Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo, pseudo-teamu? Przypomnij sobie jak prosiliście mojego technika o pomoc przy "odpaleniu" sourca.  xD Takie osoby jak Wy nie powinny stawiać serwerów ale nie mnie decydować kto może a kto nie.

Nadal nie polecam. 

bo wcale Twój technik nikogo innego o nic nie prosił :D Każdy technik kiedyś w swoim życiu prosił o pomoc. Zresztą, Vitron aka Lourt mógłby ten serwer postawić bez was bo wy tam jesteście zbędni :D

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

administracja nieogarnieta nie polecam

Na przyszłość, nie tylko w tym przypadku, ale prosiłbym o dokładniejsze rozwinięcie zdanie. Rozumiem, że chcesz spróbować obniżyć nam opinię, lecz jak już chcesz coś wymyślić, to poświęć kilka minut na jakieś wiarygodne komentarze.

Gracz nie jest istotą głupią i wie, które komentarze są potwierdzone obecnością na serwerze a które nie.

Co do graczy, podchodzimy do każdego gracza z szacunkiem. Zależy nam na rozwiązaniu nawet drobnych błędów. Fakt, czasem natrafi się przypadek, iż ilość graczy się nachodzi. Wtedy jesteśmy zmuszeni pomagać po kolei. Nie chcemy, aby gracz był przez nas odrzucany, dlatego rozwiązujemy każdy problem do końca. Jeśli jakieś pytania dt. serwera, zapraszamy do ich publikacji.

Na naszym forum dowiecie się jaki jest postęp prac na serwerze oraz znajdziecie natychmiastową pomoc z naszej strony.

Dziękuję i szanuję zdanie tych dobrych i tych niedobrych,

Bervsky

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

bo wcale Twój technik nikogo innego o nic nie prosił :D Każdy technik kiedyś w swoim życiu prosił o pomoc. Zresztą, Vitron aka Lourt mógłby ten serwer postawić bez was bo wy tam jesteście zbędni :D

Sorry, ale to są podstawy. I nie - nie mógłby postawić sam tego serwera. Rozczarowałem? Przykro.

Nadal nie polecam.

Opublikowano

Sorry, ale to są podstawy. I nie - nie mógłby postawić sam tego serwera. Rozczarowałem? Przykro.

Nadal nie polecam.

Jak to dobrze wejść po miesiącu i czytać że już nie wypierasz się że Lourt jest technikiem xD na początku nje nje gdzie tam :D. Co do serwera polecam ze względu na to że administracja nie jest znana z pierdyliarda serwerów robionych na miesiąc podejście mają okej w stosunku do graczy i na pewno znajdą się osoby które pomogą IM (administracji) żeby ten serwer dalej stał. Nie każdy jest idealny i czasem każdy potrzebuje pomocy, aktualnie tylko chyba jeden serwer którego jeszcze nawet nie ma uważa się za uber samo wystarczalny i z*******y #Antaris. Szkoda że nie jesteście świadomi jak to będzie wyglądało przy starcie ale dla mnie to dobrze bo będę siedział z popcornem i śmiał się z jak wysoka spadacie na te głupie ryje.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Nawet jeśli, to wątpię, żeby potem wyzywał tę osobę od pseudo-technika.

Jak to dobrze wejść po miesiącu i czytać że już nie wypierasz się że Lourt jest technikiem xD na początku nje nje gdzie tam :D. Co do serwera polecam ze względu na to że administracja nie jest znana z pierdyliarda serwerów robionych na miesiąc podejście mają okej w stosunku do graczy i na pewno znajdą się osoby które pomogą IM (administracji) żeby ten serwer dalej stał. Nie każdy jest idealny i czasem każdy potrzebuje pomocy, aktualnie tylko chyba jeden serwer którego jeszcze nawet nie ma uważa się za uber samo wystarczalny i z*******y #Antaris. Szkoda że nie jesteście świadomi jak to będzie wyglądało przy starcie ale dla mnie to dobrze bo będę siedział z popcornem i śmiał się z jak wysoka spadacie na te głupie ryje.

Przecież to było od początku wiadome. Tylko ludzie się spinają, że jest nie tylko technikiem, a też sponsorem.

tenor.gif

Opublikowano

Nawet jeśli, to wątpię, żeby potem wyzywał tę osobę od pseudo-technika.

Przecież to było od początku wiadome. Tylko ludzie się spinają, że jest nie tylko technikiem, a też sponsorem.

Oni sami w tym a*****sie nie wiedzą kto od czego jest. Jeden mówi ze jest technikiem i ma największą władzę a drugi mówi ze on nie ma najwiekszej władzy bo tą władzę ma sponsor. Widzę juz pozniejsze konflikty o to, kto tam ma dowodzic jak wplynie kilka tych pln. A więc serwer będzie stał uwaga... do pierwszej wyplaty. Pozniej zacznie się kogo i je*anie na kasę :D Ale to jest kwestia czasu. Większego ZOO nie mogli chyba już tam zatrudnić. 

Co do lesthii.. to czekamy i polecam :D 

Opublikowano

Oni sami w tym a*****sie nie wiedzą kto od czego jest. Jeden mówi ze jest technikiem i ma największą władzę a drugi mówi ze on nie ma najwiekszej władzy bo tą władzę ma sponsor. Widzę juz pozniejsze konflikty o to, kto tam ma dowodzic jak wplynie kilka tych pln. A więc serwer będzie stał uwaga... do pierwszej wyplaty. Pozniej zacznie się kogo i je*anie na kasę :D Ale to jest kwestia czasu. Większego ZOO nie mogli chyba już tam zatrudnić. 

Co do lesthii.. to czekamy i polecam :D

Ciekawe teorie spiskowe masz ale nigdy nie mieliśmy problemów z wypłacaniem pieniędzy na żadnym serwerze. Masz złe mniemanie o innych ludziach - nie wszyscy robią każdego w c***a jak macie to we krwi. :)

Pozdrawiam i więcej tutaj się już nie wypowiem bo szkoda mi czasu. :)

Budowniczy
Opublikowano

Ciekawe teorie spiskowe masz ale nigdy nie mieliśmy problemów z wypłacaniem pieniędzy na żadnym serwerze. Masz złe mniemanie o innych ludziach - nie wszyscy robią każdego w c***a jak macie to we krwi. :)

Pozdrawiam i więcej tutaj się już nie wypowiem bo szkoda mi czasu. :)

Myślę, że Twoim zadaniem jest powstrzymywać flamewar, a nie samemu go tworzyć. Reprezentuj jakiś poziom, jak to przystało na Managera jakiegoś An*****a. Myślę, że akurat dodałeś o 3 posty za dużo, ale to już zgłosiłem w odpowiednie miejsce. Unikasz moich postów udając, że ich nie widzisz i odpowiadasz na posty nie wnoszące nic do tematu tworząc zamieszanie. Temat jest wstawiony przeze mnie, więc jeśli masz jakieś wątpliwości, kieruj je do mnie Menadżerze.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

serw off z 4 dni wiec 0 osob

Codziennie 100 na forum więc są :D To są prawdizi gracze którzy czekają do końca z administracją a nie uciekają :D 

Admini powiedzieli, że serwer na 100% wkrótce ruszy :D Wystarczy czas. Inne serwery popadały, Lesthia się uchorniła :D

Opublikowano

Codziennie 100 na forum więc są :D To są prawdizi gracze którzy czekają do końca z administracją a nie uciekają :D 

Admini powiedzieli, że serwer na 100% wkrótce ruszy :D Wystarczy czas. Inne serwery popadały, Lesthia się uchorniła :D

Pierdolisz, to Lesthia leży a inne stoją. Tak się uchroniliście, że serwer offline kilka dni, to brawo. Chrońcie się tak dalej, pewnie będzie taka ochrona że po kolejnych bugach znów będzie nowa ochrona wdrążana, w sumie jak serwerownie.

Opublikowano

Myślę, że Twoim zadaniem jest powstrzymywać flamewar, a nie samemu go tworzyć. Reprezentuj jakiś poziom, jak to przystało na Managera jakiegoś An*****a. Myślę, że akurat dodałeś o 3 posty za dużo, ale to już zgłosiłem w odpowiednie miejsce. Unikasz moich postów udając, że ich nie widzisz i odpowiadasz na posty nie wnoszące nic do tematu tworząc zamieszanie. Temat jest wstawiony przeze mnie, więc jeśli masz jakieś wątpliwości, kieruj je do mnie Menadżerze.

Nie wolno Ci downie napisać złego komentarza na twój zjebany serwer? Nie moja wina, że postawiliście gówno i liczyliście na cud pod względem ilości online.

Dodatkowo te chamskie reklamy na każdym serwerze, spam na facebooku, nawet na globalu  :) Dla mnie team i serwer to śmieszni ludzie z poziomem sprzed min. 5 lat, cieszcie się, że jeszcze nie leżycie z tym gównem. 

Zresztą... komu chciałoby się to wywalić, prawda? 100 Online, nie polecam :)

Nie rozumiem twojego zachowania... Przecież ty jesteś tym adminem ze swoim braciszkiem @iGu 

100 online to faktycznie SZACUN 

Budowniczy
Opublikowano

Serwer online, zapraszamy do gry :) 

logo.png

Opublikowano

Nie wolno Ci downie napisać złego komentarza na twój zjebany serwer? Nie moja wina, że postawiliście gówno i liczyliście na cud pod względem ilości online.

Dodatkowo te chamskie reklamy na każdym serwerze, spam na facebooku, nawet na globalu   :) Dla mnie team i serwer to śmieszni ludzie z poziomem sprzed min. 5 lat, cieszcie się, że jeszcze nie leżycie z tym gównem. 

Zresztą... komu chciałoby się to wywalić, prawda? 100 Online, nie polecam  :)

Nie rozumiem twojego zachowania... Przecież ty jesteś tym adminem ze swoim braciszkiem @iGu 

100 online to faktycznie SZACUN 

Chamskie reklamy na PL? :D A zobacz sobie co małysz zrobił (serwer altr os). Przynajmniej oni nie spamują na forach innych privów, to jest chamskie.

Ludzie na PL sami w sumie zadecydują, czy będą chcieli grać czy nie. Tacy głupi nie są.

Jeśli oni są zacofani 5 lat to nie chce wiedzieć ile ty jesteś zacofany :D

Póki co to Ty masz ból dupy a oni maja $$$ już wyciągnięte za pierwszy miesiąc wiec daruj sobie :P 
Tak komentuj teraz mój post, pisz ze jestem głupi i zacofany ale powiem Ci, że ciesze sie ze mam wyje bane na ludzi i na ich zdanie bo dzisiejszy swiat własnie jest przesiąknięty takim gów nem jak Ty i ten Ventos którzy nic nie osiągnęli a spinają dupy everywhere. 
Ja osiągnąłem duzo, admini lesthii też, bo serwer wyszedł im zajebbisty a ty jestes z niczym. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

Czy opłaca się grać na serwerze Lesthia.eu? :) 
Oto odpowiedzi przykładowych 11 graczy.

Dziękujemy!

roTbPlp.png

logo.png

Opublikowano

Ty dalej udajesz, że nie jesteś adminem tego serwera? I weź wymień ile serwerów padło, bo jakoś nie zauważyłem.

tenor.gif

Budowniczy
Opublikowano

Ile osób ONline?

Dzisiaj było 300 natomiast jesteśmy po dużej przerwie :) Natomiast reklama nadchodzi i liczba graczy cały czas wzrasta. Serdecznie zapraszamy :) 

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

feCRa76.png

logo.png

Budowniczy
Opublikowano
Opublikowano

Polecam serwer królestwo Tauri gildia DARNKESS :D 

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

@•PiffPaff•

Skoncz ta szopke..

Wołaj Ventosa zeby Ci lajka dał pod Twoim postem  

0m7b0Mw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...