Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwielbiam gdy ktoś ciagle pisze "liczba graczy rośnie" a od x czasu podaje te sama liczbę online. xD

Hahah, fajne masz zdj tak apropo z przed 2 lat jak bysles naje.. xD a co do serwera jak juz mówiłem, nie polecam ze wzgledu na ilosc graczy i po 99 lvl same nudy ;)
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahah, fajne masz zdj tak apropo z przed 2 lat jak bysles naje.. xD a co do serwera jak juz mówiłem, nie polecam ze wzgledu na ilosc graczy i po 99 lvl same nudy ;)

Żebym ja był tam tylko najebany.  <.<

Opublikowano

Żebym ja był tam tylko najebany.  <.<

Chwalisz sie czy żalisz? Co to za gra na hardzie na którym gra tak mało osób? 

Opublikowano

Luźno.

A skąd wiesz czy tego nie robi konkurencja?

Oni dobrze wiedzą że to jest dla nich antyreklama.

Myślisz że oni by to robili na swoją nie korzyść, i to jeszcze po takim hejcie w prezentacji.

Tracę wiarę w MPC, myślcie zanim zaczniecie hejtować.

nie ma czegos takiego jak antyreklamy....

reklama nawet najgorsza zawsze cos daje.

56096062140461666809.png

Opublikowano

Idioci, planktony intelektualne, wjeżdżasz do Jinno M1 na PL'u, a tutaj SPAMBOT. Nie polecam tego spie***lonego serwera.
79324347959146812972.jpg

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Idioci, planktony intelektualne, wjeżdżasz do Jinno M1 na PL'u, a tutaj SPAMBOT. Nie polecam tego spie***lonego serwera.

79324347959146812972.jpg

Nie rozumiesz że ktoś im robi pod górkę?

Tego nie robi nikt z teamu Lesthii.

nie ma czegos takiego jak antyreklamy....

reklama nawet najgorsza zawsze cos daje.

Dobrze się czujesz?

Opublikowano

Nie rozumiesz że ktoś im robi pod górkę?

Tego nie robi nikt z teamu Lesthii.

Dobrze się czujesz?

Jak juz wspominałem, im tego nie wytłumaczysz. Sami podstawili zapewne sobie kogoś żeby screeny porobić i na mpc pożalić.

No ale cóż, lepiej duzo krzyczeć ale co do czego bedą przepraszać ;)

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Jak juz wspominałem, im tego nie wytłumaczysz. Sami podstawili zapewne sobie kogoś żeby screeny porobić i na mpc pożalić.

No ale cóż, lepiej duzo krzyczeć ale co do czego bedą przepraszać ;)

Czy Ty jesteś mądry? Użyj choć trochę mózgu.

Nie czytam tego tematu, nie obchodzi mnie ten wymiot, nie obchodzi mnie Wasz syf.

Wklejam to, co widzę, bo gram na Diumarze i tam tego pełno od ch*ja. Poza tym jaką mam pewność, że to nie wasze boty? Przecież cierpicie na "od miesiąca graczy 500 i ciągle rośnie", coś tu jest nie tak, halo?

W dupie mam wasze (albo nie wasze) boty, mnie to nie interesuje.

Lepiej dużo krzyczeć, ale co do czego będą przepraszać.

Komunikat dla Ciebie: Wytrzyj usta i pocałuj mnie wiesz gdzie :)

Kończę, bo do Ciebie ziomek i Twojego serwera czuję awersję.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Koniec ze stawianiem po 10 botów w m1, zakładaniem na 5 poziomie gildii i odchodzeniem od komputera :)

Od takich rzeczy zwykle są GM'owie i jak zbanujesz powiązane konta to i te 10 poleci, ale co ja tam wiem.

No to dobrze widzisz, ze na jednym z kanałow gra 300-400 osob :)

Na całym serwerze codziennie gra od 600 do 700 osob :)

NO I TO JEST PRAWDOMÓWNA ADMINISTRACJA! Dobrze, że sam przyznałeś, że na serwerze w ciągu dnia loguje się 600-700 osób. Taką administrację się chwali.

Tylko że jeśli pomyślisz, że na womie jest 1k online, a w ciągu 24h przewija się 5500-6000 osób to wychodzi na to, że tu ze 150 online jest.

tenor.gif

Opublikowano

/u pokazuje nicki, a nie tylko ilość jak /w.

Chcieliście /w pokazaliśmy, jak pokazaliśmy okazało sie ze oszukujemy. Sami nie wiecie czego chcecie.

WhyNOT

Codziennie na serwerze gra 600-700 online :)

Pozdrawiam :)

rtruszk

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Chcieliście /w pokazaliśmy, jak pokazaliśmy okazało sie ze oszukujemy. Sami nie wiecie czego chcecie.

WhyNOT

Codziennie na serwerze gra 600-700 online :)

Pozdrawiam :)

rtruszk

A c**j mnie obchodzi co kto chciał i co kto dał. Wszyscy wiedzą, że lecicie w c**ja i tyle.

Swoją drogą do liczby online podawanej przez Exile z m1 (jedyne czemu można wierzyć w temacie tego c**jowego serwera) zaliczają się Ci wszyscy, którzy tak naprawdę są poza grą bo tylko zostawili włączony sklep.

Tylko że jeśli pomyślisz, że na womie jest 1k online, a w ciągu 24h przewija się 5500-6000 osób to wychodzi na to, że tu ze 150 online jest.

200.gif

Ładnie przekminione.

Opublikowano

A c**j mnie obchodzi co kto chciał i co kto dał. Wszyscy wiedzą, że lecicie w c**ja i tyle.

Swoją drogą do liczby online podawanej przez Exile z m1 (jedyne czemu można wierzyć w temacie tego c**jowego serwera) zaliczają się Ci wszyscy, którzy tak naprawdę są poza grą bo tylko zostawili włączony sklep.

200.gif

Ładnie przekminione.

Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie masz 100% punktów na tym forum, zapewne to forum tez sobie leci jak to mówisz "w c***a". Jak widzisz każdy dzisiaj to robi, chociażby całe to mpc forum gdzie dominują "znajomosci". Wiele osob jest tutaj nietykalnych i latają i spamia bez sensu gdzie sie da w tym ty i twój kolega exile który odpalił bota i pokazał, ze w m1 jest 130 osob i na podstawie tego określił ile osob jest na serwerze. Nie powiem, mistrzostwo świata.

Podaliśmy liczbę graczy online, ten kto chce wejdzie i zobaczy ile jest w godzinach szczytu graczy a nie, o 3-4 nad ranem. Taka opcja dla graczy bedzie najbardziej odpowiednia opcja.

Prosiłbym abyś zakończył wraz z kolega nabijanie postów w tym temacie, i wziął cos na uspokojenie. Bo skoro ten serwer nie jest godny uwagi i jest słaby jak to wypominasz od 20 stron to po co sie tutaj udzielacie? Boicie sie czegoś? Ja rozumiem, ze gracze z twojego serwera uciekają ale to nie powód do wylewania zali w tym temacie.

Pozdrawiam i zapraszam graczy na serwer :)

Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Dlaczego gdy uruchamiam klienta plikiem "Launcher.exe" to nic sie nie dzieje i klient sie nie uruchamia? Dzis sciagalem najnowszego klienta patcher najpierw uruchomilem pozniej launcher.exe i nic..

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Dlaczego gdy uruchamiam klienta plikiem "Launcher.exe" to nic sie nie dzieje i klient sie nie uruchamia? Dzis sciagalem najnowszego klienta patcher najpierw uruchomilem pozniej launcher.exe i nic..

Na kanale naszym YouTube masz rozwiazanie ;)

Kanał YouTube jest na stronie głównej ;)

Zapowiedź Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...