Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgadza sie ja tez czekam z niecierpliwoscia mam nadzieje ze KOSTIUMY I WIERZCHOWCE juz beda :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

Pierwszy post jakiegoś tak użytkownika przepowiedział wszystko, że co chwile będą błędy, przerwy itd.

Osobiście nie czekam na serwer, lecę na Niv***e, j**** te pseudo serwy. Pozdrawiam.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Budowniczy
Opublikowano

Mamy już duże postępy na serwerze. Co do godziny, nie znamy jeszcze dokładnej godziny, lecz staramy się, aby dziś wszystko było już w normie.

Rejestracja na stronie została chwilowo wyłączona.

Konta w grze chwilowo zostały wszystkie zablokowane na czas naprawy, którą aktualnie przeprowadzamy. 

Wkrótce przekażemy kolejne informacje. Dziękujemy tym, którzy pozostali z nami.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Już ludzie nawet nie piszą :) cóż szkoda niestety.

O czym mają pisać?

Czekają na informacje odnośnie serwera, przynajmniej mają coś w głowie i nie robią niepotrzebnego spamu.

Mam nadzieje, że ogarną to, bo nie ma gdzie grać.

Opublikowano

Już ludzie nawet nie piszą :) cóż szkoda niestety.

A co mamy pisać jak na stronie aktualizują cały czas :> CZEKAM nie opier... :D

A z resztą co by dało jakbyśmy pisali " za ile będzie "  "ejjjj będzie dziś?"   " Długo jeszcze ? "   " Co poprawia Cie? "

To by tylko i wyłącznie przedłużyło czas pracy ( ich ) 

Dlaczego ?

Prosta odpowiedź ... 

Zamiast odpisywać i bawić się z tym ogarnięciem wszystkich postów to robią to co do nich należy ;) 

Opublikowano

Dali info na facebooku: DO 24:00 wystartuja. Zacierac rece panowie!

Widzę, że dalej wierzysz w świętego mikołaja. :v

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...