Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie 1000 ? , co wy wkręcacie , Imo najlepszy exp bd 200-300 , rozkminialismy wczoraj nad wieloma aspektami , wszystko bd dopracowane , dawać normalnie jedziemy wszyscy na 1 , a nie ten bd wymyslał to ten tamto k***a , normalnie lepiej byc nie może . Atak ! , włączaj to ! xD

Opublikowano

Mordeczko nie każdy ma tyle czasu na poświęcanie się grze :p Poza tym to tylko i wyłącznie moje zdanie ale jak widzę w ankiecie to i większości. 

Opublikowano

Low exp jest na globalu , 300 exp to jest bardzo duzo xD , co z tego ze szybciej skonczysz , nie wiem , wszystkim nie dogodzi .

Jak skoncze?^^ Niewiem czy wiesz ale ta gra nie polega na ciaglym expieniu dla ciebie 300 to bardzo duzo dla mnie 1000 w sam raz :) 

Opublikowano

Exp zostaje 300. Po ustaleniu na testach z graczami..

Kontakt do mnie GG: 8246042

Więcej info już dziś....

Opublikowano

Noi fajnie , a powiedz mi ziomal kiedy ten start weze daj w ten Weekend . Pograłby co .

Start zawarty jest w publikacji. 

21.11. Chce mieć pewny serwer.

Dzisiaj dostaniecie liste dropu

Opublikowano

Zniknęla gdzieś ankieta,ale chyba większość była za expem 1000 to nie wiem czemu ma być 300

Ktos tu zauważył sedno sprawy Gra nie powinna polegać tylko na expieniu.Jeżeli tak będzie robi się nudno i gracze gdzie indziej szukają akcji.Ciekaw jestem czy ci sami testerzy  doradzają co na poprzednim serwerze, bo jak tak to raczej nie powinienes ich słuchać.

Moim zdaniem zmiana sezonu i delikatna kosmetyka w ustawieniach nie przyniosą temu serwerowi sukcesu.

W mu sie fajnie gra jak sie można ponapier.......ć i pobawić sie pralką i to moim zdaniem jest sól tej gry,a nie stanie na spocie 24/24 przez pare miesięcy.

Absolutnie nie krytykuje tu admina podtrzymuje to co pisalem na tamtym serwerze.Mało kto poświęca tyle czasu na to żeby na serwerze było wszystko ok.

Opublikowano

Zniknęla gdzieś ankieta,ale chyba większość była za expem 1000 to nie wiem czemu ma być 300

Ktos tu zauważył sedno sprawy Gra nie powinna polegać tylko na expieniu.Jeżeli tak będzie robi się nudno i gracze gdzie indziej szukają akcji.Ciekaw jestem czy ci sami testerzy  doradzają co na poprzednim serwerze, bo jak tak to raczej nie powinienes ich słuchać.

Moim zdaniem zmiana sezonu i delikatna kosmetyka w ustawieniach nie przyniosą temu serwerowi sukcesu.

W mu sie fajnie gra jak sie można ponapier.......ć i pobawić sie pralką i to moim zdaniem jest sól tej gry,a nie stanie na spocie 24/24 przez pare miesięcy.

Absolutnie nie krytykuje tu admina podtrzymuje to co pisalem na tamtym serwerze.Mało kto poświęca tyle czasu na to żeby na serwerze było wszystko ok.

Chciałem to samo napisać tylko bardziej dosadnie. Admin ma wszelkie predyspozycje i przede wszystkim chęci na dobry serwer, lecz niestety banda baranów która go otacza skutecznie to uniemożliwia. Wystarczy popatrzeć co stało się z 1 projektem. Nowy projekt, zmiana wersji i nic się nie zmienia, czyli zatoczymy tak zwane blednę kolo. Praktycznie żadne zmiany nie idą w dobrym kierunku no ale cóż, to tylko zdanie bezstronnego obserwatora. Życzę jak najlepiej Serwerowi. 

Opublikowano

Nie wiem jakim prawem 50:50 to dla Was wiekszosc na strone 1000x . Teraz teorie spiskowe wychodza. Z osob testujacych, ktore aktywnie testuja zadna nie powiedziala mi ze wolalaby 1000. Wiekszosc jest tam za 300. Wiec nie wiem gdzie Wy wsyzscy co macie najwiekszy problem z expem jestescie, skoro nawet sie przetestowac serwa nie pofatygowaliscie , a wonty juz macie:D 

Opublikowano

Nie wiem jakim prawem 50:50 to dla Was wiekszosc na strone 1000x . Teraz teorie spiskowe wychodza. Z osob testujacych, ktore aktywnie testuja zadna nie powiedziala mi ze wolalaby 1000. Wiekszosc jest tam za 300. Wiec nie wiem gdzie Wy wsyzscy co macie najwiekszy problem z expem jestescie, skoro nawet sie przetestowac serwa nie pofatygowaliscie , a wonty juz macie:D 

Drogi kolego nie uwazasz ze jesli bylo 50/50 powinien byc jakis kompromis?

Tak czy inaczej zycze powodzenia MEN z serwerem ja osobiscie nie wbije bo jak dla mnie za maly exp.

Opublikowano

Wypowiem się na tematy powyżej. 

Na testy wbiło 10-15 aktywnych graczy, którzy na bieżąco  pomagają mi i wspólnie ustawiamy exp, drop, questy,eventy itp. 

Żadna osoba, która głosowała na exp 1000 nie weszła na na testy i nie wypowiedziała swojej opinii. Wczoraj exp został ustalony przez 11 graczy, którzy stali razem ze mną 

Lorencia depo i ustalaliśmy wszystko od nowa, łącznie z dropem od lorenci do lacleon. 

Nie chce startować z serwerem 1000 exp Dlaczego? Dlatego, że startuje już jeden taki serwer i nie będę stawiał drugiego takiego. 

Nie zmuszam nikogo do gry na serwerze, ale wydaje mi się, że exp 300 to jest nawet za dużo jeżeli chodzi o moje zdanie, ale już niech tak zostanie. 

Gracze zadecydowali. 

Serwer będzie zagraniczny, nie tylko PL/EU.

Dziękuje i zapraszam do pomocy na testach. 

UPDATE NUMBER ONE // Dodałem drop do publikacji serwera

bc.png

Blood Castle 1 Level = Bless or Soul

Blood Castle 2 Level = Bless or Soul

Blood Castle 3 Level = Bless or Soul

Blood Castle 4 Level = Bless or Soul

Blood Castle 5 Level = Bless or Soul

Blood Castle 6 Level = Bless or Soul

Blood Castle 7 Level = Package Bless or Soul

Blood Castle 8 Level = Package Bless or Soul

wy.png

Box of Heaven: Bless/Soul/Imp/Life/Creation/Chaos/Dino

Heart Of Love: Scale/Spinix/Wind/Red Wing set's

Gold Medal: Dragon/Legendary/Guardian/Ancient/Storm Crow/Sacred set's

Silver Medal: Jevel's random

ch.png

10 white : Random jevel's 

30 red: Kundun staff/Knight Blade/Arrow Viper/Great Scepter/ Ancient Stick + 3 + L + S 

255 golden: Package jevels 30b,30s,30j

lc.png

10 Lucky coins: Random Jevels & Invitaions to BC/DS

20 Lucky coins: Items Black Dragon / Grand Soul etc +7+L+option

30 Lucky coins: Package jevels 10b,10s,10j

kun.png

Great Dragon/ Dark Soul/ Red Spirit / Dark Master / Piercing Set's 

Weapons Divine exe 

Medusa.png

Random ancient items and Random package jevel's

Selupan.png

Socekt items not excellent  + 9 + L + 2 or 4 socket's slots

380 items exc

Nightmare.png

Ashrow/Elipse/Ancient/Dark Steel/Thunder sets

Opublikowano

Szanowni przedmowcy nie wiem co sie tak uczepiliscie tego projektu. Zarzucacie MENowi ze robi ten sam serwer z "lekka kosmetyka" i zmiana sezonu. Jestescie w bledzie gdyz jest to zupelnie inny projekt. Wszystko ustawiamy od zera, dopasowujemy kazdy aspekt gry pod exp. Jak admin napisal robimy to w 10-15 osob, jesli jestescie zainteresowani wplywem na serwer, zapraszamy do testow i wyraznia wlasnych opinii/sugestii. Exp x1000? a malo takich mamy? Po co pchac sie w cos, co padnie po 2 tygodniach, bo wszyscy beda mieli wszystko- lepiej pobawic sie troche zdobywajac co lepsze itemki przez dluzszy okres czasu, czyz nie? Oczywiscie ludzie pracuja, ucza sie, nie moga byc w grze 24/h- tym bardziej lepszy nizszy exp poniewaz idac do pracy zostawisz afk i "niech sie cos wbije", a jak wrocisz to dzialasz active :D na expie x1000 w te 8-12h co zostawisz afk moglbys zrobic z 4++resow, a tak przynajmniej nie bedziesz w tyle :D

Opublikowano

Nikt tu niczego się nie czepia.Po to jest forum ,żeby wyrażać wlasne opinie.Testujecie ,zaczynacie od zera itp. i co?Ktoś sie pokusił o analize, dlaczego gracze odeszli z tamtego serwera?Może taką ankietę należało najpierw zrobic?Sądzicie ,że jako odpowiedz podaliby ,że sezon im nie odpowiada?Jednak nie, pojawiła się ankieta jaki ma być exp.Czyli Admin sądzi ,że exp był za mały.Zmienił?Zmienił.O ile?O wiele za mało.Lekarstwem na to ma być expienie afk.Co kto lubi.Serwer pvp zostawisz na 8 godzin a po 15 min zostaniesz skilowany.

Naprawde nie pisze tego ,żeby kogoś obrażać czy mu zaszkodzić.Chciałbym przyjść z pracy i pograć sobie na dobrym serwerze.

Opublikowano

Każdy ma swoje upodobania i nie każdemu jestem w stanie dogodzić. Serwer poprzedni podupadł przez to, że pliki były okropne. Masakrycznie dużo bugów, które wychodziły w pózniejszej grze i bardzo wpłyneły na rozgrywkę. 

S6 Premium pliczki to rada na to. Nie spotkaliśmy jeszcze żadnego buga. A testujemy po 10h... Ustawiamy.... Ciągle zapieprzamy przy serwerze. Dałem datę startu na 21.11 dlatego aby wszystko było idealnie dopięte na ostatni guziczek. 

Co do waszych spin o exp. Ja podjąłem, że będzie to 300. Ankieta miała mi pomóc i pomogła. Widzę przynajmniej jak wyglądają upodobania graczy na temat serwera. 

Zobaczymy jak sprawdzi się exp 300. 

Wkładam w serwery naprawdę dużo swojego czasu i pracy aby wszystko było idealnie. 

Podczas gdy serwer stoi spędzam przy nim po 10h na rozmowie z graczami, eliminacją bugów, udoskonaleń gry.

Pozdrawiam i zapraszam na testy

Opublikowano

Ci co się najbardziej prują nawet nie weszli na testy, exp 300 jest i tak dosyć duży, do tego chyba dojdzie seal + panda i zrobi się naprawdę high. S6 nie jest tym samym serwerem z lekką kosmetyką, samo to że w tej wersji jest dużo więcej opcji na rozgrywkę tzn eventy, nowe przedmioty, RF, helper itp. Moim zdaniem przeskok z s4 na s6 jest bardzo duży i widoczny więc serwer będzie całkowicie inny. Admin liczy sie ze słowem każdego testującego więc zapraszam wszystkich płaczków, dajcie coś od siebie a nie tylko wymagajcie.

Snopi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...