają albo ja nie umiem tego wgrać , bida :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...