Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Angielski prawie na takim samym poziomie, jak glownego admina ktory lamal swoj ZAKAZ pisania po polsku na post. Jak nie umiesz czegos napisac, to wejdz chociaz w google i sprobuj poszukac jak sie to pisze. W dupie bylem, gowno widzialem, dobrze, ze Ty wiesz jakie to sa pliki, wkoncu jestes liderem wiejskiej mafii samego administratora. A i jeszcze dobry post mi sie tam na gorze wyswietla, "NIE BEDZIE ZADNYCH PROBLEMOW Z CS ZAPEWNIAM", najgorszy CS na jakim bylem. Nie wiem co testowaliscie przez miesiac bo na pewno nie bugi

Opublikowano

Dexonovsky mam uwage :D 

"I jeszcze chce podziekowac Gudlajxowi, snopiemu i w sumie gierkowi, fajnie bylo was pozabijac na spotach, przejmowac meduse, czy zamykac BC. Moze i mnie nie lubiliscie ale przynajmniej nie bylo nudno. A i pamietajcie, nie zmieniajcie gensow jak pizda. "

Zioma, przecież to ty zmieniałeś gens jak spota nie mogłeś przejąć :D A potem zrobiłem GR i miałeś swoje 5 minut :D mimo wszystko pjjjjjjjjona ziomal! Bedzie mi brakowało naszych rozmów :D 

Snopi

Opublikowano

Witam,ja również nie do końca jestem w temacie.Patrzac na to obiektywnie,i oczywiscie nie trzymajac zadnej strony,stwierdzam ze wyglada to conajmniej dziwnie ze gosc loguje i kazdy wie kto to jest.hmm moze ktos widział cie na tej postaci wczesniej i strzelil z dupy? nie mam pojecia,i jeszcze ta sprawa ddosow nie ciekawie.Co do wingow itd moim zdaniem kazdy by sie wkurwil i zareagowal podobnie,ale to jest tylko i wylacznie brak szczescia Dexanowsky,przypomina mi sie sytuacja z s4 gdzie sam osobiscie płakałem do Mena(bo tak to mozna okreslic) ze nie moge wyprac konia,cholernie trudno bylo ja zdobyc a za kazdym razem palilem,wiec tutaj sytuacja wygladala podobnie MEN chcial mi udowodnic ze pralka dziala i na 10 koni wyszlo mu 6,tez wyczuwalem w tym jakis podstęp ,pozniej dalem 1 dusze kumplowi zeby mi wypral i wyszlo mu za 1 razem,wiec oznacza to poprostu calkowity brak farta,i wydaje mi sie ze nie powinno sie tym przejmowac.Nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać,za to ze wypowiedzial swoje zdanie,ale Dexanowsky zrozum jezeli chodzi o CSa i Beta testy,to pamietaj ze Beta wylapuja jakas czesc bugow,a konkretne błedy wychodza podczas grania wiekszej ilosci ludzi.I to tez nie jest powod do tego zeby obrazac server,cala administracje itd,tylko zgloscic blad ,a na nastepny CS wyjdzie,zawsze warto dac druga szanse,a nie odrazu pisac i wszystko skreslac,mi tez sporo rzeczy na serverze nie pasuje i nie ukrywam tego,sa rzeczy ktore mi sie podobaja i sa takie ktore poprostu draznia mnie,ale kazdemy sie nei dogodzi.

Jeszcze male odniesienie do kolegi z góry ktory chce usuniecia multiacc.Powiem tak cos z tym 3ba zrobic,z tego co wiem ludzie maja po 5 kont co za czym idzie? za 1 gr maja prawie FULL seta za GR dla 1 postaci,oczywiscie zaraz znajdzie sie jakis gracz który powie to zrob sobie tez 5 kont, to odrazu odpowiadam nie bede robil 5 kont bo dla mnei jest to kompletnie bez sensu gram po to zeby pobawic sie dluzej a nie 2 tygodnie i miec full seta.Druga sprawa jest to ze wiekszosc Multiacc zajmuja spoty i tutaj moja uwaga spoty nie sa wogole ilosciowo proporcjonalne co do ilosci graczy!!!!! Spoty nie sa zupelnie zbalansowane co do ilosci graczy. Wiadomo na servie musza byc spoty lepsze gorsze wszedl vulcanus ktory nic ma sie do 2 ostatnich spotow na Recalion,które sa wręcz okupowane 24h,a to wszystko przez multiacc dzis spotkalem sie z gosciem na spocie pytam o pt a on mowi ze ma FUll przez co okazalo sie ze 4 postacie sa jego ,Tak zabil bym go gdybym nie byl po GR.to tyle odemnie.Pozdrawiam serdecznie wbijac na serverek,wole "zamykaczy BC" ktorzy wkurwiaja niz 10000000000000000 multi kont ktore daja nam otoczke widmowego serverka.

Phantom!

Opublikowano

Ja się zgadzam z Dexonowskim nie ma co tu grać. Wychwalałem ten serwer, myślałem, że będzie tak jak kiedyś. Niestety przy dłuższym  graniu i gadaniu z jakimiś randomami dostałem pakiet nawlekających się DDosów w moją stronę........ aż musiałem zrobić formata...znowu po tym jak mi na WoGu jakaś zapruta lajza ukradła zawartość z 4 kont...Już wcześniej podejrzewałem kogo to serwer i żałuję, że tu założyłem konto....Odradzam...

Opublikowano

you cry a river jest to wyrazenie poszukaj w slowniu slangu...

ale co tam...

a co Pana xyz aka Xardasa... fakt ze okradles moim znajomym konta na w/w serwere bedzie Cie do konca zycia przesladowac...

bo kalamac to Ty sobie mozesz u siebie w zagrodzie...

Opublikowano

Jutro o godzinie 19:00 obędzie się licytacja. Item przetargowy zostanie podany w trakcie licytacji :) 

Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

No masz racje, co do tych wingow phantom, moze jestem unlucky i spalilem 9 par wingow + caly nasz sojusz, moze tak jest, nigdy nie wiadomo. Ale nie przez to pisalem ten temat i odszedlem z servera tylko przez akcje rodem z korei polnocnej w ktorej ziomek wiedzial kim jest sm 280lvl o nicku sumujoncy ktory sprzedal acc na lewo. Moze zgadl, masz racje, 30 osob w positive + 30 osob w byczkach + 15 osob w remiks ale zgadl, ze to ja!! I jeszcze zgadl, ze logowalem sie na sukkiego na ktorego wchodzilem tylko po kamienie bo to moj kolega z reala i nikt nawet nie wiedzial, ze mam do niego passy. Dobry z niego detektyw + nie przyznalem sie do momentu, w ktorym dostalem ddosa bo bylem ciekawy jak mi to udowodni. Wielce pisal jaka jestem k***a i nie bedzie mnie nikt lubil pod tym nickiem na polskich serverach a po napisaniu tego posta remik mi napisal, zebym mu podal kontakt do siebie, bo jak bedzie nowy serv to napisze zeby ekipe zebrac. Nie chodzi tu juz o pralke ani inne piksele tylko o kim dzong una + jego wiejska mafie. Przejzyjcie na oczy ziomki.

A snopi to z gensami napisalem dla beki, zebys sie zasmial we had a good time na spocie vulcanusie.

A co do cry a river, to w taki sposob, jak ty to napisales to chyba tylko w twoim wiejskim slangu sie tak pisze.

Opublikowano

2 strony maja racje jak i nie. Może nie płaczą, że spalają się im wingi ( który jest zwykłym pechem koledzy z @ :* ), tylko może, że serwer jest źle ustawiony ? Czy pomyśleliscie wgl o tym ? Tak osoba, która grała na S4 aż do jej upadku, brała udział w beta testach S6 i grała na 24h/7 od jej premiery, zrobiła donate i wygrała na zbugowanym i przesunietym 2 godzinnym CS'ie (  gdzie niemiało być bugów a przekleństwa leciały na niewinnych na TS 3 bo @ mogło bić @@ i zabijali sie na wzajem, uwierzcie sam tego doświadczyłem ^^ )  przestała grać tylko dlatego, że im wingi spaliły ? A może dlatego, że acc jest łatwiej  zdobyć ? A może przez multikonto ? Gdzie ktoś poza @ ma konto u nas i dropi w locie ? (niewspominając już o zajetych 24h spotach przez te multikonta....). Też słyszałem, że niektórzy mają dostęp do różnych plików serwera. Czy też podejrzana sprawa z Dexonovsky ? Może to brzmi nierealne. Ale nikt nie jest w 100 % pewien. Tak więc nawet te 0.1% może mnie przekonać.

Opublikowano

Ja tam zadnego bolu dupy nie mam, stracilem tydzien + $4 na pande ale poznalem spoko ziomkow. Juz nie raz byly takie serverki, w ktorym bylo takie szambo. Dalem skriny jako dowody, polaczcie kropki, naprawde myslicie, ze zgadl ? xD zaraz bedzie: skoro nie masz bolu dupy, to po co to piszesz?

Bo nie lubie jak robi sie ludzi w c***a i jeszcze ktos na tym robieniu w c***a zarabia. Admin nie usunie multikont, bo bedzie 20 online. Przeciez tu kazdy gra na kilka mainow.

Opublikowano

Ja tam zadnego bolu dupy nie mam, stracilem tydzien + $4 na pande ale poznalem spoko ziomkow. Juz nie raz byly takie serverki, w ktorym bylo takie szambo. Dalem skriny jako dowody, polaczcie kropki, naprawde myslicie, ze zgadl ? xD zaraz bedzie: skoro nie masz bolu dupy, to po co to piszesz?

Bo nie lubie jak robi sie ludzi w c***a i jeszcze ktos na tym robieniu w c***a zarabia. Admin nie usunie multikont, bo bedzie 20 online. Przeciez tu kazdy gra na kilka mainow.

wkońu ktoś to zrozumiał :)

Opublikowano

napisze, ale jak Rebeka ( czyli MENx ) zmieni nick na Kim Jong Un a wy nazwe gildii na KOREANSKA ARMIA LUDOWA a i serverek na KOREA POLNOCNA MU ONLINE.

Co rebeka, nikt juz nie kupuje twoich plikow za $10 to server sobie stworzyles z kolezkami? xD

Opublikowano

Rebeka, to Ty jeszcze żyjesz ? :D myślałem że już dałeś sobie spokój z tą pixelozą , serdecznie pozdrawiam! :)

Btw. serw w miare dobry tylko pojawiają się sytuacje dość nie jasne, ja tam gram z sentymentu do tej gry :).

Opublikowano

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh, co tu można powiedzieć, tym którzy myślą że wszystko wiedzą życze powodzenia, tym którym grać się nie chce - do zobaczenia, a nowych zapraszam do expienia ;) 

Nie ma co siać fermentu, dziekuje panom którzy serwer sprawdzili, wypowiedzieli się, fajnie było z wami pograć! Naprawdę liczę że jeszcze się spotkamy, bez trolowania, serio :D 

Co do multi acc, nie każdy je ma, wskaźnik tylko w nocy spada poniżej 200, oczywiście są osoby z 5 charami, ale są też z tylko z jednym kontem - wyjdzie gdzieś 100 online, chyba dobry wnik? :) 

Mimo wszystko mi się gra przyjemnie! Zpraszam nowych graczy!

Snopi

Opublikowano

Spróbuj wpisać inną odpowiedz na pytanie sekretne :)

niestety nie pomogło, nadal mam problem a oto komunikat : Register

Are you really a human? Enter the verification code correctly!

pozdrawiam ...

Opublikowano

Brawo ze ktos porownal Mena do Rebbeki,czyli wychodzi na to że men s4 sobie sam ddosowal tak?, i sam ze soba sie dogadywal i sam od siebie rzadal opłaty za to zeby ddosy nie lecialy? ,panowie nie dajmy sie zwariowac pomalu przypomina mi to spiski Macierewicza i jego 20 letniego kochanka ludzie kochani...

Opublikowano

No na to wyglada kolego bo prestige s6 jak i s4 ma antycheata od muemu.pl xD polecam wygooglowac czyja to strona. Dlaczego rebeka mialby ddosowac server, ktory juz mu placi? ( jesli rebeka to nie menx)

Opublikowano

Poprostu ludzie nauczcie sie grac bez jakis dopalaczy, zluzujcie gumy w majtach, a jak cie dziewczyna bije i sie zalisz na forum to zglos sprawe na policje ;) i bedzie git

Opublikowano

Nawet nie chce mi się czytać tych wypocin Pana Dexonovskiego, bo nie mam zamiaru się denerwować. 

Gość z każdym problemem pisał do mnie na GG, bałem się co z tego wyniknie. Żałosne mydlenie oczu nowym :) 

Proszę wejść na serwer i samemu sprawdzić.

Zapraszam ! Dzisiaj licytacja o 19:00 !

Opublikowano

Pisalem od tygodnia zeby zrobil vault expansion tradeable, do dzis nie jest xD jak spawnowal nam selupana w locie to 3 razy otworzyl go w la cleonie. Biedaczku, pisalem Ci kazdego buga na gg ktorych tu jest nieskonczonosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...