Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzi możecie nie widziec bo serwer dopiero o godzinie 22-23 sie ustatkowal a wiec nie kazdy mogl siedziec do tej godziny natomiast na serwerze o godzinie 2 w nocy bylo okolo 100 osob na pewno, nie da sie wgl. znaleźć jakiego kolwiek metina wiec nie pieprzcie ze nie ma ludzi :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To prawda. Ta przerwa prawdopodobnie uśmierciła właśnie server :). No cóż pora pobrać inny :)

Jak już pisałem na drugiej stronie tematu, Administracja nie nadaje się do niczego. Pisałem że będą ciągłe przerwy i problemy że serwer jest Niedopracowany. To iGu przechwalał się swoimi umiejętnościami i nazywał mnie kłamcą bo wprowadzam ludzi w błąd. ;)

W ile wbije max level?? Aaa no tak nie wbije bo są ciągłe przerwy haha :)

Opublikowano

No proszę. Kolejny serwer którego administracja myli beta testy z oficjalnym startem. Eh...

Profesionalista iGu i jego ekipa robiła bete. Jak to pisał serwer w 100% dopracowany i sprawdzony ;) 

Włączycie serwer do 20?

Opublikowano

Gdzie i kto i jak napisał ze to beta xD

BTW max lvl będzie szło bardzo szybko wbić ;) bo działają wszelkiego rodzaju wh nok i dmg ;)

Ale serwer 100% sprawny i zabezpieczony, dobrze tylko wyglądała prezentacja a im dalej w las tym gorzej ;x poczynając od patchera zbudowanych misji i yang po teleporty crashujace klienta po ilości zmianek i dostępności do broni na 30 lvl, ilości ulepszaczy które dropia jak kot naplakal, a do tego trudność w robieniu misji biologia bo żeby orka mają drop jak na pl'u chyba :O

Opublikowano

Profesionalista iGu i jego ekipa robiła bete. Jak to pisał serwer w 100% dopracowany i sprawdzony ;)

Włączycie serwer do 20?

Ja osobiście zrozumiałem, że nie jesteś ich zwolennikiem itd. co post im wypominasz błędy. Wydaje mi się, że każdy kolejny post to dziecinada ;D.  Nie bronie tego servera, ani też administracji, ponieważ ja tu tylko gram tak czy inaczej pisanie tego samego co post jest dość... irytujące :) Myślę, że jak sam nad sobą się zastanowisz to dojdziesz do tego samego wniosku.

Jeśli chodzi o server sama gra dzisiaj rano była przyjemna i trochę ludzi spotkałem, ale wątpię, żeby wrócił po tej przerwie. 

Opublikowano

Ja osobiście zrozumiałem, że nie jesteś ich zwolennikiem itd. co post im wypominasz błędy. Wydaje mi się, że każdy kolejny post to dziecinada ;D.  Nie bronie tego servera, ani też administracji, ponieważ ja tu tylko gram tak czy inaczej pisanie tego samego co post jest dość... irytujące :) Myślę, że jak sam nad sobą się zastanowisz to dojdziesz do tego samego wniosku.

Jeśli chodzi o server sama gra dzisiaj rano była przyjemna i trochę ludzi spotkałem, ale wątpię, żeby wrócił po tej przerwie. 

Posłuchaj.. Wiesz czemu ciągle pisze to samo? Bo czekam aż ten przemądrzały iGu wejdzie tutaj i mi odpisze. Bo nienawidze ludzi którzy mówią co oni nie potrafią i nazywają innych " kłamcami " chociaż ja miałem racje. 

I czekam aż wejdzie i coś napiszę ale jak widzę to narazie Strach mu nie pozwala na to. Bo go zagnę w każdej jego wypowiedzi. i czekam na tego Baran* ;)

Opublikowano

Ja rozumiem. Często bywa tak, że administracja się przelicza, ale to też jest człowiek. Każdy jest omylny. Być może to nie strach go zatrzymuje tylko praca nad poprawkami, aby oddać server do gry?

Druga sprawa jest taka, że skoro Ci się nie podoba to jaki sens jest siedzieć w jego temacie i czekać bóg wie na co? Może lepiej przejść na inny? Choć w obecnych czasach nie ma chyba pięknego klasyka z odrobiną nowości :).

Opublikowano

To tu ktoś jeszcze gra ? Na tym serwerze nic nie zostało zmienione . Administracja chciała trochę zarobić Ale stworzyli dno nie serwer , więc wyszło jak wyszło ;)

Drop yang bardzo soczysty . Drop jak na plu , z mini bosow nic nie dropi . Bestow na oczy nie widziałem. A o azotach nie wspomnę ^^

graphic.png

Opublikowano

Możecie sobie dać spokój z tym śmiesznym serwerem. Tutaj nie było żadnej bety i kłamią tylko w żywe oczy. Widać prawda była taka jak endymion pisał, chcą tylko kasę załapać i uciekać, taki serwer powinien zostać usunięty z mpc forum. To tyle elo. Ah zapomniałem dodać, nadal można bugować SMki przez ten wasz nowy system zamiast paypala na innej przeglądarce ale to już musicie sami wpaść z jakiej można to robić a tym czasem ulatniam się.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Niepotrzebnie wgl pobrałem klienta i straciłem moje cenne 2 minuty na to. Hahahhahaha.
Na serwerze już nie zawitam, dobranoc. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Z Twojej strony to ja bym wyszedł już z tej prezentacji. Nie zapomnij zabrać swojego przydupasa Fx3mous.

Tak bardzo nie widać tego że jesteście tutaj na posłanki albo jesteście administracją tego serwera na A, pod innymi nickami.

Na posłanki, hahaha. Dobry jesteś, a tego ziomka nie znam ;)

Budowniczy
Opublikowano

Wkrótce udostępnimy dalsze informacje, o krokach, które podejmiemy. Serwer będzie dalej włączony.

Za czas, który musicie odczekać odwdzięczymy się. Oczekujcie informacji niedługo!

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Wkrótce udostępnimy dalsze informacje, o krokach, które podejmiemy. Serwer będzie dalej włączony.

Za czas, który musicie odczekać odwdzięczymy się. Oczekujcie informacji niedługo!

Idz się schowaj człowieku z tym swoim serwerem. Po co ten syf włączasz spowrotem? Płacisz innym technikom żeby Ci błędy naprawiali bo sam nic nie potrafisz. 

Ludzie będą czekać tak codziennie bo ty nigdy tego do ładu nie sprowadzisz. Daj już sobie spokój z tym.. 

Jak zagra teraz ze 100 osób to będzie naprawdę wyczyn ;)

Tyle w temacie!

Opublikowano

Idz się schowaj człowieku z tym swoim serwerem. Po co ten syf włączasz spowrotem? Płacisz innym technikom żeby Ci błędy naprawiali bo sam nic nie potrafisz. 

Ludzie będą czekać tak codziennie bo ty nigdy tego do ładu nie sprowadzisz. Daj już sobie spokój z tym.. 

Jak zagra teraz ze 100 osób to będzie naprawdę wyczyn ;)

Tyle w temacie!

Co to za różnica czy płaci komuś? Skoro server będzie działał to bardzo fajnie. Jeśli nie jesteś nim zainteresowany to zwyczajnie już daj sobie spokój :D. Ja np. czekam na start, bo nie ważne ile osób tam gra, fajny klimat jest i być może przyciągnie stare wygi :)

"Tyle w temacie!" - Ciekawe czy dotrzymasz słowa :*

Opublikowano

ZbijamLufke przestań się kompromitować dzieciaku... serio przestajesz być znośny. Widać jak bardzo Cię odbyt piecze 

Co do serwera to pograłem trochę do późnej nocy i powiem wam wszystkim, że CHOLERNIE WARTO jest poczekać aż serwer ruszy. Na tak dobrym nie grałem od wieków. 

Ja osobiście czekam cierpliwie i pozdrawiam wszystkich, którzy też czekają :)

Tyle w temacie!

Mam cholerną nadzieje, że tak właśnie będzie, że w końcu stąd wypier***isz ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...