Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak powiedział Buszok, Arena jest niedostępna na tym serwerze.

Dzisiejszego dnia został ustawiony:

-prawidłowy drop na spotach wypadajek,jeveli,piórek,crestów itp

-aktualne spoty na start

-aktualne shopy na start

Wszystko dropi tak jak na starcie.

Co jeszcze pozostało ? :

- dokładny wygląd wizualny strony i forum

Pozdrawiam

Opublikowano

Ostatnie dni testów... Skorzystajcie póki macie taką możliwość :) Możecie zobaczyć spoty, polatać po mapie. Przy okazji może wynajdziecie jakąś niezgodnośći  poprawimy ;)

Opublikowano

No torche potestowałem , duzo rzeczy Admin poprawia . Dla ludzi troche nie zaznajomionych z RF  czy Summonerem maja byc poradniki , mysle ,ze podobna sytuacja bedzie z Eventami . 
Osobiscie preferuje servery z takimi ratami wiec mysle, ze mi jak i zarówno wiekszej ilosci osob spodoba sie to rozwiazanie oraz wiele wiele innych i razem bedziemy sie cieszyc gra tutaj ;)

Opublikowano

Polecam grę tutaj, naprawdę  warto. Chodź nie ma co na początku wychwalać serwera, narazie trzeba odczekać te parę dni na start potem można się udzielać o doskonałości serwera :D

Opublikowano

No torche potestowałem , duzo rzeczy Admin poprawia . Dla ludzi troche nie zaznajomionych z RF  czy Summonerem maja byc poradniki , mysle ,ze podobna sytuacja bedzie z Eventami . 

Osobiscie preferuje servery z takimi ratami wiec mysle, ze mi jak i zarówno wiekszej ilosci osob spodoba sie to rozwiazanie oraz wiele wiele innych i razem bedziemy sie cieszyc gra tutaj ;)

Zapraszam na start :)

Naprawdę warto ! :)

Polecam grę tutaj, naprawdę  warto. Chodź nie ma co na początku wychwalać serwera, narazie trzeba odczekać te parę dni na start potem można się udzielać o doskonałości serwera :D

Cieszę się, że trafiłem w wasze gusta Panowie/Panie. 

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Wiele serwerów ucierpi zapewne na tym, że ten serwer startuje i dlatego będą próbować się odegrać i nie pozwolić na start tego serwera. 

Zdaję sobie z tego sprawę. Cóż można zrobić, Typowy polaczek zawsze będzie zazdrosny jak nie będzie miał więcej niż drugi... Taki już ten chory świat.

Mimo wszystko mam nadzieję, że w sobotę będzie wszystko grało ! 

Ostatnie dni testów na którym można skorzystać i polatać sobie po mapach, przeszukać lepsze spoty. Zadajesz sobie pytanie zapewne "Jakie lepsze spoty? O czym ten człowiek mówi " Otóż odpowiem na twoje pytanie : Spot składa się z minimum 5 potworków do maksymalnie 8 , wniosek sam się nasuwa na myśl. Wiadomo, że lepiej expi się na spocie 8 mobowym, więc będzie walka o lepsze spoty, lepszy byt = lepszy start ! 

Zapraszam do przeczytania tematów na naszym forum ! Na pewno dowiecie się więcej o serwerze...Na forum aktywny jest shoutbox, który pozwala na komunikację z innymi graczami. 

Wiele poradników na temat seasonu 6 + moich unikatowych eventów, które zostały dodane na tym serwerze. 

Jeszcze raz gorąco zachęcam !  2 dni 22 h .... 

Opublikowano

No Kurcze nie ma się do czego przyczepić, serwer się zapowiada nad wyraz zaskakująco dobrze, admin wie co robi, serwer przetestowany do granic możliwości nic tylko czekać na start.

Zapraszam serdecznie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za 3h kończymy testy otwarte, niemal wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Z opinii nade mną każdy, kto jednak nie miał czasu zawitać na serwerze, może sobie wyobrazić jak wyglądają ustawienia oraz sama gra tutaj. Administrator brał sobie do serca każdą sugestię graczy, każde pojedyncze ustawienie zostało gruntownie przemyślane. Serwer jest rozreklamowany "gdzie się da".

Jeśli chcesz osobiście przekonać się jak to wygląda, masz czas do 20:00 :)

Wszystkim natomiast proponuję przeczytać regulamin znajdujący się na forum aby nie było niespodzianek w trakcie gry!

Dla niewtajemniczonych w sezon 6 oraz dla tych, którzy wracają do MuOnline po latach stworzyliśmy dział poradników na forum, zapraszam do lektury!

Pozdrawiam, negligence :)

Opublikowano

Dodane dziś: 

- Za każdy wykonany reset otrzymamy 5 Prestige Coins ! 

- Exp i drop zostały przetestowane dzisiaj na wartościach startowych. 

- Wszystko funkcjonuje jak należy 

- Za godzinę wyłączam serwer dla graczy

Pozdrawiam MENx

Opublikowano

Pogralem troche na BETA i powiem ze super. 

Admin sie zna na rzeczy. Ustawienia sa fajne. Kawal dobrej roboty.

Nie ma bzdurnego dropu itp. Nie moge sie doczekac gry w sobote :)

Zapraszam bo serwer stabilny i na pewno bedzie sie fajnie gralo.

Opublikowano

Witam. O ile na beta testy załapałem się na tylko 5 końcowych minut, to znalazłem przypadkiem Head Mastera servera, który poświęcił mi pare minut. I z tego co wywnioskowałem Serwer zapowiada się Bardzo Dobrze. Widać że naprawdę zależy Adminowi na dobrym starcie i dba o każdego gracza.  Propsuje ! I na 100% będę na Otwaciu.

Pozdrawiam Mari.

Opublikowano

Jestem osoba, ktora uwielbia serwery 50-200x, wszelkiego rodzaju PVP w MU, a na dodatek  serwery dobrze ustawione pod wzgledem PVE. Zdaje swoja relacje po ponad dwoch tygodniach gry na S4PrestigeMu+ ponad 2tyg. testach S6PrestigeMu:

Gralem na  S4 Prestige Mu; widzialem jak serwer upada. Widac bylo jasno dlaczego:

po pierwsze - na serwerze pojawily sie bledy,bugi, a to wszystko przez pliki na jakich prowadzony byl serwer,

po drugie - (osobiście najwazniejszy czynnik) ilosc online wahala sie w okolicach (45-70). Nam graczom, ktorzy graja od kilku(nastu) lat w MU, kochaja stare PVP/PK/KS/CS wary nie jest na reke mala ilosc online.
po trzecie  - Byly tylko dwie przodujace gildie. Od tych osob, ktore nie lubily PVP mozna bylo wyczuc niechec, czasami straszny placz ( cyt. "psujesz serwer swoim PKowaniem;  zastanow sie czy tego chcesz").Ludzie zaczeli odchodzic.

po czwarte - (niech kazdy wpisze tutaj swoj powod).

I w tym momencie pojawia sie propozycja MEN'a, aby utworzyć ulepszony, doprawiony serwer na Premium(tak, platnych)  plikach S6.

Mielismy podczas prawie trzygodniowych testow czas na ustawienie wszystkiego.

Razem z chetnymi na testy graczami ustawialismy od poczatku do konca  spoty, dropajki, drop, bossy, eventy, custom eventy (widzieliscie to gdzies na polskiej scenie  MU w niedalekiej przeszlosci? ;)  )

To nie jest ten serwer, gdzie ustawiaja sklepy, dropy i ruszaja z VIPem w nadziei na zarobienie pieniazkow, badz padaja po tygodniu (czyt. "świetnyMU","złotyMU","TwójŚwiatMU").

To nie jest ten serwer, gdzie admin czuje sie 2 poziomy wyzej niz gracz. Kazda sugestia, pomysl, mysl jest wysluchana przez admina i (jesli poparta przez wiekszosc graczy) wprowadzona.

Serwer jest reklamowany na wielu zagranicznych forach, skad mamy PEWNOSC pobytu osobistosci spoza Polski (nawet na testach wbijali ludzie zza granicy sprawdzac serwer   :D ) [ btw na testach max ilosc online to 14 :) ]

Nie ma zadnego tzw. P2W. Nie kupisz tutaj setu FO z webshopa (bo go nie ma ^^)   ;) Wszystkie przedmioty sa do zdobycia tylko i wylacznie w grze.Nie ma zadnego VIPa zwiekszajacego EXP i DROP. Jedyna opcja dobrowolnego datku to opcjonalne donate, za ktore dostajemy punkty w Xshopie w grze, gdzie mamy Zapki do Kalimy/BC/DS , Pande czy też  Luck of Seal. 

Takze Panowie,  konczac dzisiaj testy zapraszam wszystkich na start w sobote :D

(Nie, MEN nie placi mi za reklame   :D

PS. Ale gdyby chcial to podam nr konta w banku na PW <3

Opublikowano

Wszystko ok, mam nadzieje ze balans postaci nie polega na oslabieniu bk czy rf.

Co do ks i pk jest dozwolone, ale zastanowilbym sie nad karaniem ludzi ktorzy nadmiernie to wykorzystuja. Zawsze znajdzie sie baran, ktory loguje sie tylko po to zeby powybijac pol serwera albo cale grupy wpadajace na spot zajecie go i pkowanie kogos kto jest slabszy. Takie zachowanie zniecheca, przede wszystkim tych ktorzy zaczynaja gre troche pozniej. 'Dziwnym trafem' robia przede wszystkim mlodsi gracze mialem okazje sporo z nich spotkac i rozmawiac - nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac nad ich glupota. Serwer to nie ustawienia tylko ludzie, dlatego mysle ze kazdy powinien wykazywac minimum kultury.

Opublikowano

Exp trochę zbyt wysoki ale z braku alternatywy spróbuję. Mam tylko nadzieję, że serwer nie będzie pełny od latającej od spota do spota gimbazy i nabijającej PK.

Opublikowano

A ja mam nadzieje że będzie latało tyle pk że z protection MPCforum'a nie wyjdziecie. Jak widzę komentarze nie których z was to płakać się chce ze śmiechu. Po co w to gracie jak zamierzacie 24 na dobę bocić? bo o co innego wam może chodzić skoro boicie się pk w grze przy której nic nie tracisz umierając? Jak słyszę pomysły z zakazem ks'owania i pk na spotach to turlam się po podłodze, chcielibyście pozbawić tą grę jedynego sensu. Nie masz jaj żeby utrzymać spota to nie graj albo idź expić w devias na yeti. Większość z was to się nawet o globala nie otarła gdzie ludzie gildiami o najlepsze spoty walczyli całą dobę a wy 1h powalczyć o spota nie możecie bez płaczu i to na prywatnych serwach.

Opublikowano

Popieram kolege wyżej, ta gra polega na PKowaniu, wiadomo wszystko z głową, trzeba dać sie wyexpić graczom itp, no ale jak ktoś sam sobie zasłuży to PK jest wskazane, czy tam przy przejmowaniu spota :D i proszę was, nie płaczcie nadmiernie z tego powodu, o to tu chodzi, to jest właśnie zabawa, to sprawia największą przyjemność.

Co do serwera, będzie kosmos, obstawiam 120+ online na starcie. Brałem udział w testach, wszystko jest dopracowane, każdy szczegół był robiony tak żeby współgrał z kolejnym szczegółem, odliczam do startu! Zapraszam starych wyjadaczy którzy wiedzą o co tak naprawde chodzi i umieją grać ;)

Snopi

Opublikowano

Nayebek2:

1.Naucz sie czytac ze zrozumieniem, pisalem o sporej dysproporcji i o nadmiernym wykorzystywaniem tego co nie jest rownoznaczne z zakazem (wlasnie dla takich jak ty to pogrubilem. No coz, moze nastepnym razem ci sie uda to zrozumiec.

2. Otarlem sie o globala i ogrom roznych serwerow, raczej ciezko bedzie ci mnie przebic.

3. Jest roznica miedzy upierdliwym pkowaniem a normalna rozgrywka pk, ktora zreszta lubie. (skoro jestes tak obyty to dobrze wiesz o co mi chodzi bo to sie pojawia ostatnio bardzo czesto)

4. Jak juz sie skonczysz plakac ze smiechu, to chetnie popatrze jak dajesz rade w pvp.

Opublikowano

Panowie wydaję mi się, że to nie jest czas i miejsca na takie rozmowy :) 

W regulaminie jest  napisane mam nadzieję przynajmniej, że jasno i czytelnie... "NIE MA ZAKAZU PK I KS ", więc dlaczego mam karać kogoś komu kto zabija kogoś? Nie rozumiem wizji nie których graczy MUO. Rozumiem po części wasze toki rozumowania słowa PK, ale co w tej grze jest fajnego? Expić na spocie ubrać się i THE END? Według mnie najlepszym co jest w MUONLINE to, składanie buildu i setu pod daną postać, aby być lepszym od drugiego :). Tutaj możesz expić 24/7 i mieć 20 GR, ale możesz mieć również słaby build i ktoś z setem, który wydropił na serwerze jest w stanie Cię zabić lub utrzymać twój atak. 

PK było jest i będzie i osobiście nie szanuję serwerów z Zakazem PK I KS. 

To tylko moje zdanie ( bo zakazując PK I KS odbieramy tej grze to co najlepsze )

Pozdrawiam i zapraszam jutro na start o godzinie 19:00. !

Opublikowano

Co jak co, ale każdy prawowity gracz Mu online powinien mieć jakieś zasady typu :

1. Powstrzymuj się od masowego mordu na ludziach którzy nic ci nie zrobili.

2. Korzystaj z PK wtedy i tylko wtedy gdy ktoś afkuje bardzo długo oraz słuch o nim zaginał w czeluściach piekieł.

3. Gdy jest jakiś cwaniak który masowo zabija ludzi to spraw, żeby mu się odechciało dalsze granie :)

Nie zabijaj kiedy jest to konieczne :D

Opublikowano

Ale ja jestem za pk, pvp itd. jak najbardziej i uwazam ze to jeden z filarow mu i po to sie gra. Chodzi mi tak jak napisal wincyntycv o dzieciarnie, ktora robi to BEZMYSLNIE. Jezeli nie wiecie o co mi chodzi to sie zarejestrujcie i pograjcie na jakims polskim serwerze chociaz 1 dzien.

Pardas brawo! chociaz jeden zrozumial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...