Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

10 minut online, pierwszy post...

Słaba intryga nayebek, oj słaba. Już po interpunkcji rodem z podbazy oraz terminach "mega", widać, że to ty :D

Administacja pomaga na ile tylko może - wiadomo, że każdy ma przecież jakąś sprawę / pytanie etc.

Czekam na wrzucenie działających haxów, bo mi jakoś nic nie chciało działać :v

No ale - jeżeli ktoś nie ma jakichkolwiek argumentów, a dupka piecze motzno, to ofc trzeba sadzić ściemę, a także jojczeć ile tylko Bozia siły w płuckach dała.

Widze mam jakiegoś nowego fana, ktoś Ci hejtuje twój śmieszny serwerek a ty podpinasz to pode mnie, wyjebane mam na to co ty sobie tutaj skrobiesz i twoi koledzy także pucuj się dalej śmieszny człowieku

Twoje zarzuty były takie zabawne że aż, twój wielki idol Nayebek Ci odpisał - mam nadzieje że pytka stanęła. Dołącz do funclubu.

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Widze mam jakiegoś nowego fana, ktoś Ci hejtuje twój śmieszny serwerek a ty podpinasz to pode mnie, wyjebane mam na to co ty sobie tutaj skrobiesz i twoi koledzy także pucuj się dalej śmieszny człowieku

Twoje zarzuty były takie zabawne że aż, twój wielki idol Nayebek Ci odpisał - mam nadzieje że pytka stanęła. Dołącz do funclubu.

Nadal, przecinki w nieodpowiednich, miejscach,

iHacks  <3

Opublikowano

Dobry, pytanko małe jest;) Z racji tego ze w MU nie gralem jakies +/- 10 lat a teraz widzac przez przypadek ten serwer naszla mnie ochote na poklikanie w to :D I tu nasuwa sie pytanie, Mu helper da rade pomoc poczatkujacym w grze ? Czy tylko w necie musze odkopywac info? ;d

A tak poza tematem, kojarzy ktos EvilFlames mu ? czy cos w tym stylu ?

Opublikowano

Dobry, pytanko małe jest;) Z racji tego ze w MU nie gralem jakies +/- 10 lat a teraz widzac przez przypadek ten serwer naszla mnie ochote na poklikanie w to :D I tu nasuwa sie pytanie, Mu helper da rade pomoc poczatkujacym w grze ? Czy tylko w necie musze odkopywac info? ;d

A tak poza tematem, kojarzy ktos EvilFlames mu ? czy cos w tym stylu ?

Masz mnóstwo poradników na forum w 2 językach, zajrzyj tam, pomogą :)

Opublikowano

Słaby serwer ....  szkoda czasu

Możesz jakoś poprzeć swoją wypowiedz? :) 

Bo jesteś 3 osobą, która tak sądzi. W tym 2 zbanowane, które się odgrywają na mpc.

Konkrety panowie konkrety :)

Opublikowano

A ja polecam server i życzę mu jak najlepiej pomimo że nawet tu nie gram :) liczę na to że serwer okaże się rewelacją 2015 na polskiej scenie mu. Mam także nadzieję że niebawem zostanie otworzony server low exp :)

Opublikowano

185 online o 12:00 

Dzisiaj o 19:00 GM wykona jakiś skromny event dla wszystkich graczy, oczywiście w języku Angielskim !

Opublikowano

10 minut online, pierwszy post...

Słaba intryga nayebek, oj słaba. Już po interpunkcji rodem z podbazy oraz terminach "mega", widać, że to ty :D

Administacja pomaga na ile tylko może - wiadomo, że każdy ma przecież jakąś sprawę / pytanie etc.

Czekam na wrzucenie działających haxów, bo mi jakoś nic nie chciało działać :v

No ale - jeżeli ktoś nie ma jakichkolwiek argumentów, a dupka piecze motzno, to ofc trzeba sadzić ściemę, a także jojczeć ile tylko Bozia siły w płuckach dała.

podmienienie item_eng działa daje +510 speeda oraz cheat engine gdzie możesz sobie ustawić dowolną wartość attack speedu, także każdy może lajtowo sobie speedhacka ustawić :) poza tym jeśli klikniesz w ikonkę start na windows 10 wykrywa to jako czity i cię blokuje na minutę

Opublikowano

podmienienie item_eng działa daje +510 speeda oraz cheat engine gdzie możesz sobie ustawić dowolną wartość attack speedu, także każdy może lajtowo sobie speedhacka ustawić :) poza tym jeśli klikniesz w ikonkę start na windows 10 wykrywa to jako czity i cię blokuje na minutę

item_eng,por,spn nie działa. Z tego co testowali cheat engine też nie. Widać nie testowałeś, ale swoje 5 groszy wciśniesz, żeby zdanie o serwerze spadło na niskie progi :)

Opublikowano

item_eng,por,spn nie działa. Z tego co testowali cheat engine też nie. Widać nie testowałeś, ale swoje 5 groszy wciśniesz, żeby zdanie o serwerze spadło na niskie progi

Tak? To sobie sprawdź bo mi wszystko działa ^^ filmu specjalnie nie będę nagrywać ale i cheat engine jak i item eng +510 speed podmienienie pliku działa (jak ktoś chce niech wpisze w google "item_eng s6 speedhack")

Nie pisałam tego złośliwie tylko, żebyś coś pokombinował niż tylko czyste zabezpieczenia z plików pobranych z neta, ale skoro tak nawet nie sprawdzisz i od razu, że kłamię.

Jeśli chcę ktoś pomoc jak ustawić cheat engine/item_eng speedhacka to pw, bo admin raczej nic z tym nie zrobi.

ss cheat engine (z item_eng sobie oszczędzę)

Cg3YMmf.jpg

Opublikowano

Tak? To sobie sprawdź bo mi wszystko działa ^^ filmu specjalnie nie będę nagrywać ale i cheat engine jak i item eng +510 speed podmienienie pliku działa (jak ktoś chce niech wpisze w google "item_eng s6 speedhack")

Nie pisałam tego złośliwie tylko, żebyś coś pokombinował niż tylko czyste zabezpieczenia z plików pobranych z neta, ale skoro tak nawet nie sprawdzisz i od razu, że kłamię.

Jeśli chcę ktoś pomoc jak ustawić cheat engine/item_eng speedhacka to pw, bo admin raczej nic z tym nie zrobi.

ss cheat engine (z item_eng sobie oszczędzę)

Cg3YMmf.jpg

Ty nawet dll ze speedem nie podpinasz. Kogo próbujesz oszukać człowieku.

Pokaż speed w broni, że masz 500. Wtedy uwierze. 6.4 nie działa nawet jak odpalisz od razu masz crash :) 

Wałek jakich mało.

Pozdrawiam

Opublikowano

sped sped sped. jejku po co wam to, gra to gra , a na tym serwerze jest kilka ciekawych opcji ktore razem połączone daja lepsza gre,

Auto party , reconecty , stabilnosc, i gild Positive wszedzie jej pełno ^^  , pozatym ilosc graczy <ciekawe jaki CS bedzie>

chcsz grac to graj , a nie to masz do wyboru duzo opcji serwerowych, speed , speed , speed

Opublikowano

No tak, nie ma to jak próbować zniszczyć coś zajebistego w co ktoś inny włożył dużo pracy i udostępnił innym ZA DARMO. Gratuluję i dziękuję :)

Doceniam bardzo wytrwałą pracę wszystkich psujów!
Dawno nie było takiego polskiego serwera, żeby grało na nim ~~ 270 osób...

Opublikowano

Co jak co, ale na tym screenie  nawet nie ma takiego GM-a jak Deny.+ potki by się nie mieściły w inventory :D W dodatku screen edytowany dla naiwnych. Jak masz jaja, aaa zapomniałem, że nie masz jaj to nie ma co tu gadać ^^

Opublikowano

Ty nawet dll ze speedem nie podpinasz. Kogo próbujesz oszukać człowieku.

Pokaż speed w broni, że masz 500. Wtedy uwierze. 6.4 nie działa nawet jak odpalisz od razu masz crash :)

Wałek jakich mało.

Pozdrawiam

co to jest dll? 6.4 najwidoczniej działa bo mi działa wszystko i nic nie wykrywa gdy włączam przed jak i po mainie, to byl cheat engine a nie item_eng, ale skoro jesteś taki leniwy i tylko stać cie na pisanie, że fake itp. Tutaj item_eng, że działa.2DYGqXN.png

255 attack speedu w broni + 255 w rękawicach, jedynie co ten anticheat potrafi to wywalić clienta, gdy wpisujesz coś w przeglądarce windowsa.

@Pardas tak edytowany, a raczej zamazany nick i kawałki statów, ten admin niby wczoraj eventy robił, ale widać, że wiesz lepiej i się wypowiadasz

Opublikowano

co to jest dll? 6.4 najwidoczniej działa bo mi działa wszystko i nic nie wykrywa gdy włączam przed jak i po mainie, to byl cheat engine a nie item_eng, ale skoro jesteś taki leniwy i tylko stać cie na pisanie, że fake itp. Tutaj item_eng, że działa.2DYGqXN.png

255 attack speedu w broni + 255 w rękawicach, jedynie co ten anticheat potrafi to wywalić clienta, gdy wpisujesz coś w przeglądarce windowsa.

@Pardas tak edytowany, a raczej zamazany nick i kawałki statów, ten admin niby wczoraj eventy robił, ale widać, że wiesz lepiej i się wypowiadasz

Magia fotoshopa. 

Poproszę o film który działa :) Bo item_eng/por/spn.bmd tutaj nie podmienisz, bo nie wpuści Cię na serwer.

Opublikowano

Magia fotoshopa. 

Poproszę o film który działa :) Bo item_eng/por/spn.bmd tutaj nie podmienisz, bo nie wpuści Cię na serwer.

sam jesteś fotoshop, działa wszystko miodzio na czystym kliencie ale ok jak wolisz to tylko o Tobie świadczy, nawet nie sprawdzisz, a filmu nie nagram, bo po pierwsze zaraz bana na ip dostanę

Opublikowano

Witam,chciałbym zaznaczyc ze nei gram na serverze.Z ciekawosci wszedlem zobaczyc czy faktycznie cheatengine DZIAŁA.Odpowiedz brzmi NIE ,s4 był dobrze zabezpieczony tak samo i ten server jest dobrze zabezpieczony,tak ze kolego z góry nie psuj opinii servera,i nei zachowuj sie jak dziecko.Pozdrawiam.

@Edit

A jezeli chcesz udowodnic że faktycznie działa i masz sposoby na obejscie AH prosze o ss gdzie w agi pojawi sie liczba pkt 40000 jeżeli ci to wyjdize zwracam honor i przybije piątke.

Opublikowano

sam jesteś fotoshop, działa wszystko miodzio na czystym kliencie ale ok jak wolisz to tylko o Tobie świadczy, nawet nie sprawdzisz, a filmu nie nagram, bo po pierwsze zaraz bana na ip dostanę

Przecież wiadomo, że MG załączony na SS to Shever, który od wczoraj nic nie wbił, także nie wiem skąd obawa przed banem na ip, skoro nie grasz :)

nie wrzucisz filmu, bo po prostu nic nie działa, a filmiku nie zedytujesz juz tak łatwo :)

Opublikowano

Witam,chciałbym zaznaczyc ze nei gram na serverze.Z ciekawosci wszedlem zobaczyc czy faktycznie cheatengine DZIAŁA.Odpowiedz brzmi NIE ,s4 był dobrze zabezpieczony tak samo i ten server jest dobrze zabezpieczony,tak ze kolego z góry nie psuj opinii servera,i nei zachowuj sie jak dziecko.Pozdrawiam.

@Edit

A jezeli chcesz udowodnic że faktycznie działa i masz sposoby na obejscie AH prosze o ss gdzie w agi pojawi sie liczba pkt 40000 jeżeli ci to wyjdize zwracam honor i przybije piątke.

Działa i to nie jest żadne obejście AH, bo to czysty klient, dwa agi nic nie daje tylko edycja attack speeda :)

proszę bardzo filmik (pewnie podrobiony, na początku pokazanie działania podmienienia item_eng, a później cheat engine oraz tak, wiem że mam bana)

https://www.youtube.com/watch?v=qXeY5J7R3DY

wyższa jakość będzie jak się filmik przetworzy

Jeśli chce ktoś poradnik jak "obejść" anticheata to

http://www.mpcforum.pl/topic/1487782-obejście-anti-cheat-prestigemu-cheat-engine-item-eng-działający-cheat-engine-item-eng-510-attack-speeda-itp/

wydawało mi się, że to nie o to chodzi, że mam klienta na pulpicie z bety więc jeśli chce ktoś poczitować to polecam :)

Opublikowano

Działa i to nie jest żadne obejście AH, bo to czysty klient, dwa agi nic nie daje tylko edycja attack speeda :)

proszę bardzo filmik (pewnie podrobiony, na początku pokazanie działania podmienienia item_eng, a później cheat engine oraz tak, wiem że mam bana)

https://www.youtube.com/watch?v=qXeY5J7R3DY

wyższa jakość będzie jak się filmik przetworzy

No to musisz miec jakis special komp do haxowania bo mi nie dziala ani podmiana pliku , ani CE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...