Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Co do questów na serwerze i wypowiedzi wyżej użytkownika, sam jestem autorem 95% wszystkich questów na naszym serwerze, więc wydaje mi się, że odwiedziłeś nie ten serwer co komentujesz tutaj.

Mówiono nam już wiele razy na starcie, że padniemy, że nie będziemy mieli graczy, my pokazujemy do dziś, że z dnia na dzień, dzięki takim komentarzom rośniemy w sile. Dziękujemy!

Informacja dla graczy:

Zapraszamy wszystkich do gry, szykujemy kolejny, bardzo ciekawy update na noc sylwestrową oraz przygotowujemy wiele konkursów! Większą dawkę informacji znajdziecie na naszym forum serwerowym.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam tutaj wypowiedzi niektórych osób (w większości adminów innych serwerów) to nie wiem czy się śmiać, czy płakać czy to i to jednocześnie. 
Zacznijmy od tego, że przedstawię sytuację jako gracz serwera (bo zarzucano mi nawet, że jestem z administracji bo popieram ten serwer).

Serwer ma aktualnie 500-600 graczy. Nie poexpimy sobie, ponieważ wszystkie spoty są zajęte. Stwierdzanie, że na serwerze gra 70 osób jest oczywiście śmieszne, ale to udostępnię wam screena poniżej, wykonanego dzisiaj na serwerze i sami oceńcie, ile na serwerze jest graczy. 
Widzę tutaj bulwers wielu administratorów innych serwerów, fakt faktem, ponoszą ich emocje i zazdrość tego, że Lest hia zabiera im graczy i swoje żale przychodzą wylewać oczywiście tutaj. W tym momencie gdy oni głoszą gorzkie żale na ich serwerach ludzie czekają, aż odpiszą im na centrum zgłoszeń, ale nie, admin jest zajęty płaczem pod inną prezentacją jak przykładowo tutaj widzę admina tej caroliny i samego endymiona który zapewne na dniach zamknie serwer bo echo u niego w m1 obija się o ściany. Pani endymionie, zrobić serwer to jedno, utrzymać go to drugie. Niestety w twoim wykonaniu to nie idzie w parze.
Hajs widzę się nie zgadza i od razu problemy do innych :)

Widziałem tutaj nawet jakiegos admina z caroliny który zarzuca, że questy są zabrane. Powiem Ci drogi adminie, że ten serwer stoi już jakiś czas więc sam sobie odpowiedz, jak Ci ktoś mógł "ukraść" questy. Próbuj dalej, ale na przyszłość używaj to coś masz pod czaszką jak już coś piszesz. Questy na tym serwerze są autorskie bo grałem na wielu i mogę przyznać, że są pisane od 0. 

Ogólnie patrząc śmieszna wydaje się sytuacja w której ktoś tu zaproponował fuzję z altro sem :D Powiem, że to nie byłoby możliwe, ponieważ nie ma tak dobrego serwera, żeby tylu graczy pomieścić. Bo i na jednym i na drugim serwerze gra ogrom graczy i wiem, że Małysz śmieje się z was bo on na serwerze ma 1500 graczy a to, że jakimś zazdrosnym dzieciakom to się podoba to wiecie koło czego mu to lata. On ma serwer, ma graczy i go nie obchodzi to jak się reklamował i czy to było fair czy nie. Gracz sam zdecyduje gdzie chce grać. Jeśli serwer słaby to nie zostanie, jeśli dobry zostanie. Tak samo Lesthia. Skoro reklamują się gdzieś gdzie nie powinni to co Was to boli? 
Gracz sam zadecyduje czy u nich zagra czy nie. I zapewne poprawiacie humor administracji Les thii bo tak samo jak altr os mają zawalony cały serwer w graczach i zarabiają pieniądze i ich nie obchodzi ze jakis endymion płacze, ze jakis admin caroliny płacze. Oni patrzą na swój serwer, na swoich graczy i to jest najważniejsze.

Admin caroliny płacze jak to Les thia się reklamuje a sam pod postami lesthi na facebooku umieszcza linki do caroliny + pokazuje poziom administracji karoliny który bezczelnie kłamie :D

Jeśli jesteśmy przy administracji to mogę stwierdzić po takim czasie gry na serwerze, że jest to najlepsza administracja jaką kiedykolwiek spotkałem. Przebywają 24/7 na serwerze, odpisują każdemu kto napisze "GM PW". Wystarczy tylko popytać graczy. To jest prawdziwa administracja której zależy na serwerze. Mieli ciężkie czasy kiedy grała znikoma ilość graczy ale to, w jaki sposób powrócili i z jaką mocą przebija wszystko. Nie uciekają od problemów i nie zamykają serwera przy 50 graczach tak jak avan ****or czy jakieś exo* ***an który nie potrafi się uporać z problemem na serwerze. Admini poświęcają naprawdę ogrom czasu na ten serwer. 

Z tego co admin pisał to jutro wbija z serią 12000 youtuber więc 20-30% graczy więcej będzie, więc niektórzy admini tego psychicznie coś czuję nie wytrzymają.

Zapewne teraz będę komentowany jaki to jestem kretyn bo nie poparłem stada hejtu ale mi to wisi. Gram na serwerze i będę grał czy to się podoba komuś czy nie i mam gdzieś kto co o mnie będzie pisał. 

A tutaj pokazuje kilka ssów z "70 graczami na serwerze" :) 

Pozdrawiam

Serwer oczywiście jak najbardziej polecam.

XAJIQtS.jpg

a7g6S8G.jpg

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Czemu udajesz ze nie jestes adminem tego serwera? Vesteris ma sie dobrze, nawet bardzo dobrze, a twoje sugerowanie ze na dniach zamknę serwer sa śmieszne. Przeciez wasze umiejętności sa zerowe, do teraz bawi mnie wasz płacz i marudzenie u Przemka o tym ze uzywałem u was buga na yangi, a wy nie mogliście go znaleźć, a wystarczyło przeanalizować log.log.

Opublikowano

Tak dużego smarowania odbytu nie widziałem już od dawna, poważnie. 

On ma serwer, ma graczy i go nie obchodzi to jak się reklamował i czy to było fair czy nie. Gracz sam zdecyduje gdzie chce grać. Jeśli serwer słaby to nie zostanie, jeśli dobry zostanie. Tak samo Lesthia. Skoro reklamują się gdzieś gdzie nie powinni to co Was to boli? 

Jesteś debilem, nawet nie chce mi się tego uzasadniać. 

Ogólnie patrząc śmieszna wydaje się sytuacja w której ktoś tu zaproponował fuzję z altro sem  :D Powiem, że to nie byłoby możliwe, ponieważ nie ma tak dobrego serwera, żeby tylu graczy pomieścić. Bo i na jednym i na drugim serwerze gra ogrom graczy i wiem, że Małysz śmieje się z was bo on na serwerze ma 1500 graczy a to, że jakimś zazdrosnym dzieciakom to się podoba to wiecie koło czego mu to lata. 

Myślisz? Upadająca pandora na kilka tygodni przed zamknięciem miała więcej graczy niż te dwa buble razem wzięte. 

Ludzie płaczą na forum u pucybonga, że z serwera wiara ucieka i próbują to padło reanimować załatwiając sobie kolejne reklamy u nagrywających. Zresztą, widać że wzięli się do roboty - każdy temat na forum ujawniający prawdę o serwerze ZNIKA w trybie natychmiastowym i nie ma ich nawet w koszu, a kilkadziesiąt takich powstało.

Jedynie co łączy te dwa gówna to poziom ich beznadziejności oraz jakże świetna reklama, nic więcej.

Swoją drogą taka fala krytyki nie pojawiła się bez powodu. Zauważyłem, że od kilku stron w tym temacie Ty oraz GM jesteście jedynymi osobami polecające ten serwer, brawo. 

lownfast

Opublikowano

Czemu udajesz ze nie jestes adminem tego serwera? Vesteris ma sie dobrze, nawet bardzo dobrze, a twoje sugerowanie ze na dniach zamknę serwer sa śmieszne. Przeciez wasze umiejętności sa zerowe, do teraz bawi mnie wasz płacz i marudzenie u Przemka o tym ze uzywałem u was buga na yangi, a wy nie mogliście go znaleźć, a wystarczyło przeanalizować log.log.

Grałem na vesteris i nie, nie ma się bardzo dobrze  :yay:

Nie bez powodu tam acc sprzedałem jak zresztą połowa serwera  :D

Za mocno mydlisz ludziom oczy i przechwalasz się swoimi "umiejętnościami". 

Wystarczy zapytać terenzo jak pierwszy do niego leciałeś z byle czym  :lenny:

Opublikowano

DPKCAn0.jpg

A nie potrzebujesz moze jeszcze pomocy profesjonalisty? xD

Minęło trochę czasu i przekonałem się jakim profesjonalistą jesteś :D 

Jakby nie patrząc wtedy grałem jeszcze na Twoim vestegównie.

Opublikowano

Grałem na vesteris i nie, nie ma się bardzo dobrze  :yay:

Nie bez powodu tam acc sprzedałem jak zresztą połowa serwera  :D

Za mocno mydlisz ludziom oczy i przechwalasz się swoimi "umiejętnościami". 

Wystarczy zapytać terenzo jak pierwszy do niego leciałeś z byle czym  :lenny:

Czemu ma się mieć źle? Ludzi więcej jak we wrześniu, a jeżeli chodzi o stabilność to jedynie Invoria może się z nim mierzyć, nikt więcej.

Myślisz, że Lesthia - serwer pokroju wytworów surka, z podpieprzoną stylizacją od Tiverii jest w stanie komuś/czemuś dorównać? 

lownfast

Opublikowano

Jakbyś k***a ściągnął te konskie klapki na oczy to byś zobaczył resztę postów. A teraz spierdalaj płakać Przemkowi jaki to ten endymion zły i wam robi na złość.

Ta dyskusja nie ma sensu, z wami jak ze ściana. Do ściany tez można mowić i nic nie zrozumie.

Opublikowano

8xqATzi.jpg

Niech cie lepiej braciszek pilnuje co tam wypisujesz.

:v

Oni to sie tam nadaja. Ciggarete rozkminiasz to, że jesteś kretynem? Jesteś w administracji tego serwera, a pytasz się czy da rade zrobić szybką zmiane kanałów. :v Żenadix

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jakbyś k***a ściągnął te konskie klapki na oczy to byś zobaczył resztę postów. A teraz spierdalaj płakać Przemkowi jaki to ten endymion zły i wam robi na złość.

Ta dyskusja nie ma sensu, z wami jak ze ściana. Do ściany tez można mowić i nic nie zrozumie.

Zapomniałeś ze sobą zabrać swoich murzynów. :yay:  :yay:

którzy od startu przepowiadają, że serwer nie wytrzyma 1 dnia a stoi juz 40 dzień :D

Opublikowano

Endymion wypi***laj stąd  :mad:

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Endymion wypi***laj stąd  :mad:

Ty to wariat jesteś. Wielcy technicy, którzy przy każdym problemie przekopują całe mpcforum, żeby wygrzebać poradnik dotyczący błędu. Sourca stawiacie drugi tydzień. :v

Zamiast zrobić porządną reklamę serwera, to wbijacie na konkurencje i spamujecie tym gównem, wyzyskując przy tym jakiś bidoków za pare sm. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Szkoda, że taki wyszczekany nie byłeś jak wam się serwer poskładał i bałeś się wejść na ts'a jak ostatnia pizda. :v

A i nie wrzucaj mi postów z pierwszej odsłony serwera :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Screeny na dzien 29.12.2015 :) 
Wbijać wszyscy na serwer :D 

XAJIQtS.jpg

a7g6S8G.jpg

Opublikowano

Jak ja tych ludzi poza Ventosem nawet nie znam, wiec o czym ty pierdolisz rafalku? No powiem ci, ze 40 dni to jest k***a serio wyczyn, nie bede mówił ile Vesteris stoi bo będzie Ci smutno.

ps. W te szalone 40 dni wliczyles kilkudniowa przerwę spowodowana brakiem pomysłu na zabezpieczenie serwera? xD

Budowniczy
Opublikowano

Change Log. Stan: 30.12.2015, Godz: 03:40

- Poprawiono mapy m.in Wymarła Osada, Wojny Gildii oraz Ślub. 
- Przywrócono tradycyjne połyski broni.
- Wprowadzono poprawki w questach.
- Zmieniono tła logowania.

- Zakończono drop bombek oraz event świąteczny.
- Przywrócono tekstury trawy (na prośbę graczy).

- Wprowadzono inne mniejsze poprawki. 

Aby wszystkie zmiany działały jak należy, trzeba pobrać najnowszego patchera ze strony.

Pozdrawiamy!

Co do tematu, jako osoba neutralna w tym sporze, prosiłbym [o ile istnieją] moderatorów o warnowanie każdego napisanego postu nie związanego z tematem.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jak czytam tutaj wypowiedzi niektórych osób (w większości adminów innych serwerów) to nie wiem czy się śmiać, czy płakać czy to i to jednocześnie. 

Zacznijmy od tego, że przedstawię sytuację jako gracz serwera (bo zarzucano mi nawet, że jestem z administracji bo popieram ten serwer).

Serwer ma aktualnie 500-600 graczy. Nie poexpimy sobie, ponieważ wszystkie spoty są zajęte. Stwierdzanie, że na serwerze gra 70 osób jest oczywiście śmieszne, ale to udostępnię wam screena poniżej, wykonanego dzisiaj na serwerze i sami oceńcie, ile na serwerze jest graczy. 

Widzę tutaj bulwers wielu administratorów innych serwerów, fakt faktem, ponoszą ich emocje i zazdrość tego, że Lest hia zabiera im graczy i swoje żale przychodzą wylewać oczywiście tutaj. W tym momencie gdy oni głoszą gorzkie żale na ich serwerach ludzie czekają, aż odpiszą im na centrum zgłoszeń, ale nie, admin jest zajęty płaczem pod inną prezentacją jak przykładowo tutaj widzę admina tej caroliny i samego endymiona który zapewne na dniach zamknie serwer bo echo u niego w m1 obija się o ściany. Pani endymionie, zrobić serwer to jedno, utrzymać go to drugie. Niestety w twoim wykonaniu to nie idzie w parze.

Hajs widzę się nie zgadza i od razu problemy do innych :)

Widziałem tutaj nawet jakiegos admina z caroliny który zarzuca, że questy są zabrane. Powiem Ci drogi adminie, że ten serwer stoi już jakiś czas więc sam sobie odpowiedz, jak Ci ktoś mógł "ukraść" questy. Próbuj dalej, ale na przyszłość używaj to coś masz pod czaszką jak już coś piszesz. Questy na tym serwerze są autorskie bo grałem na wielu i mogę przyznać, że są pisane od 0. 

Ogólnie patrząc śmieszna wydaje się sytuacja w której ktoś tu zaproponował fuzję z altro sem :D Powiem, że to nie byłoby możliwe, ponieważ nie ma tak dobrego serwera, żeby tylu graczy pomieścić. Bo i na jednym i na drugim serwerze gra ogrom graczy i wiem, że Małysz śmieje się z was bo on na serwerze ma 1500 graczy a to, że jakimś zazdrosnym dzieciakom to się podoba to wiecie koło czego mu to lata. On ma serwer, ma graczy i go nie obchodzi to jak się reklamował i czy to było fair czy nie. Gracz sam zdecyduje gdzie chce grać. Jeśli serwer słaby to nie zostanie, jeśli dobry zostanie. Tak samo Lesthia. Skoro reklamują się gdzieś gdzie nie powinni to co Was to boli? 

Gracz sam zadecyduje czy u nich zagra czy nie. I zapewne poprawiacie humor administracji Les thii bo tak samo jak altr os mają zawalony cały serwer w graczach i zarabiają pieniądze i ich nie obchodzi ze jakis endymion płacze, ze jakis admin caroliny płacze. Oni patrzą na swój serwer, na swoich graczy i to jest najważniejsze.

Admin caroliny płacze jak to Les thia się reklamuje a sam pod postami lesthi na facebooku umieszcza linki do caroliny + pokazuje poziom administracji karoliny który bezczelnie kłamie :D

Jeśli jesteśmy przy administracji to mogę stwierdzić po takim czasie gry na serwerze, że jest to najlepsza administracja jaką kiedykolwiek spotkałem. Przebywają 24/7 na serwerze, odpisują każdemu kto napisze "GM PW". Wystarczy tylko popytać graczy. To jest prawdziwa administracja której zależy na serwerze. Mieli ciężkie czasy kiedy grała znikoma ilość graczy ale to, w jaki sposób powrócili i z jaką mocą przebija wszystko. Nie uciekają od problemów i nie zamykają serwera przy 50 graczach tak jak avan ****or czy jakieś exo* ***an który nie potrafi się uporać z problemem na serwerze. Admini poświęcają naprawdę ogrom czasu na ten serwer. 

Z tego co admin pisał to jutro wbija z serią 12000 youtuber więc 20-30% graczy więcej będzie, więc niektórzy admini tego psychicznie coś czuję nie wytrzymają.

Zapewne teraz będę komentowany jaki to jestem kretyn bo nie poparłem stada hejtu ale mi to wisi. Gram na serwerze i będę grał czy to się podoba komuś czy nie i mam gdzieś kto co o mnie będzie pisał. 

A tutaj pokazuje kilka ssów z "70 graczami na serwerze" :) 

Pozdrawiam

Serwer oczywiście jak najbardziej polecam.

XAJIQtS.jpg

a7g6S8G.jpg

Słuchaj lizodupie, administratorzy innych serwerów nie przychodzą tu z zazdrości czy c**j wie co tam pisałeś płaczku, ich to po prostu w*****a że wbija na ich serwer/forum jakiś spambot ( wydaje mi się że to są gracze tacy jak ty, robią im reklamę na innych serwerach za marne kilka SM) i piszą jaki to nie jest z*******y serwer 1.5k online.

Myślałem że Twój poziom spierdolenia umysłowego sięgnął zenitu- myliłem się.

Budowniczy
Opublikowano

Change Log. Stan: 30.12.2015, Godz: 03:40

- Poprawiono mapy m.in Wymarła Osada, Wojny Gildii oraz Ślub.

- Przywrócono tradycyjne połyski broni.

- Wprowadzono poprawki w questach.

- Zmieniono tła logowania.

- Zakończono drop bombek oraz event świąteczny.

- Przywrócono tekstury trawy (na prośbę graczy).

- Wprowadzono inne mniejsze poprawki.

Aby wszystkie zmiany działały jak należy, trzeba pobrać najnowszego patchera ze strony.

Pozdrawiamy!

Co do tematu, jako osoba neutralna w tym sporze, prosiłbym [o ile istnieją] moderatorów o warnowanie każdego napisanego postu nie związanego z tematem.

logo.png

Opublikowano

Jak ja tych ludzi poza Ventosem nawet nie znam, wiec o czym ty pierdolisz rafalku? No powiem ci, ze 40 dni to jest k***a serio wyczyn, nie bede mówił ile Vesteris stoi bo będzie Ci smutno.

ps. W te szalone 40 dni wliczyles kilkudniowa przerwę spowodowana brakiem pomysłu na zabezpieczenie serwera? xD

Na te czasy to jest z*******y wyczyn.

Przecież połowa zapowiedzianych serwerów nie wytrzymuje nawet tygodnia, albo składają się na starcie.

@topic

Serwer polecam, gram, i grać będę bo mi się po prostu podoba ;)

Opublikowano

Na te czasy to jest z*******y wyczyn.

Przecież połowa zapowiedzianych serwerów nie wytrzymuje nawet tygodnia, albo składają się na starcie.

@topic

Serwer polecam, gram, i grać będę bo mi się po prostu podoba ;)

Snorlax, jaki masz nick na serwerze? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...