Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez 5 minut nikt się nie odezwał na czacie w grze. Wszędzie wolne spoty. Nikt nie gra na serwerze. Bugi? Nadal są

Nie polecam 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale zakończę grę na serwie, pograłem - dawałem szanse serwerowi, bo czekałem aż do 1:30 zanim coś się zmieni, pustynia nie działa - postać zbugowana. Serwer sie fajnie zapowiadal, ale nie odradzam innym, jak ktoś chce, niech wpada. ;]

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Przez 5 minut nikt się nie odezwał na czacie w grze. Wszędzie wolne spoty. Nikt nie gra na serwerze. Bugi? Nadal są

Nie polecam 

A tak wczoraj serwer broniłeś :)

Mnie osobiście zraził IS szczególnie rady/egzo. Do tego zwykły przelew (w jakich my czasach żyjemy)

Do tego troszkę bugów no i bardzo mało ludzi :)

837371446280124127260.png
Budowniczy
Opublikowano

a widziales gdzies riba? ja godzine na ezotach dropilem i nic... beka, jebac ten serwer, kolejny niewypalek :v

Ludzie biegają z ribami.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

a widziales gdzies riba? ja godzine na ezotach dropilem i nic... beka, jebac ten serwer, kolejny niewypalek :v

to rób misje zjebie, cebulom nawet na privach zbyt trudno
Budowniczy
Opublikowano

Drodzy Gracze,

teraz odbędzie się przerwa techniczna. Przepraszamy za problemy.

Ma ona na celu między innymi poprawę logowania poszczególnych kont oraz wyeliminowanie poszczególnych błędów.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

­Jedyny serwer, który zachęcił mnie swoją prezentacją, mam nadzieje, że tak naprawdę jest. Pograłem 5 minut po czym przerwa techniczna :D #przegryw

Opublikowano

Robienie przerwy tehcnizcnej o 10 w weekend to jest samobójstwo moim zdaniem :)

Bardzo dużo przerw było zmieniło się trochę ale dlaej jest to hard/medium z wskazaniem na hard :)

Ja osobiście przestanę grać na serwerze jeżeli co średnio godiznę serwer jest reesetowany

Opublikowano

Na pewno będzie coraz więcej ludzi bo serwer nawiązuje do początkowych czasów metina, wielu starych graczy czeka na taki serwer.

Dokładnie tak. Sam szukałem już od dłuższego czasu takiego. Powolne dropienie, spokojny exp i satysfakcja z każdego ulepszonego itemu :)

Opublikowano

Zwiekszcie drop serwerowych szkat i 5 bon bo rzadko leci ! :)

@na starcie bylo 400 osob pewnie codzien sie zwieksza, ps. nawet metkow nie mozna ubic tyle ludu wbijac

codziennie sie zwieksza XDDDD dobre dobre serwer nie ma nawet 24h

Opublikowano

@iGu Kiedy koniec przerwy?
P.S: Trochę lipnie odje*aliście z tą przerwą, dużo na tym graczy stracicie.
PS2: Co było przyczyną przerwy technicznej?

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@iGu Kiedy koniec przerwy?

P.S: Trochę lipnie odje*aliście z tą przerwą, dużo na tym graczy stracicie.

PS2: Co było przyczyną przerwy technicznej?

Nie ogarnięta Administracja to było przyczyną :) Graczy jak jest z ok 200 to naprawdę fajnie. Ciągłe przerwy problemy. 

Pełno bugów, wszystko w IS do tego takie płatności. Jak już pisałem serwer jest postawiony na ok miesiąc. 

Ludzi w ogóle nie ma, wystarczy spojrzeć w ranking.  :yay:

Nie no ok 200 może jest :) Ale czekaj z dwa-trzy dni może bedzie z 100 osób ;)

ile osób online? albo ile było na starcie?

ok 200. Ale co raz więcej osob odchodzi. Jak widzą taka Administracje co pyta się innych Techników jak poprawić błędy. 

Wiadomo ile ta przerwa będzie trwała? 

Znając Administracje to z Godzine. Ale spokojnie jeszczę będzie tych przerw dziś z 10 ;)

Poprawiliście wchodzenie skilli z m6 od razu na G ? :)

I czemyu Yangi z ekwipunku ze sztabek nie zostały do końca usunięte?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...