Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Troszeczke słaby serwer ale 18 grudnia startuje MPCforum.pl będzie moc wbijać !!!       

Wiemy skąd przyszedłeś i jaki serwer reklamować, ale odpuść sobie, proszę :) Wasza "kampania reklamowa" przebija szczyt chamstwa. Miałem dobrą opinię na temat serwera, który reklamujesz ale w tym momencie moje podejście się zmieniło.

@Kubek122

@Noresta

zróbcie coś z tymi wstrętnymi  botami bo to świadczy źle o MPCforum. 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer to nie mogę nic powiedzieć, administracja się stara, odpowiada i łapie cheaterów :) Jedynie czego brakuje to graczy, wiadomo, że teraz bez YT żaden serwer nie ma prawa bytu, ale moim zdaniem w końcu ktoś doceni pracę włożoną w ten projekt :)

Budowniczy
Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer to nie mogę nic powiedzieć, administracja się stara, odpowiada i łapie cheaterów :) Jedynie czego brakuje to graczy, wiadomo, że teraz bez YT żaden serwer nie ma prawa bytu, ale moim zdaniem w końcu ktoś doceni pracę włożoną w ten projekt :)

Trzeba wziąć pod uwagę, że ostatnio startuje multum serwerów i gracze nie wiedzą co po prostu robić. Ale tak jak wspomniałeś, w końcu ktoś to doceni + staramy się dalej zachęcić jednego z najlepszych youtuberów na serię. :) 

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Miesiac czasu serwer stoi moze zrobcie jakies zuo?

Właśnie na ten weekend planujemy zrobić :)

Chwilowo na serwerze trwa przerwa techniczna.

Po przerwie zostaną włączone raty +50%.

Przepraszam za utrudnienia.

logo.png

Opublikowano

­No i zaraz pyknie miesiąc serwera.

Połowa serwerów w tym dziale na pewno nie pochwali się takim osiągnięciem :).

Wracam na serwer bo widać że warto.

Aaa, i macie jakiś kalendarz eventów?

Jak nie, to czy będzie owy kalendarz wprowadzony?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tyle,że nie poprawią exploita pozwalającego na usunięcie bazy stojąc na 34083. 

Florek a weź ty wypierdalaj marna imitacjo technika. Zrobi im ktoś za hajs liba i będą mieli zafixowane.

Opublikowano

­

Tyle,że nie poprawią exploita pozwalającego na usunięcie bazy stojąc na 34083. 

A co to ma do mojego komentarza?

Chcesz się pochwalić że umiesz ''Język hackeruw)?

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@Endymion

Na ascarialu lepiej popraw.Oj zapomniałem nie masz jak

Ile osób gra w godzinach szczytu? 

Truta dropi tylko z rippera?

Macie w planach przejście na source?

Ujrzymy jakieś nowości?

ty sie lepiej zajmij ascarialem bo pada powoli

skad truta

Opublikowano

­Czy ja się pozamieniałem z ch*jem na głowe?

Wpisuje dobrą odpowiedź w pytaniu i jest ciągle źle, czy to muszę podać po angielsku czy po polsku :D.

Opublikowano

­Czy ja się pozamieniałem z ch*jem na głowe?

Wpisuje dobrą odpowiedź w pytaniu i jest ciągle źle, czy to muszę podać po angielsku czy po polsku :D.

Chodzi Ci o forum?

Opublikowano

@****Pavcio****  Co ja? Musiałbyś pogadać z technikami ascariala bo nie rozumiem co Ty ode mnie chcesz

Kiedy zakończycie prace nad sorsem?

Jak kogos ogarna do tego :v

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Pracę trwają, niedługo wracamy :) Nie dam rady jeszcze ustalić kiedy. 

logo.png

Opublikowano

Jak kogos ogarna do tego :v

Dobrze że Ty musiałeś kogoś ogarniać, żeby Ci załatwił fishbota na lesthię mistrzu. Zapewne bana wyłapałeś i masz "bul dópy" bo z czego wiem, tępią fishboty :D W dodatku widzę, że grałeś na tym serwerze pomimo tego, że od poczatku najeżdzasz na nich :D fak logik. Te forum schodzi na psy.

N7ikdFQ.png

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Dobrze że Ty musiałeś kogoś ogarniać, żeby Ci załatwił fishbota na lesthię mistrzu. Zapewne bana wyłapałeś i masz "bul dópy" bo z czego wiem, tępią fishboty :D W dodatku widzę, że grałeś na tym serwerze pomimo tego, że od poczatku najeżdzasz na nich :D fak logik. Te forum schodzi na psy.

N7ikdFQ.png

Dlugo zamierzasz jeszcze udawac 3, niezwiazana z tym serwerem osobe?
Opublikowano

@sherer

Nawet nie warto zwracać uwagi na to, jak tu administracja sama siebie propsuje w postach za updejty, a z idiotą pif paf w dyskusje nie ma nawet co wchodzić. Zawsze, gdy ktoś napisze negatywny post w stronę lesthii, ten ułomny człek się pojawia. Multi jak chuy. Z tego co mi świta 15 listopada była pierwsza odsłona tego serwera, gdzie jak padła baza danych, to administracja bała się wejść na tsa. Na tej odsłonie nie gram z powodu administracji. Nie pozdrawiam. :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Brat bratu posty w prezentacji lajkuje i poleca. Damn son, brzmi legitnie.

Nie polecam. Kłamliwa administracja i szkoda tracić czasu na ten serwer. 

Opublikowano

@Matzar

Co najlepsze jego braciszek ma admina na tym serwerze, ale oporowo propsuje każdy update i poleca serwer. Beka dożywotnia. :v

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Brat bratu posty w prezentacji lajkuje i poleca. Damn son, brzmi legitnie.

Nie polecam. Kłamliwa administracja i szkoda tracić czasu na ten serwer. 

Powstrzymam się od komentarza do pseudo-teamu MPC. Każdy wie kto kiedyś tutaj przebywał, z kogo można było brać naprawdę przykład, a jaką zlepkę przyjmują teraz.

Co do serwera, większość pracy już za nami i wkrótce ukażą się ciekawe informacje.

Dziękujemy, że jesteście z nami!

logo.png

Opublikowano

Powstrzymam się od komentarza do pseudo-teamu MPC. Każdy wie kto kiedyś tutaj przebywał, z kogo można było brać naprawdę przykład, a jaką zlepkę przyjmują teraz.

Co do serwera, większość pracy już za nami i wkrótce ukażą się ciekawe informacje.

Dziękujemy, że jesteście z nami!

Przepraszam bardzo, pseudo-teamu? Przypomnij sobie jak prosiliście mojego technika o pomoc przy "odpaleniu" sourca.  xD Takie osoby jak Wy nie powinny stawiać serwerów ale nie mnie decydować kto może a kto nie.

Nadal nie polecam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...