Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah 600 osob i wzrasta, takiego kawału nigdzie nie slyszalem. Jestes żałosny jak Twój serwer. Pokaż mi ilosc online z Komendy to porozmawiamy. Wiesz jest pare serwerow które maja po 300 graczy i jest wiecej shopow i osob w m1 niz na tym syfie.

Nie mamy powodów aby okłamywać graczy :) Kto chce to wejdzie i zobaczy ile jest graczy i sam zadecyduje. Zapewne nie odwiedziłeś serwera a komentujesz no ale na tym forum to chyba już normalne jest. 

Pozdrawiam

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano
Opublikowano

Nie mamy powodów aby okłamywać graczy :) Kto chce to wejdzie i zobaczy ile jest graczy i sam zadecyduje. Zapewne nie odwiedziłeś serwera a komentujesz no ale na tym forum to chyba już normalne jest. 

Pozdrawiam

Daj ss z komendy, ahh zapomniałem.. nie wrzucisz, bo tu nawet 300 graczy nie ma. :v

Jak nie masz powodów, aby okłamywać graczy, to dlaczego nie wrzucisz ss z komendy?

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Daj ss z komendy, ahh zapomniałem.. nie wrzucisz, bo tu nawet 300 graczy nie ma. :v

Jak nie masz powodów, aby okłamywać graczy, to dlaczego nie wrzucisz ss z komendy?

kQRpRNg.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

gdzie te 1500, co tak twardo reklamowaliście na każdym serwerze globalbym lub chociażby te 600? :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

gdzie te 1500, co tak twardo reklamowaliście na każdym serwerze globalbym lub chociażby te 600? :v

Jak czasem tu wchodzę i czytam takie posty to nie wiem czy lepiej się śmiać czy płakać z głupoty takich ludzi. Najpierw twardo piszę, że na serwerze nie ma 300 graczy, a kiedy dostaje dowód to nagle sprytnie zmienia temat... Chyb kogoś po prostu bolą 4 litery, że komuś się udało i próbuje na siłę coś udowodnić.

Serwer polecam, przypomina dawnego pl-a.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Budowniczy
Opublikowano

Nie wiem, czy znasz tę komendę, lecz wykazała ona taką liczbę z jednego kanału, nie czterech.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jak czasem tu wchodzę i czytam takie posty to nie wiem czy lepiej się śmiać czy płakać z głupoty takich ludzi. Najpierw twardo piszę, że na serwerze nie ma 300 graczy, a kiedy dostaje dowód to nagle sprytnie zmienia temat... Chyb kogoś po prostu bolą 4 litery, że komuś się udało i próbuje na siłę coś udowodnić.

Serwer polecam, przypomina dawnego pl-a.

Sprytnie zmieniam temat? Dalej jesteśmy przy temacie ilości graczy online. No fakt, jest te 450 (zwracam honor haha :v), ale gdzie te 600, o którym oni piszą lub te 1500? Udało im się coś? Co takiego? Jak padł im serwer, to musieli przekopywać całe forum, żeby go postawić na nogi. Serwer stoi ile? 1,5 miesiąca, a dalej sourca nie ma, który miał być od razu po włączenia serwera ponownie, żadnych eventów. Raz mieli podejście do OX'a, ale ich to przerosło. Wiec co im się udało? 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Sprytnie zmieniam temat? Dalej jesteśmy przy temacie ilości graczy online. No fakt, jest te 450 (zwracam honor haha :v), ale gdzie te 600, o którym oni piszą lub te 1500? Udało im się coś? Co takiego? Jak padł im serwer, to musieli przekopywać całe forum, żeby go postawić na nogi. Serwer stoi ile? 1,5 miesiąca, a dalej sourca nie ma, który miał być od razu po włączenia serwera ponownie, żadnych eventów. Raz mieli podejście do OX'a, ale ich to przerosło. Wiec co im się udało? 

Czasami się zastanawiam czy Ty na siłę chcesz sobie posty nabijać czy naprawdę zadajesz te pytania z ciekawości, bo po naszej jednej odpowiedzi na Twoje pytanie, rodzą się z Twojej strony 2 kolejne pytania i jakby nie patrząc z Tobą dyskusja nigdy się nie skończy. Po co powracasz do przeszłości. Było minęło. Po co to odgrzebywać. Jakby nie patrząc każdy serwer miał kiedyś jakąś potyczkę, nawet globalny. Im też będziesz wytykać? 

Planujemy przygotować source w 100% a gdybyś czytał informację na naszym forum to byś był lepiej doinformowany co do source na naszym serwerze :)  

Co nam się udało? Chociażby to, że serwer cieszy się dużą ilością graczy, że stoi bo jak wiadomo w dzisiejszych czasach wychodzą tygodniówki gdzie gracze nie zdążą rozwinąć postaci a już się żegnają. 

Dbamy o ten serwer i będziemy dbać przez kolejne miesiące a może i lata :) 

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

kQRpRNg.png

:lenny: Widzę dużo tam osób gra, przepraszam i wbijam na serwer. Jak macie na CH1 450 Online to na całym z 1.5k śmiga nie? :lenny:

Budowniczy
Opublikowano

vLnjpiH.png

Dnia 03.01.2016 o godzinie 02:00 odbędzie się przerwa techniczna na serwerze.

Przerwa potrwa około godziny. Po ponownym włączeniu serwera zostanie opublikowany changelog.

Przepraszamy za problemy.

logo.png

Opublikowano

:lenny: Widzę dużo tam osób gra, przepraszam i wbijam na serwer. Jak macie na CH1 450 Online to na całym z 1.5k śmiga nie? :lenny:

shinso:

X4pqvQ3.png

jinno:

9MzixcA.png

Budowniczy
Opublikowano

Myślę, że nieważne co udowodnimy i tak zawsze będzie coś nietak. Wszystkich graczy zapraszamy na serwer, gracze bardzo miło wypowiadają się na jego temat oraz do oglądania serii z naszego serwera.

logo.png

Opublikowano

Myślę, że nieważne co udowodnimy i tak zawsze będzie coś nietak. Wszystkich graczy zapraszamy na serwer, gracze bardzo miło wypowiadają się na jego temat oraz do oglądania serii z naszego serwera.

Bardzo miło gracze się wypowiadają, widać po prezentacji. Ciągle wypowiadają się również "spam-konta" na forach innych serwerów oraz spam boty które to ciągle reklamują to wasze "coś". 

Byłem na tym serwie w odwiedziny jakiś czas temu - serwer świeci pustkami nawet w teoretycznych godzinach szczytu. A modyfikacja ów komendy o której mowa kilka postów wcześniej jest popularna nie tylko tutaj, ale też na kilku innych serwerach które się nią chwalą pokazując "realną liczbę graczy". 

Serwer ciągle uważam za pomyłkę, na której nie opłaca się grać -chyba że przez pomyłkę. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Prosiłbym jakiegoś moderatora o powstrzymanie spamu ciagle tych samych osob. Prosiliscie o screena zrobiliśmy dla was, z naszej strony to tyle. Jeśli osoby obce serwerowi wiedzą lepiej od samej administracji serwera to nie widzę sensu dalszej konwersacji.

Prosić o screena, a za chwile wmawiać, ze podrobiony. Szczyt głupoty. Kto chce wejdzie i sprawdzi ile osob gra.

Pozdrawiamy konkurencję :)

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Prosiłbym jakiegoś moderatora o powstrzymanie spamu ciagle tych samych osob. Prosiliscie o screena zrobiliśmy dla was, z naszej strony to tyle. Jeśli osoby obce serwerowi wiedzą lepiej od samej administracji serwera to nie widzę sensu dalszej konwersacji.

Prosić o screena, a za chwile wmawiać, ze podrobiony. Szczyt głupoty. Kto chce wejdzie i sprawdzi ile osob gra.

Pozdrawiamy konkurencję :)

A co powiesz na te liczby?

shinso

X4pqvQ3.png

jinno

9MzixcA.png

Opublikowano

Dobra zamknij morde i stawiaj boty na pl.

Niedługo na pl będzie więcej ich botów niż na ludzie stawiają eventy  xD

Ciekawe czy boty też pracują na zmiany, ale chyba im się nie pyli za tak cieńką wypłatę

Opublikowano

Kretyni, grałem na tym serwerze i nie mam administracji nic do zarzucenia. Na tym serwerze nawet 1 buga nie było, rtsztk chyba najlepszy typ (chodzi jako administrator) jakiego widziałem!

Serwer polecam w 100% dopracowany!

2ntwai9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...