Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny sposob na reklame macie, wejsc do gry na jakis serwer i spamowac na czacie ''lethia.eu najlepszy serwer medium/hard'' watpie ze administracja nie ma z tym nic wspolnego bo to juz sie ciagnie troche, nawet na pl'u tak spamią.

Co do serwera jest w miare ok jednak biedny w nowosci typu shopy offline, wieksze stacki, wiecej stron w eq itd itd.

Budowniczy
Opublikowano

Fajny sposob na reklame macie, wejsc do gry na jakis serwer i spamowac na czacie ''lethia.eu najlepszy serwer medium/hard'' watpie ze administracja nie ma z tym nic wspolnego bo to juz sie ciagnie troche, nawet na pl'u tak spamią.

Co do serwera jest w miare ok jednak biedny w nowosci typu shopy offline, wieksze stacki, wiecej stron w eq itd itd.

Kierowaliśmy się, aby serwer przypominał tradycyjnego Metina, a więc sklepów nawet nie mieliśmy w planach dodawać. Stacki pozostaną na max 200 natomiast większe strony w eq który nam się spodobał i wkrótce dodamy. :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Liczba graczy z dnia na dzień drastycznie wzrasta :) Zapraszamy do gry! :)

Logowac się i pokazać czy oszczędzicie mi tego i sobie wstydu?

Opublikowano

Logowac się i pokazać czy oszczędzicie mi tego i sobie wstydu?

Prosze pamietać ze na ilościach podawanych przez Exile sa tez sklepy prywatne otwierane przez Tobół.

Opublikowano

Tak jest na Diumarze, jak nisko trzeba upaść, żeby ustawić spambota w m1? Nie polecam tego syfu.
53597797038207427452.jpg

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Ledwo co żem się zalogował, bo kanały FULL były, ale ostatecznie udało się, bo trafiłem na BUSY.

Shinso

lW8hcjx.png

Jino

hDC9gVX.png

Spadlem z krzesla xD

Graczy będzie jeszcze więcej  :)

Wiecej bedziesz jedynie mial tluszczyku na pupie niz graczy.

Budowniczy
Opublikowano

Kolejna grafika wykonana do reszty teł.

EPKHmmr.jpg

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jest 500 ludzi?

Luźno.

Widziałem dzisiaj wasze boty spamujace na globalu linkiem do serwera haha, po takich akcjach wiadomo co jest na serwerze ;)

A skąd wiesz czy tego nie robi konkurencja?

Oni dobrze wiedzą że to jest dla nich antyreklama.

Myślisz że oni by to robili na swoją nie korzyść, i to jeszcze po takim hejcie w prezentacji.

Tracę wiarę w MPC, myślcie zanim zaczniecie hejtować.

Opublikowano

Luźno.

A skąd wiesz czy tego nie robi konkurencja?

Oni dobrze wiedzą że to jest dla nich antyreklama.

Myślisz że oni by to robili na swoją nie korzyść, i to jeszcze po takim hejcie w prezentacji.

Tracę wiarę w MPC, myślcie zanim zaczniecie hejtować.

Na tym forum trochę cieżko z myśleniem.

Ja mam ogrom pracy i takie boty zamulają komputer ale i tak wszyscy pisza ze to admini :) a żaden admin nie ma metin2 pl pobranego ;)

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Ja mam ogrom pracy i takie boty zamulają komputer ale i tak wszyscy pisza ze to admini :) a żaden admin nie ma metin2 pl pobranego ;)

Nie płacz i nie kłam ;) ty mowisz ze na tym serwie jest po 800 osob a z tego co ja widze jest zaledwie 300 osob, cos malo.
Opublikowano

Nie płacz i nie kłam ;) ty mowisz ze na tym serwie jest po 800 osob a z tego co ja widze jest zaledwie 300 osob, cos malo.

No to dobrze widzisz, ze na jednym z kanałow gra 300-400 osob :)

Na całym serwerze codziennie gra od 600 do 700 osob :)

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Ciężko to mało powiedziane.

Rejestracja na MPC powinna być płatna na prawdę :D.

No to dobrze widzisz, ze na jednym z kanałow gra 300-400 osob :)

Na całym serwerze codziennie gra od 600 do 700 osob :)

Hahaha, zobaczył 300 osób w m1 na ch1 i już daje opinie.

Ehh...

Już straciłem nadzieje w ludzi na tym forum xD.

Twój post się potwierdza niestety, ci ludzie już nie myślą @1361622928-U485574.pngr.truszk

Opublikowano

Boze, zobaczył ludzi w m1, nic szczególnego w tym serwie. Widze wszystkie ch wiec nie mow mi co widze. Po 99 lvl serwer staje sie nudny i monotonny wiec szkoda dalej wbijac. Serwera nie polecam,bo gra malo ludzi. Żeby byl dobry hard musi byc te 800 online a nie 300, te 600-700 to przez 24 h sie przewija a tutaj różnica. Eq jest bardzo prosto a o bonach nie wspomne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...