Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

i2f80jt.png

Zima tuż tuż, więc na naszym serwerze również będzie można to zauważyć!

Stwory z wszystkich map ukradły Mikołajowi wszystkie bombki! Teraz nie ma w co ubrać swojej choinki, a przecież święta już niedługo!
Zmiany zostaną wprowadzone z nocy z 4 na 5 Grudnia.

ov6JK15.png

28M07Wl.png

Aby wymienić podstawowe bombki, należy mieć ich 5 sztuk każda różnego koloru.
Aby wymienić bombki specjalne trzeba przynieść 3 bombki 1 rodzaju. 

Drop który można uzyskać.

70102.png 30064.png 80017.png 71001.png 71094.png boss_box.png 53002.png 72049.png50513.png

7.gif

W pierwszych wioskach obydwóch Królestw nadeszła zima.

Mówi się, że ma trwać aż do Lutego...

kkbPAOP.png

zgdvUNC.png

https://www.youtube.com/watch?v=1WWf4F5mEC8

Resztę nowości będziecie mogli odnaleźć już na naszym serwerze.

Drop bombek będzie trwał do momentu świąt Bożego Narodzenia.

Reszta przygotowanych nowości zostanie wyłączona na początku Lutego, 2016r.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i2f80jt.png

Zima tuż tuż, więc na naszym serwerze również będzie można to zauważyć!

Stwory z wszystkich map ukradły Mikołajowi wszystkie bombki! Teraz nie ma w co ubrać swojej choinki, a przecież święta już niedługo!

Zmiany zostaną wprowadzone z nocy z 4 na 5 Grudnia.

ov6JK15.png

28M07Wl.png

7.gif

W pierwszych wioskach obydwóch Królestw nadeszła zima.

Mówi się, że ma trwać aż do Lutego...

kkbPAOP.png

zgdvUNC.png

https://www.youtube.com/watch?v=1WWf4F5mEC8

Resztę nowości będziecie mogli odnaleźć już na naszym serwerze.

Drop bombek będzie trwał do momentu świąt Bożego Narodzenia.

Reszta przygotowanych nowości zostanie wyłączona na początku Lutego, 2016r.

Super event :D Dobrze, że się staracie :D Czekamy :D 

Budowniczy
Opublikowano

super event a drop gorszy niz z serwerowej szkaty xDDD

Zanim tutaj napiszesz proszę zapoznaj się dokładniej z informacjami.

Z serwerowej szkatułki nie dostaniesz:

- Szkatułkę Umarłego Rozpruwacza

- Refnifera (Peta)

- Magiczny Metal

- Pierścień Doświadczenia

- Kamień Duchowy

- Fasolki Zen

Na przyszłość radzę lepiej zapoznać się :)

Pozdrawiam :)

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

@iGu

Rekordy online Ci padają na serwerze. :v :v :v :v

Cieszy nas każdy gracz.  ;) 

Prowokację możesz odłożyć na bok.

Serwer będzie stał nawet przy 50 graczach ale póki co nam to nie grozi.

Serwer cieszy się bardzo dużym powodzeniem.

Pozdrawiam.

logo.png

Opublikowano

Bardzo dużym powodzeniem? Człowieku z dnia na dzień ludzie Ci spierdalają z serwera, a Ty zamiast zrobić coś w kierunku tym, żeby wszystko działało jak należy, to ryj wycierasz jakimś eventem świątecznym. Pewnie i tak nic on nie wniesie do prawidłowego działania podstawowych rzeczy, które wymieniałem wyżej. Jak ty sam, jako administrator tego serwera nie wiesz co się na nim dzieje, dowód :

78630831845390278061.jpg

Kiedy kolejny filmik na youtube? Ah zapomniałem, zaraz nie będzie kogo banować. :v

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Bardzo dużym powodzeniem? Człowieku z dnia na dzień ludzie Ci spierdalają z serwera, a Ty zamiast zrobić coś w kierunku tym, żeby wszystko działało jak należy, to ryj wycierasz jakimś eventem świątecznym. Pewnie i tak nic on nie wniesie do prawidłowego działania podstawowych rzeczy, które wymieniałem wyżej. Jak ty sam, jako administrator tego serwera nie wiesz co się na nim dzieje, dowód :

78630831845390278061.jpg

Kiedy kolejny filmik na youtube? Ah zapomniałem, zaraz nie będzie kogo banować. :v

Na dniach powinien się pojawić. Możesz zasubskrybować kanał aby być na bieżąco, pozdrawiam  ;)

logo.png

Opublikowano

Mimo, że nie gram na serwerze zbyt długo i zbyt intensywnie to mogę śmiało powiedzieć, że każdy kto lubi stare klimaty powinien zawitać na serwerze i spróbować swoich sił, wbicie broni 30lvl na +9 cieszy tak samo jak kiedyś na globalu - mimo, że zwoje bodzia są u handlarki za 1k. 
Pozdrawiam i polecam. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Budowniczy
Opublikowano

Mimo, że nie gram na serwerze zbyt długo i zbyt intensywnie to mogę śmiało powiedzieć, że każdy kto lubi stare klimaty powinien zawitać na serwerze i spróbować swoich sił, wbicie broni 30lvl na +9 cieszy tak samo jak kiedyś na globalu - mimo, że zwoje bodzia są u handlarki za 1k. 

Pozdrawiam i polecam. 

Dziękujemy :) 

Również serdecznie zapraszam :) 

logo.png

Opublikowano

78630831845390278061.jpg

0002Q27XG8SB8543-C411.jpg

Jak nie pomoże to znajdziemy coś mocniejszego.

UW. Serwer polecam bardzo gorąco jeśli chcecie mieć całodobowy kontami z administracją i naprawdę zajebistą grę. :D

Opublikowano

Co jest z tym systemem wymiany bombek? Wbiłem sobie dziś, dropnąłem 5 bombek, idę sobie do mikołaja, biorę opcje zwykłe 5:1, a ten mi pisze że nie mam odpowiednich przedmiotów...

Opublikowano

Co jest z tym systemem wymiany bombek? Wbiłem sobie dziś, dropnąłem 5 bombek, idę sobie do mikołaja, biorę opcje zwykłe 5:1, a ten mi pisze że nie mam odpowiednich przedmiotów...

28M07Wl.png

A czy masz 5 różnych kolorów bombek?

Budowniczy
Opublikowano

Już niedługo zapowiemy kolejne nowości, które zostaną dodane na naszym serwerze. Bądźcie czujni!

logo.png

Opublikowano

28M07Wl.png

A czy masz 5 różnych kolorów bombek?

To trzeba mieć po każdą po jednej ?

Ja mam 5 tego samego koloru i nie chce wymieniać.

Budowniczy
Opublikowano

To trzeba mieć po każdą po jednej ?

Ja mam 5 tego samego koloru i nie chce wymieniać.

Jeśli chodzi o zwykłe bombki to 5 różnego koloru jeśli chodzi o specjalnie 3 takiego samego :) 

logo.png

Opublikowano

Jak tam serwer?

Ile osób online w godzinach szczuty?

Jak event?

Jakie są najlepsze sposoby zarobku na małych lvlach?

Czy w balans klas jest zrobiony dobrze?

Dam radę bez is wyexpić dajmy na to 90 archerem?

Proszę o wypowiedź gracza!

Opublikowano

Jak tam serwer? Trzyma się z*********e :)

Ile osób online w godzinach szczuty? z 500-600 myślę że jest

Jak event? Bardzo spoko :)

Jakie są najlepsze sposoby zarobku na małych lvlach? Dropienie ulepków chociażby w DT, Sohan, Ognista Ziemia albo zmianki z metków 200szt - 6kk

Czy w balans klas jest zrobiony dobrze? Idealnie :)

Dam radę bez is wyexpić dajmy na to 90 archerem? Radę da jak jesteś dobry i umiesz robić EQ :)

Proszę o wypowiedź gracza!

Proszę bardzo :)

2ntwai9.gif

Budowniczy
Opublikowano
Budowniczy
Opublikowano

Filmik prosto z kanału DIIIM2 :) Zapraszamy do gry :)

https://www.youtube.com/watch?v=OcWuTmqQ4Rw&feature=youtu.be

logo.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia, widać, że dużo poświęcają i wkładają w reklamę, co za tym idzie, zależy im na serwerze.

Żadnego problemu z kontaktem z administracją nie ma, jak najbardziej na +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...